- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете ми реша :)
здравейте не знам дали тук е мястото където трябва да пиша но...)) та така... имам проблемм.. скоро имам рожден ден но все още нз къде да си го празнувам...мислех си за кънки на лед но аз не мога да карам ;дд тоест мога ролери а то е почти същото ноо..после реших че може да е на кино но жсеки харесва нещо различно и няма да се разберем за филма...има едно заведение TE QUERO или както там се пише но няма свободни места...btw аз съм 7 клас ;дд мислех си за някаква по-тийн дискотека но не знам такива ;дд ще се радвам ако ми ддадете някоя идея
![]()
Последно редактирано от sisley19 : 12-06-2012 на 17:07
Кънките и киното звучат добре. : ) Попитай и приятелите си какво им се прави. Може да видите за някоя комедия - това трябва да се хареса на повечето от вас. Може и на пицария да отидете.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Добре е да ги питаш прави ли им се нещо по- специално, ако кажат, че им е все тая, на мен лично ми допада идеята с кънките. Ще бъде забавно. А след кънките може и да ги почерпиш с нещо- да отидете да ядете някъде..![]()
Защо киното и кънките да не са вариант? Както казаха по-нагоре - идеята с кънките е добра, а съм сигурна че за киното все ще ви се хареса филм.
Ако искаш да е във заведение, то пробвай bar75 - аз си карах там рождения ден, пускат много хубава музика и най-важното - чалгата е табу, хаха.
Кънки...ией колко забавно звучи!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
да аз искам да е на кино но няма да можем да се разберем за филма....ще има сърдити.. ;дд снощи видях този сайт: http://www.party-dj-ice.com/?page_id=64 и ми хареса но повечето от клас са сдухани и няма да искат да пеят.....нз какво да правя...знаете ли някоя дискотека(по-детска защото майка ми няма да даде в истинска защото в тях мн се напивали и слагали дрога в напитките...)?? tnx
![]()