- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той разбра...
От известно време си харесвам едно момче от съседния клас. Запознахме се в началото на тази учебна година. В началото, когато бяхме в една компания той не ми обръщаше ама никакво внимание. Но след време едно момиче от класа му знаеше, че го харесвам...и се получи така, че стигна и до неговите уши. От тогава започнах да съществувам за него. Преди само аз му пишех в скайпа...а оттогава започна да ми пише всеки ден...забелязва ме в даскалото...и си говорим. Но ме е страх да не се получи така, че той да не ме харесва.....а да иска да сме си само приятелчета, или да го прави за да не ме обиди.Обикновено момчетата като разберат че ги харесва някой...и те започвам или да се държат по-гадно...или да те избягват...МН СЪМ ОБЪРКАНА >![]()
Е, щом е почнал да те търси и тн, кво те притеснява?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Попитай го в аск, какво мислиш за "Пенка Христова" (например) Ако не виж в фейсбук дали публикува статуси Харесай и ще ти кажа ти си: Ако ти каже нещо от сорта ти си хубава, значи има симпатии към теб, ако не ще ти каже ти си ми приятелче и си точна.
Според мен е добър знак, че те търси. Когато на мен ми се случи подобна история момчето бягаше като дявол от тамян. Успех![]()
Какво се случи ли? Почна да ме отбягва и си мислех 'Ба*ти толкова ли съм гадна". После се премести в друго дскл, след години разбрах, че и той ме е харесвал. Малко ме хвана яд, защото си беше пубертетска история /рев и сълзи колко съм гадна/. Щом не са станали нещата явно е имало защо.
Не е тъпо, много момичета се ме питали Какво мислиш за мен или анонимно са ме питали Какво Мислиш за сефсф дфдф![]()
Е радвай се! Щом те търси- чудесно. Пишете си, говорете си, излезте..
нз обаче мн искам да излезнем...просто етака на вън заедно....но ако аз го покана...той може да се съгласи само за да не ме обиди...и после ще стане още по-гадно
Според мен не си права. Никой не би приел да излезе с човек, когото не харесва само за да не го обиди. Мисля, че момчето те харесва, но също се притеснява да не си развалите отношенията, а и щом сте от една компания още по - сложно става. щом ти пише в скайп и проявява интерес няма нищо лошо ти да го поканиш да излезете на разходка, кафе ти реши. Кажи му, че няма какво да правиш и ти се ходи до .....някъде и го попитай дали иска да дойде с теб. Нищо не губиш да опиташ.
Щом ти пише, говорите си в училище, няма какво да чакаш. Покани го да излезете, пък то ще си проличи дали иска да сте само приятели или нещо повече.
Влюбен е в теб..... чуди се как да ти го каже.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
харесва те. Честито.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Щом ти обръща внимание, след като е разбрал, че го харесваш, значи те харесва и той!Не виждам проблем.
И аз като всички останали мисля,че това е добър знак.Ама трябва да действате по-смело![]()
Според мен не те харесва, а е много тежко болен и иска последните дни от живота си да ги изживее с човек до себе си.
Момичета, ходи ги учи!
Последно редактирано от fankata:) : 11-25-2012 на 23:08
Щом те търси- какво по-хубаво от това? Радвай се! Това е много много много хубав знак. Ясно е, че за него си хубава на външност само остана и по хакактер да си допаднете. Успех !
Последно редактирано от Kalu : 12-05-2012 на 20:14
Малоумна курва.. к'во толкова има да обсъждаш и да умстваш и да мислиш, бе? Не е знаел, че го харесваш > не ти обръща внимание, разбрал е, че го харесваш > започва да ти обръща внимание. Харесва те, повярвай, т'ва е истината. Няма нищо друго. Now shut the fuck up and suck his dick.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein