- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка без секс или секс без връзка?
Friends With Benefits .... кво да ти кажа
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Колкото и да не си падам по тия работи... бих предпочела секс без връзка... Максимум съм била във връзка без секс 5 месеца.. и не си е работа![]()
Секс без връзка мисля,че е по-добрия вариант.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
При мен издържа сякаш повече секс без връзка, от колкото обратното.
За да има дълга връзка без секс - или единия/двамата са девствени, или има някакъв проблем.
За съжаление/или за щастие, на скоро имах двете ситуации последователно.
Е, от връзката без секс още ме боли душевно, бях много влюбена, това беше проблема.
От секса без връзка - само хубави спомени, и с човека сме дружки.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
странно поставен и невъзможен въпрос, но все пак предпочитам връзка без секс :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А секс с чувства без връзка?
Смисъл, и двамата са свободни за други хора.
Секс без връзка. Да си с някой, да си го обичаш, ама да не си задоволен - не. Просто не става.
Връзката без секс не трае много , защото партньорите правят голямата крачка :Д:Д
Имам предвид, ако е доста трудно двамата да са заедно по някакви причини, но да ги има чувствата и секса.
Зависи какви са причините да не могат да са заедно. Сигурно най-важното при секса е страстта (в следствие и удоволствието), още по-голяма значимост има, когато няма връзка, но така или иначе "връзка" си е условно понятие.
Как си представяш да имаш чувства към някое момче, да имате сексуална връзка, но в същото време той да си чука други? Съмнявам се, че ще си напълно удоволетворена от този тип взаимоотношения и ще се чувстваш добре.
Познавам една двойка (11-ти клас е момичето и 12-ти клас - момчето) и са заедно от 1 година и ~2-3 месеца заедно, но не са правили секс. Познавам и други, които не са двойка, но пък си правят секс редовно.. ей така щото просто им се прави секс. Така че и двете може да съществуват, но според мен и двете могат да продължат различно. Зависи от хората и чувствата им..
*сън*
секс без връзка по-добре ..
Минала съм го отдавна тоя етап, в който са ме удволетворявали платоничните отношения.
Секс без връзка избирам. Пък то, ако е писано, ще си прерасне, в каквото е нужно.
Само секс!