.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Exclamation Той разбра...

От известно време си харесвам едно момче от съседния клас. Запознахме се в началото на тази учебна година. В началото, когато бяхме в една компания той не ми обръщаше ама никакво внимание. Но след време едно момиче от класа му знаеше, че го харесвам...и се получи така, че стигна и до неговите уши. От тогава започнах да съществувам за него. Преди само аз му пишех в скайпа...а оттогава започна да ми пише всеки ден...забелязва ме в даскалото...и си говорим. Но ме е страх да не се получи така, че той да не ме харесва.....а да иска да сме си само приятелчета, или да го прави за да не ме обиди.Обикновено момчетата като разберат че ги харесва някой...и те започвам или да се държат по-гадно...или да те избягват...МН СЪМ ОБЪРКАНА >

Е, щом е почнал да те търси и тн, кво те притеснява?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на sexy15
    Попитай го в аск, какво мислиш за "Пенка Христова" (например) Ако не виж в фейсбук дали публикува статуси Харесай и ще ти кажа ти си: Ако ти каже нещо от сорта ти си хубава, значи има симпатии към теб, ако не ще ти каже ти си ми приятелче и си точна.

тва с акс мисля, че е тъпо...а и той не прави такива статуси :/

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Според мен е добър знак, че те търси. Когато на мен ми се случи подобна история момчето бягаше като дявол от тамян. Успех

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Според мен е добър знак, че те търси. Когато на мен ми се случи подобна история момчето бягаше като дявол от тамян. Успех
    а какво се случи накрая?????????

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    а какво се случи накрая?????????
    Какво се случи ли? Почна да ме отбягва и си мислех 'Ба*ти толкова ли съм гадна". После се премести в друго дскл, след години разбрах, че и той ме е харесвал. Малко ме хвана яд, защото си беше пубертетска история /рев и сълзи колко съм гадна/. Щом не са станали нещата явно е имало защо.

Не е тъпо, много момичета се ме питали Какво мислиш за мен или анонимно са ме питали Какво Мислиш за сефсф дфдф

Е радвай се! Щом те търси- чудесно. Пишете си, говорете си, излезте..

нз обаче мн искам да излезнем...просто етака на вън заедно....но ако аз го покана...той може да се съгласи само за да не ме обиди...и после ще стане още по-гадно

Цитирай Първоначално написано от dianna1997 Виж мнението
    нз обаче мн искам да излезнем...просто етака на вън заедно....но ако аз го покана...той може да се съгласи само за да не ме обиди...и после ще стане още по-гадно
    Според мен не си права. Никой не би приел да излезе с човек, когото не харесва само за да не го обиди. Мисля, че момчето те харесва, но също се притеснява да не си развалите отношенията, а и щом сте от една компания още по - сложно става. щом ти пише в скайп и проявява интерес няма нищо лошо ти да го поканиш да излезете на разходка, кафе ти реши. Кажи му, че няма какво да правиш и ти се ходи до .....някъде и го попитай дали иска да дойде с теб. Нищо не губиш да опиташ.

Цитирай Първоначално написано от Aspire Виж мнението
    Според мен не си права. Никой не би приел да излезе с човек, когото не харесва само за да не го обиди. Мисля, че момчето те харесва, но също се притеснява да не си развалите отношенията, а и щом сте от една компания още по - сложно става. щом ти пише в скайп и проявява интерес няма нищо лошо ти да го поканиш да излезете на разходка, кафе ти реши. Кажи му, че няма какво да правиш и ти се ходи до .....някъде и го попитай дали иска да дойде с теб. Нищо не губиш да опиташ.
    Да наистина може да го е срам, но вече се случвало на една моя приятелка същото нещо. Тя си харесваше един нейн приятел...и му предложи и той тръгна с нея само за да не я обиди!!!

Щом ти пише, говорите си в училище, няма какво да чакаш. Покани го да излезете, пък то ще си проличи дали иска да сте само приятели или нещо повече.

Влюбен е в теб..... чуди се как да ти го каже.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    харесва те. Честито.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на strawberry88
    Щом ти обръща внимание, след като е разбрал, че го харесваш, значи те харесва и той!Не виждам проблем.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Щом ти обръща внимание, след като е разбрал, че го харесваш, значи те харесва и той!Не виждам проблем.
    съгласна съм, ако не те харесваше щеше просто да те игнорира

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И аз като всички останали мисля,че това е добър знак.Ама трябва да действате по-смело

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Харесва те €_€
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Според мен не те харесва, а е много тежко болен и иска последните дни от живота си да ги изживее с човек до себе си.

Момичета, ходи ги учи!
    Последно редактирано от fankata:) : 11-25-2012 на 23:08

радвай се щом те търси значи иска да има нещо между вас

Щом те търси- какво по-хубаво от това? Радвай се! Това е много много много хубав знак. Ясно е, че за него си хубава на външност само остана и по хакактер да си допаднете. Успех !
    Последно редактирано от Kalu : 12-05-2012 на 20:14

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Малоумна курва.. к'во толкова има да обсъждаш и да умстваш и да мислиш, бе? Не е знаел, че го харесваш > не ти обръща внимание, разбрал е, че го харесваш > започва да ти обръща внимание. Харесва те, повярвай, т'ва е истината. Няма нищо друго. Now shut the fuck up and suck his dick.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си