.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Какво ще подарявате на близките за Коледа?

^ Не намерих друга тема и реших да си пусна моя
    Та какво ще подарявате на семейството, приятелите ? Споделяйте, че тази година нещо нямам идеи

Супер фен
    С годините и моите идеи се изчерпаха.
    За мама, написах много силно Коледно писмо, което колкото и пъти да прочета не мога да не заплача, но се чудя какво да добавя. Спрях се на http://grabo.bg/napazaruvai-za-koled...-v-odrin-0bbnh, но не съм сигурна все още.
    За баща ми, идея си нямам. И без това каквото и да подаря е захвърлено в някой ъгъл.. както и да е.
    С приятелите не си подаряваме за Коледа, че много разходи ни се събират Трима имаме рожден ден около Коледа, имаме именник на Коледа, на Васильов ден, Иванов и Йорданов и слава Богу, пропускаме Коледа .
    На леля и на свако подарявам символични подаръци - свещи, сувенири.
    На баба - нещо потребно в домакинството, а дядо колекционира шапки

Това с писмото е добра идея

Голям фен Аватара на Deni_028
    Аз мисля на приятели и на сестра ми да купя някаква козметика. Например от комплектите с душ гел и дезедорант. Има хубави на Нивеа, както и на други марки. За баба ми мисля да взема някоя коледна чаша, но за майка ми и баща ми нищо не мога да измисля. Все пак се съобразявам и с бюджета, че и аз от време на време си правя подаръци Ще следя темата, дано да има хубави и оригинални идеи.

Парфюм за майка ми, коледен пуловер за баща ми, компютърна игра за брат ми, всичко е вече купено и опаковано. Само на приятелят си не знам какво да купя, но имам време все още

Аз вече реших! (като по чудо ) На майка ми - чаен сервиз, на баща ми - пуловер (но не коледен ;д), на сестра ми - кукла, на двете ми най- добри приятелки - спирали, гланцове, джунджурийки... разбрахме се да си подарим неща, които наистина ще влязат в полза, а не сувенири, дето ще прашасват по рафтовете

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Нямам никакви идеи още.Виждам,че повечето сте се ориентирали към парфюми и пуловери - проблема е,че и двете вече съм подарявала Бях измислила подарък само за една от близките ми приятелки,но с нея се скарахме,та не знам изобщо дали ще ми проговори,за да й го купувам.Най-големия проблем е какво ще взема за приятеля ми..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    На майка ми ще подаря стъклопис, който в момента правя в училище. Само това ми е сигурният подарък. За приятелят ми съм намислила да му направя мъфини, които да хапваме пред камината с чай, но не съм измислила нищо друго. За баща ми абсолютно нищо не ми хрумва.
    ^^^
    Бургас <3

Тъй, като темата е наистина много интересна и полезна, аз реших да споделя и моето мнение. Всяка година купувам подаръци за роднини и приятели, трудно е да се измислят подаръците, тъй като бюджета трябва да е малко по с мярка, но да не е и някакъв сувенир за 2 лв, който да седи по рафтовете и само да събира прах (както вече казахте). С годините и аз се изчерпах, за това реших тази година тъй, като съм 7 клас за приятелките ми да направя плакати с наши снимки. Така, хем няма да е много скъпо, няма да е боклук, ще им остане за спомен, а и на мен ми допада като идея, а за роднините... не знам! На майка ми ще подаря парфюм, на баба ми една жилетка, която вече съм купила, а на дядо ми шапка (каскет). Каквото ще е за едните баба и дядо това и за другите, макар, че за друг пуловер ще се изръся, ноо... А за баща ми никога нищо не измислям, защото седи захвърлено или след 3 месеца се прибира в един шкаф и повече не излиза от там. А ако трябва да му купувам дреха, парите ми се хвъркнат, а и все пак и аз искам да си направя подарък :ДД Надявам се да съм помогнала на някой!

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    на 11 съм и обикновенно правя картички и рисунки

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Тези теми с лопата да ги ринеш ето ти една http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BD%D0%BE! как не си намерил
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Рядко съм подарявала нещо,в повечето случаи на мен ми подаряват.Ако се съберем с гаджето,може би само на него ще купя нещо.

Две преспапиета със снимки.На еднато ще има семейна снимка,а от др страна снимка на чинчилите.На второто ще е с немските овчарки..

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Тези теми с лопата да ги ринеш ето ти една http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BD%D0%BE! как не си намерил
    Ми на мене като търсих нищо не ми излезе...А и съм момиче

Все още не знам какви подаръци да избера, а Коледа е така близо...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Нищо -те не обичат подаръци ..
    Обичта си ще им подаря
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Нищо -те не обичат подаръци ..
    Обичта си ще им подаря
    Mи че да, криза си е

Аз съм на 24 и работя,та бюджета ми е по-голям,но и аз се затрудних при избора,но все пак май се справих...... Майка ми ще получи олекотено юрганче с колаж от наши снимки,който сме си правили през годините,щампирани на самия плат (но ми излезе доста солено тази идея),мъжът ми ще получи ново радио и колони,предни,задни и за таблото на колата (на изплащане разбира се,подаръка на майката ме разори)......... Надявам се да им харесат......

най-вече книги.. на най-близката ми приятелка от училище ще й подаря последната част на Игрите на Глада на английски, на най-добрия си приятел "Нечистокръвния принц", а на най-добрата си приятелка някакво книжле за езика на тялото
    за майка си съм приготвила moleskin, както ми поръча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си