- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баналното "просто приятели"
Много ми е трудно да напиша тази тема... Не съм някоя 14 годишна хлапачка, която се обяснява по форумите, но съм толкова обезсърчена вече, че исках да споделя с непознати своята история, тъй като се надявам да получа обективно мнение.
С него се познаваме от 20 години, т.е. буквално цял живот сме заедно, а през цялото време той беше вечно влюбеният в мен. Преди месеци започнах да гледам на него на нещо повече от приятел, тъй като явно изразяваше любовта си и честно казано ми завъртя ума. Дадох му шанс и всичко беше прекрасно. До вечерта, в която решихме, че ще правим секс за пръв път. По средата на нищото той спря с думите "не мога, осъзнах че те чувствам като сестра, не мога да бъда с теб!" И ме заряза. Остави ме след хилядите обичам те, искам те, ти си единствената .. и аз вярвах. Простих му, защото живеем врата срещу врата и сме в една компания, заедно сме всеки божи ден. А и не мога да му се сърдя .. до някъде го разбирам. Онзи ден дойде у нас да поговорим, погледнах го в очите и му казах най- голямата лъжа- че не го обичам и за мен също е само приятел. Решихме да полеем повода на нашето веееееееееечно приятелство (ха- ха) и общо взето така се напихме, че той реши че непременно трялва да ме нацелува, така де, както пее Преслава- до синьо ме целувааай като полудял. В този момент пристигнаха другите от групата и всичко спря до там. На другия ден дойде да ми се извинява, много пиян бил, бля бля .. глупости. Затворих си очите. Чуваме се всеки ден, КАТО ПРИЯТЕЛИ, разбираш ли .. всичко уж е 6. Само че аз го обичам безмерно много, бих направила всичко за него ..и всеки миг се чудя кога ще дойде, или ще се обади .. а той.. ха.. той ме обича явно само като е пиян. Не знам как да постъпя. Наистина в него виждам човека, той е добър, състрадателен, разбираме ... Не е най- красивия. Но пък е единствения .. и ме обича много! Ама като приятелка.)
Виж мацка,това малко ми прилича на 'искам го когато не мога да го имам'.Значи толкова години той иска да е с теб,и изведнъж когато ти решаваш 'да му дадеш шанс' и той те отрязва внезапно 'се влюбваш'.Не ти ли звучи странно като се абстрахираш че е твоята история?Мисля че е най-добре да спреш да го идеализираш ,само защото ти е отказал и да си дадеш трезва представа за нещата.Отговора си е в теб,но да знаеш, че за влюбването,привличането и т.н. не са 'дава шанс'.Или го има,или не.
Голям филм,голямо нещо...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
драма драма драма
като се напиете пак го изнасили,пък после му е извини,че си била пияна.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Много глупава постъпка - иди си, ела си. Седнете и двамата на трезви глави и му обясни, че ако иска да сте заедно, не трябва да се държи по този начин. Ако реши да си останете приятели, пак не трябва да се държи така, най-малкото защото ти дава напразни надежди. Кажи му, че не сте на 11 и искаш сериозно отношение.
Доста време те е чакал.А ти си се заблуждавала как няма да се получи въпреки, че щом нещата са стигнали дотук са били перфектни.Просто някакси не си можела да го повярваш. И след толкова много време,когато най-накрая си успяла да прозреш вече истината,той се е уплашил,защото може би вътрешно в себе си е загубил надеждата, че ще бъде за теб нещо повече от приятел.Може би страх от това да не си му дала шанс едвали не от съжаление и да ти се чувства задължен и да не може да ти каже и дума на въпреки.А може би и страх,да не си развалите отношенията,да не се промени статуквото.Той е свикнал за тези години да е близо до теб постоянно и може би изпитва страх, че това може да се промени и да промени живота му.Свикнал е с позицията си на отчасти страничният наблюдател.Мисля си, че все още те обича и то не само като прител или сестра, а и като нещо друго,но просто го е страх да не те изгуби като такава в един момент.Мисля си, че алкохолът е показал това,което той се притеснява да покаже.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Кажи му какво чувстваш. Просто трябва да му кажеш.
Приятелството ви така или иначе е провалено, не се надявай да го спасиш. Ти го желаеш и ще го желаеш или докато го получиш, или докато спреш да го виждаш.
Кажи му.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Познато ми е това с разминаването... когато единия иска, другият-не.. после обратното. Гадно е. Ама какво да се прави, кажи му, приятелството ви така или иначе е отишло по дяволите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хаха толкова е просто всичко. Той те харесва и иска да те чука, но явно се пише моралист и като се стигне до сериозната работа си вика абе тва момиче го знам от сумати време и не искам ако нещо се прецака да ни се развали приятелството и т.н. И ето, като се е напил, моралните му задръжки са му паднали и е показал истинското си, неподправено желание.
Работата е ясна. Просто му покажи, че няма за кво да съжалява, ако е с тебе.