- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КАК МОЖЕ В БИГ БРАДЪР
да вкарат такъв самовлюбен кретен, направо ми се повдига, като видя такива, умрете бе нещастнициииииииии само бой ви оправя вас
обеща че ще прави сексове, ще видим моралистките дали ще му пуснат![]()
много е секс, ама сигурно само за това става.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз пък се чудя как хората веднъж не спряха да критикуват другите и да се чудят кой къв е и какво му има грешно което те не одобряват. Истината е че ако тези хора спрат да се взират в паницата на другите, собственият им живот ще стане по-поносим и пълноценнен, от което очевидно имат голяма нужда.
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
пак ми върнаха документите от букта ;( просто да ти се похваля
харесвам Пацо
харесвам Стойка
харесвам Боби
не харесвам Стоян
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
толкова е скапано и толкова сериозно го приемат, съкращават ми живота ;S
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ама какви документи точно, мен днес ме накараха да попълвам трудов договор и няква автобиография ли ддз кво беше![]()
о, тва не ме интересува мене
тия неща ги правят подчинените ми![]()
-M.B.
да бе, виждам ги "главните" по колко време седят в даскало, чак ми е неудобно да им се смея вече![]()
ти нямаш право на глас![]()
-M.B.
Биг Брадър е най-глупавото шоу,което някога съм гледал....
Как може да гледате такава унтершина като биг брадър?
пацата е най-големия
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Смешното е, че тоя Стоян е пълно копие на Панайот, освен външен вид.
Глупаво същество, но като всяка красива жена, която нормално не е никак умна, ще може да се изхранва продавайки се на платежоспособни дами и господа.