- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Отслабване с малинов кетон. Мнения ?
По принцип аз самия знам, че отслабване не се постига с нищо друго освен със здрави тренировки и добър хранителен режим. И горе долу поддържам някаква форма, но откакто спрях да тренирам футбол съм покачил 5 излишни килца, дето не се забелязват, но ако си сваля блузата си се вижда разликата.. Сега точно пък няма да мога да се движа или да ходя на фитнес за 1 месец някъде.. Таа видях този продукт - Малинов кетон по шоуто на Др. ОЗ, което е единствената причина да повярвам, че може и да има някакъв ефект.. Също казаха по шоуто, че имало проучвания и а/у дето били резултатни, а и било природен продукт.. Не знам вече на какво да вярвам, за това се надявам някой от по - разбиращите да ми помогне
Мерси предварително за вниманието.
От продукта може да станеш много агресивен..нали се сещаш
Ами по принцип не съм запознат какви странични реакции може да последват, притеснявам се да няма пристрастяване към продукта после :/
Има пристрастяване, братле :/ 2-ма от 3-ма са заклети консуматори на малинови кетони X.X Повечето добавки и те има пристрастяване, аз вече, ако не си пия креатина, не си намирам място и почвам да троша разни работи. Разпродал съм всичко вкъщи за монохидрат. Етил-естера вече е за баровци и за т'ва гле'ам как го жулят само по Американските филми.
Това и очаквах да чуяИначе мерси, че ме вразумихте
![]()