.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Мега фен
    Град
    <3

Сексуална активност и сексуална пасивност

Веднага искам да кажа, че не става въпрос за инициативата в това кой иска секс и кой не.

Вчера с едно много прекрасно приятелче, което си обичам по свой начин, си говорехме за това и ми обясняваше своята теория, която ще се опитам да обясня тук и която едва ли е нещо ново, но ми беше интересно.
    Та той разделя хората на два типа: сексуално активни и сексуално пасивни
    'Нищо ново' ще си кажете, но:

Сексуално активните са хора, който не се възбуждат от мисълта за секс, а от мисълта за власт. За това, че могат да контролират и да правят с отсрещния човек каквото си искат. Тея хора могат да са осъзнати и неосъзнати controlmind-ери, като осъзнатите намирам за по-готини. ^^

Сексуално пасивните пък, обичат да са обект. Възбуждат се от мисълта, че някой може да има контрол над тях.

Аз ест не мога да го обясня по очарователния начин, по който го чух и за това ще помоля другарчето си да ми го напише (защото тогава ми го говори) и ще го постна тук.

До тогава можете да кажете вие какви сте: сексуално активни или пасивни?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Сексуално активен съм но ми интересно ти каква си ShtrudeL?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ав, при мен това е весела тема.
    Активна и доминираща го играя, защото чакам/се надявам някой да ме натисне.
    Ама по-рядко се появяват по-силни психически мъже.
    Заради това от време на време се правя на овчица и не се оплаквам.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    мразя всичко свързано със секса

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    мразя всичко свързано със секса
    това не е нормално .... чудя се каква е причината - проблем, които имаш или просто не ти пускат

Ебава се

Супер фен Аватара на nymphadora
    Повечето пъти ме избива на сексуална активност,обичам да контролилам положението,но моя не се оплаква.

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Повечето пъти ме избива на сексуална активност,обичам да контролилам положението,но моя не се оплаква.
    няма мъж, който да не харесва жената да поема контрола от време на време

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да си кажа -според зависи. По-скоро съм активната,но моят е същият и става огън! И двамата сме адски властни и контролиращи ,относно секса,но сякаш предпочитам понякога да го оставям той да води, хич не се оплаквам ... много ми е добре.
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    И двамата сме активни, той малко повече.
    Най-хубаво ни е, когато единият започне като активен, а свърши като пасивен. Сменяме ролите непрекъснато. Рядко единият ще позволи на другия да има пълен контрол през цялото време.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Определено от пасивните.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    И двамата сме активни, той малко повече.
    Най-хубаво ни е, когато единият започне като активен, а свърши като пасивен. Сменяме ролите непрекъснато. Рядко единият ще позволи на другия да има пълен контрол през цялото време.
    трябва да има разнообразие, иначе става скучно

Banned Мега фен
    аз пък мисля,че всеки е и двете.. моменти,в които е от първия тип и моменти,в които е от втория...

anonymous708973
    Guest
    Имам чувството, че изобщо не загряхте идеята на темата и се хващате за пасивен/активен и ги зареждата с ваша символика.
    Според тази теория съм пасивна през повечето време... но ще изчакам другарчето на Щруд да напише няква обосновка.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз твърдо съм си от активните, като гледам тая теория. Ако може да се нарече теория де - попринцип в природата е така винаги има доминиращ и доминиран.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Определено най-често съм от пасивния тип .....обичам, когато той контролира нещата.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Имам чувството, че изобщо не загряхте идеята на темата и се хващате за пасивен/активен и ги зареждата с ваша символика.
    О.о ти понеже винаги всичко разбираш...за твое инфо много добре разбрах темата.

Мега фен
    ^Ми не сте загряли, к'во джафкаш. Право е момичето като ви казва, че не чаткате много-много к'во се пита.

Сексуално активните са хора, който не се възбуждат от мисълта за секс, а от мисълта за власт.
    Сексуално пасивните пък, обичат да са обект. Възбуждат се от мисълта, че някой може да има контрол над тях.
    Не ви пита обичате ли да сте отгоре, а по-скоро да съблазнявате или да ви съблазняват предпочитате. Да сте невинното ангелче или мръсницата ... Нещо подобно и в този ред на мисли.
    Въпросът е по-скоро социален.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Не ви пита обичате ли да сте отгоре, а по-скоро да съблазнявате или да ви съблазняват предпочитате. Да сте невинното ангелче или мръсницата ...
    Аз къде съм споменала какво предпочитам???

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз обичам и двете в зависимост от случая. По-често съм доминирана, ако трябва да има някаква статистика. Има от време на време, обаче, моменти, в които ми проблясва нещо и ставам "мръсницата" спрямо уточнението на аурис. И двете са хубави, но си мисля, че при повечето жени да бъдат доминирани взема превес. Това е нещо първично, свързано с мисълта за големия и силен мъж, и крехката жена.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^Ми не сте загряли, к'во джафкаш. Право е момичето като ви казва, че не чаткате много-много к'во се пита.

Не ви пита обичате ли да сте отгоре, а по-скоро да съблазнявате или да ви съблазняват предпочитате. Да сте невинното ангелче или мръсницата ... Нещо подобно и в този ред на мисли.
    Въпросът е по-скоро социален.
    Благодаря, че поясни.

Наистина не става въпрос за активност и пасивност като.. действие, а по-скоро е въпрос на психика.

Хората, които са активни не се възбуждат от това, че ще правят секс, те дори не мислят за самият секс докато мастурбират (примерно). Те се възбуждат от мисълта, че имат власт над някого. От това, че имат 'жертва' в ръцете си, която се дърпа и страхува едва ли не в началото и която 'жертва' могат да укротят и да стане като послушно агънце, което изпитва страхопочитание и едновременно с това изпитва удоволствие от цялата работа. (Така си го обяснявам и нещо подобно ми обясни и той)
    Пасивните пък са... послушните агънца. Които като такива не означава, че са по-малко сексуални. Може да са дори нимфомани и пак да са си пасивни и да желаят да са обект на някого. Пояснявам го, защото много хора си мислят, че пасивен е = скучен или такъв, който не прави нищо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    а аз имам чувството,че само аз си разбрах това,което написах... не беше свързано с действие,а точно с темата,но пък така го написах че...

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Опитвам се да съчетавам и двете...Понякога активна, понякога пасивна, според настроението ми..А и да разнообразим..
    Но може би повечето пъти съм пасивна..

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Пасивна.

Обосновка?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И аз съм по-скоро пасивна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове