.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Angry Поредната тема за малък пенис (хуй кур пишка)

От доста време следя темите в раздел секс и има доста теми отностно комплекса за пениса,но просто не се здържах да изкажа моето положение защото е наистина трагично.Tаа на 14 съм и пенисът ми е едва 10 сантиметра което никак не ме устроива мен самия като го гледам камоли като тръгна да правя нещо с него просто е немислимо
    доста е кофти случвало се е да се събираме приятели и да си говорим за тези неща около sex-a и примерно да ме питат колко ми е голям и аз трябва да лъжа наи близките си хора а нали се сещате че ми е малко кофти за това нещо но това няма значение въпроса ми е мога ли да направя нещо ? не мога да попитам биологичния си баща за неговите сантиметри защото съм осиновен.да чакам ли да ми расте или просто да се примиря че си е моито и трябва да го уважавам незнам какво да правя.. доста ме демотивира и някакси подтиква самочуствието ми и се чуствам глупаво докато приятели ми си коментират техната шпага от рода на 14-15 сантиметра...е просто става глупаво.
    моля без глупави мнения.
    пиша неграмотно защото пиша през програма.

Мега фен
    на 14 години 10 сантиметров ти върши идеална работа за пикане, ти и без туй на тоя етап за друго няма да го ползваш, мисли му като станеш на 16 и нагоре
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

моля без глупави мнения.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    потърпи малко и курвите ще ходят по парите хаха

Мега фен Аватара на Chacho
    Докато не минеш пубертета не се притеснявай за размера.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от steelseries Виж мнението
    моля без глупави мнения.
    кое му е глупавото, в момента организма ти е във фаза на растеж.... или мислиш да си правиш операция за уголемяване на кура на 14 години, кое е по-глупаво ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на draid
    Докато не се научите, че човек се развива относно тоя въпрос поне до 18г. възраст, няма да получаваш други мнения.

Ще ти порасне, не бой се.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Ъм, знаем какво е пенис, нямаше нужда да изреждаш примери от синонимното богатство на езика ни.

Не бой се иначе, ще порасне.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Не разбрах тва в скобите, я пак.. ахах
    На този етап няма какво друго да направиш освен да се примириш.. а и какво да правиш с него сега...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory

И спокойно...за периода от около 3-4 годинки ще порасне драстично.
    И не вярвай на всичките си приятели.На тая възраст доста се послъгва.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

ами можеш пий боза помага ако всеки ден испиваш по една чашка на месец съм чувал че растял с половин сантиметър

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Хаххааххахахахах !

1. Че освен да пикаеш, за к'во друго ти е пишка на 14 ? - Рано ти е за ебане, стой си на гъза.
    2. Най-близките ти хора те питат колок см. ти е оная работа ? Опазил Господ от такива приятели, или още по-зле - роднини
    3. Очакваш да няма тъпи отговори (каквито в същност няма, но както и да е), а самата ти тема е крайно глупава. Какво очакваш да ти кажем ? Купи си помпичка, направи си операцийка, или не знам си к'во още... Айде вамос !
    4. Ще порастне (или поне би трябвало), не се притеснявай.

Цитирай Първоначално написано от Big Jo reaper Виж мнението
    ами можеш пий боза помага ако всеки ден испиваш по една чашка на месец съм чувал че растял с половин сантиметър
    Лафа е за циците на момичетата. И ти си чул-недочул, ама нейсе.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Все повече се шокирам от новото поколение. На 14 години се събирали наще да си мерят пишките. Па на кой му била гоУема на друг па малка лелеее ей да ви имам и проблемите! На 14 години аз и моята компания с който си играехме пред блока на фунийки не сме си мислили за тея неща, пък секс да правим с момичета и да се притесняваме от размера. Макар че го направих за пръв път на 15 изневиделица без да искам стана неочаквано, както и да е няма да уточнявам моя живот, но това не е нормално ходи на психолог и го питай, или питай майка ти или баща ти за проблемите ти, да ти се посмеят малко. Тука след още неколко 20-30 години ще станеме, като в Рио де Жанейро, секса за нищо нема да го имаме, и както чета навсякъде всеки нещо не го кефело кондома, баш ще си вземеме да станме като в Рио с 90 процента болни от спин. Стегнете се малко, пий едно топло мляко сега 20:00 мина и легни да спиш.

Голям фен Аватара на adoreher
    ааа също така и чеп, парче, мръвка
    схванахме
    и да, малък ти е, сори.

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    ааа също така и чеп, парче, мръвка
    схванахме
    и да, малък ти е, сори.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мале ако не бяха думите в скобите... никога нямаше да разбера на кое му викат пенис

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Мале ако не бяха думите в скобите... никога нямаше да разбера на кое му викат пенис
    ;
    Наборе, не им обръщай мноо внимание, защото и теб ще те изкарат факЪн трол!!!

Ахахахахаххах. Искрено ме разсмя. Щи порасне все някога змея демек питона, така де меча (десертното ножче).
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    ;
    Наборе, не им обръщай мноо внимание, защото и теб ще те изкарат факЪн трол!!!
    То и ти не си оригинален/оригинална, ама к'во да те правим.

Banned Фен
    Оригиналността не ми е присъща.Тоест казването на истината не е оригиналност, но не е и лицемерие, присъщо на много хора от тук, защото именно това си мислят, че ги прави оригинални!То е същото като да размишляваш за естетическото и красивото и в крайна сметка ще стигнеш до извода, че тези близки по значение думи всъщност са коренно различни.

може да имаш проклятие да са ти напраили няква магия иди на баячка и аз бях така ама отидох на баячка и каза че са ме урочасали и ми го махна и ми порасна с 7 см

чакай малко бе на 14 си .. има време. още си в пубертет.. с времето ще порасне, надявам се..

Ем каквото господ дал .... А ии няма причина за паника още си на 14 има време да расте ... Може примерно изведнъж да нарастне ... До 16 17 години трябва да нарастне ... Моя си вървеше с годините и все още е така ,но при всеки е различно структура развитие и т.н. .... И друго важно нещо ако си пълен нормално да изглжда малък

Ще порасне, има време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си