.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Question МНОГО МИ Е СПЕШНО ПОМОГНЕ ТЕ МИ !!!

Здравейте на 14 съм и вчера си бих чикии около 10 мин за 1 път ми беше и като отделих сперма и ме изкефи ... Вечерта имах малко болки но пак започнах да си бия ама нямаше сперма. Сутринта отивам до банята да пикая и ми е подут члена смисъл кожата на главичката ми е подута не ме боли пикая нормално но ме притесня, че е надут МОЛЯ ви да ми помогнете четох че на които им е за първи път и прекалят ставало така помогнете ми спешно БЛАГОДАРЯ

Супер фен Аватара на ccdesigns
    а как разбра, че е подут? може да е пораснал, откъде да знаеш
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Режи го , че ще експлодира !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Ако си започнал вечерта и си приключил на сутринта нормално да ти е подут.

Или си се протрил или си наранил кожичката

Еее менте чикиджия Предполагам като новак си натискал главата и си я протрил.Ще се оправиш не се коси.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Много ви моля, не му се подигравайте на момчето, дошъл е тука за съвет и за помощ
    Предлагам ви тука да се оргазнизирате и да го подпомогнете, като му покажете как се прави
    правилно, без да му се надува оная работа

А до пострадалия: Ако е мноо подут му направи компрес и го мажи с олио

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от zuzkata Виж мнението
    Много ви моля, не му се подигравайте на момчето, дошъл е тука за съвет и за помощ
    Предлагам ви тука да се оргазнизирате и да го подпомогнете, като му покажете как се прави
    правилно, без да му се надува оная работа

А до пострадалия: Ако е мноо подут му направи компрес и го мажи с олио
    Искам да покажа на теб.

простак, аз нямам такава работа

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от zuzkata Виж мнението
    простак, аз нямам такава работа
    Очи нали имаш, ще ползва само тях, малко пъшкане и често облизване.

Режи я с брадвата, докато не си се подул целия, че тогава отърване няма, цял живот ще ходиш подут като балон, буквално!
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Пичага не им обръщай внимание нормално е ако си го протрил или си прекалил ще ти мине.При мен се получи като една съоченичка ми биеше чекии и не знаеше как и ми го протри беше 1 ден подут и накрая мина Успех.

кво стана, мина ли ти? оправи ли ти се оная работа?

Варианта да си го протрил го има ... И аз съм прекалявал и ме е позаболявал, но не ми се е подувал .... Не знам ако не го миеш достатъчно често има вариант да се е възпалил и от там ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си