- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МНОГО МИ Е СПЕШНО ПОМОГНЕ ТЕ МИ !!!
Здравейте на 14 съм и вчера си бих чикии около 10 мин за 1 път ми беше и като отделих сперма и ме изкефи ... Вечерта имах малко болки но пак започнах да си бия ама нямаше сперма. Сутринта отивам до банята да пикая и ми е подут члена смисъл кожата на главичката ми е подута не ме боли пикая нормално но ме притесня, че е надут МОЛЯ ви да ми помогнете четох че на които им е за първи път и прекалят ставало така помогнете ми спешно БЛАГОДАРЯ![]()
а как разбра, че е подут?може да е пораснал, откъде да знаеш
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Режи го , че ще експлодира !![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ако си започнал вечерта и си приключил на сутринта нормално да ти е подут.![]()
Еее менте чикиджияПредполагам като новак си натискал главата и си я протрил.Ще се оправиш не се коси.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Много ви моля, не му се подигравайте на момчето, дошъл е тука за съвет и за помощ
Предлагам ви тука да се оргазнизирате и да го подпомогнете, като му покажете как се прави
правилно, без да му се надува оная работа
А до пострадалия: Ако е мноо подут му направи компрес и го мажи с олио
Режи я с брадвата, докато не си се подул целия, че тогава отърване няма, цял живот ще ходиш подут като балон, буквално!
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Пичага не им обръщай внимание нормално е ако си го протрил или си прекалил ще ти мине.При мен се получи като една съоченичка ми биеше чекии и не знаеше как и ми го протри беше 1 ден подут и накрая минаУспех.
Варианта да си го протрил го има ... И аз съм прекалявал и ме е позаболявал, но не ми се е подувал .... Не знам ако не го миеш достатъчно често има вариант да се е възпалил и от там ...