.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Exclamation Малка пъпка до ануса

Здравейте ! Колкото и да ме е срам да говоря на тази тема се налага , защото се притеснявам. От няколко дни имам много малка ,мисля , че гнойна пъпка в близост до ануса. Тренирам лека атлетика и когато бягам ме боли остро сякаш се цепва , а нищо и няма. Леко ме сърби.
    Някой знае ли какво може да е и как да се махне ? Не искам да ходя на лекар, защото четох , че повечето с такива проблеми ги рязват.

Моля без подигравателни коментари!!!

Повече от фен
    Звучи ми като киста. По-добре иди при чичко доктор, че може да стане голяма беля иначе.

В какъв смисъл беля ?

Повече от фен
    В смисъл житце.

тоест ? не съм много запозната с медицинските термина на 14 съм

Повече от фен
    Тоест иди в болницата докато е време, та да не те закарат после по спешност и да ти качнат номерче на крака.

Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Звучи ми като киста.
    И на мен така ми звучи. Иди при личния лекар, сигурно ще те пренасочи към хирург.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на besso
    Да не говориш за хемороиди - веничката на ануса се подува и става като топченце и първоналачлно сърби. В последствие почва да кърви и боли. Ако е това пий много вода и честичко се измивай отзад със студена вода и би трябвало да ти мине. Има и разни кремчета и мазила, но това, което ти казах трябва да ти помогне.

Ако е гнойна пъпка ще има бяло връхче,отиди на лекар да я махнат,за да не стане гнойник....... Абе при всички случай отиди на лекар,мястото е много чувствително,за да се бориш сама и може да си докараш и по-серьозен проблем

Мега фен Аватара на draid
    Това ще да са хемороиди, така като слушам. При ходене по голяма нужда има ли дискомфорт/болка ?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Хемероидите са на свикстера на самия анус точно отдолу ако е малко встрани е пъпка и аз преди много години съм имала такова нещо и го излекувах с прополис. Прополиса е от питите на пчелите. Много бързо и лесно мина. Така се лекува и запушване на бертолиновата железа при жените.Ако се интересува някои да пише и аз ще кажа как става.

поговорих с майка ми и тя също имала хемороиди , обаче те били като топчета, така , че не е това. Пъпката е гнойна, точно като тези , които ми излизат на лицето ( акне) . Мисля, че е цирей Ако някой ми каже как се лекува ще съм му благодарна

Мега фен Аватара на draid
    еми с някакви мехлеми, ама щом е гнойна ще трябва да пробие.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си