.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Cool АНКЕТА - Как бихте се облякли за бар?

Дами, как сте с модата и стила?
    Как бихте се облякли за дискотека или бар?
    Използвайте снимки и споделете с какво бихте се облякли за бар.

Супер фен Аватара на paradosou
    Изчистена рокличка в свеж цвят + токчета/токчета и панталон с тиранти и висока талия (не, не от тези, които изглеждат ретро), а за горна дреха... нещо с интересен, но ненатрапчив мотив; може и едноцветно. Има го и варианта да се появя в по-небрежен вид. Снимки - евентуално по-късно.

anonymous708973
    Guest
    Не ми се рови за снимки, но... високи обувки задължително, без значение от сезона. Рокля - лятото. Тесен панталон и топ - зимата.
    Ако ще се ходи на чалга, може и нещо по-...ъъ, чалгаджийско - зебров топ + клин + високи токове.

http://www.lipsy.co.uk/store/dress-shop#firstitem=1 На тези страници сякаш са събрали целия арсенал от любими мои рокли и съответно тези, които си купувам. 90% от тях ми харесват адски много. Общо взето за дискотека си обличам главно рокли, с панталони и производни не се чувствам така добре както с рокличка в дискотеката, независимо от сезона. Обувките в повечето случаи са високи.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И аз съм задължително на високи обувки. Лятото съм с пола с висока талия/къси панталони с висока талия и някакъв топ или рокля, зимата пак съм с рокля :Д И може и дънки да сложа тук-там.
    Everything changes, but beauty remains ...

Много хубава тема.
    Ако е лято и имам тен бих облякла някаква рокля, но в никакъв случай прилепнала с дантели и т.н., а нещо ефирно, леко и не толкова впито, с дължина до над коляното, не прекалено къса.
    Зимата - не обичам висок ток, затова наблягам на изисканите велурени ботуши, скини дънки и едноцветен топ, като казвам топ, някаква нормална блуза. Наблягам на грима и прическата.
    Все пак е бар, а и не харесвам прекалено официалното облекло, освен за сватба.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ааа имам проблем с облеклото за дискотеки и барове [по-скоро дискотеки], но бих заложила на черна рокля със дантела. Даже сега съм се заела да си ушия една такава...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    високи обувки и някоя рокличка например http://balnirokli.net/vecherni-rokli...0balna%20roklq

BuBy

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не ми се рови за снимки, но... високи обувки задължително, без значение от сезона. Рокля - лятото. Тесен панталон и топ - зимата.
    Ако ще се ходи на чалга, може и нещо по-...ъъ, чалгаджийско - зебров топ + клин + високи токове.
    Бих се облякла по същия начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си