.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Не мога да си обясня защо е така...

От известно време се самозадоволявам. Тези дни чувствам клитора си по-твърд и леко ме боли. Какво да направя по въпроса и според вас на какво може да се дължи това?

Много ви моля отговорете ми, защото се притеснявам.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Спри да мастурбираш за ден - два. Използвай интимен гел като се къпеш и винаги прави ,каквото правиш с чисти ръце.
    maDamn

износил се е и иска смяна ми спри се малко бе момиче дай му малко почивка

Използвай интимен гел когато се къпеш,когато се задоволяваш да е с чисти ръце и лубрикант,не закачай клитора си ден два и след като се изкъпеш го намажи с най-обикновен крем здраве,ще ти помогне

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    износил се е и иска смяна ми спри се малко бе момиче дай му малко почивка
    хаха

протрила си го явно... както казаха по-горе спри да мастурбираш за известно време

Спрях да мастурбирам за известно време както ми казахте. Преди две седмици боледувах от шарка. На клитора имах пъпка и ми изчезна. След като ми мина се самозадоволявах 3-4 пъти (не съм се от 4 дена). Като се изкъпах ме болеше клитора и се притесних. Пак ли да спра за известно време и на някои от вас случвало ли ви се е такова нещо?

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Не
    Schhh! Hear the silence...

men me boli klitora oba4a ne se zadovolqvam toi sam ot nikakva pri4ina po4va da me boli bez da go pipam kato vurvq trqbva da vurvq kato muj za6toto me boli kato go turkat v drehite neznam ot kakvo e

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от lolipop_crazy Виж мнението
    men me boli klitora oba4a ne se zadovolqvam toi sam ot nikakva pri4ina po4va da me boli bez da go pipam kato vurvq trqbva da vurvq kato muj za6toto me boli kato go turkat v drehite neznam ot kakvo e
    Това не е нормално да те боли без нищо да правиш. Отиди на лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си