- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Малка пъпка до ануса
Здравейте ! Колкото и да ме е срам да говоря на тази тема се налага , защото се притеснявам. От няколко дни имам много малка ,мисля , че гнойна пъпка в близост до ануса. Тренирам лека атлетика и когато бягам ме боли остро сякаш се цепва , а нищо и няма. Леко ме сърби.
Някой знае ли какво може да е и как да се махне ? Не искам да ходя на лекар, защото четох , че повечето с такива проблеми ги рязват.
Моля без подигравателни коментари!!!
Звучи ми като киста. По-добре иди при чичко доктор, че може да стане голяма беля иначе.
В смисъл житце.
Тоест иди в болницата докато е време, та да не те закарат после по спешност и да ти качнат номерче на крака.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да не говориш за хемороиди - веничката на ануса се подува и става като топченце и първоналачлно сърби. В последствие почва да кърви и боли. Ако е това пий много вода и честичко се измивай отзад със студена вода и би трябвало да ти мине. Има и разни кремчета и мазила, но това, което ти казах трябва да ти помогне.
Ако е гнойна пъпка ще има бяло връхче,отиди на лекар да я махнат,за да не стане гнойник....... Абе при всички случай отиди на лекар,мястото е много чувствително,за да се бориш сама и може да си докараш и по-серьозен проблем
Това ще да са хемороиди, така като слушам. При ходене по голяма нужда има ли дискомфорт/болка ?
Хемероидите са на свикстера на самия анус точно отдолу ако е малко встрани е пъпка и аз преди много години съм имала такова нещо и го излекувах с прополис. Прополиса е от питите на пчелите. Много бързо и лесно мина. Така се лекува и запушване на бертолиновата железа при жените.Ако се интересува някои да пише и аз ще кажа как става.
поговорих с майка ми и тя също имала хемороиди , обаче те били като топчета, така , че не е това. Пъпката е гнойна, точно като тези , които ми излизат на лицето ( акне) . Мисля, че е цирейАко някой ми каже как се лекува ще съм му благодарна
![]()
еми с някакви мехлеми, ама щом е гнойна ще трябва да пробие.