.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на nymphadora
    Мне,разбрах я темата.Не съм споменала,че съм отгоре,а че съм активната

т'ва сексуално активен/пасивен не се връзва с дефиницята на приятеля ти, нищо чудно че се объркват хората, включително и аз, като си структурирам мнението. както и да е.

предполагам съм от "пасивните" тогава. предпочитам върху мен да имат контрол, да се чувствам аз желана, контолирана и т.н.;
    не просто предпочитам, но и това харесвам.
    аз не мога да бъда властна.
    разбира се, идеята че подлудявам някого адски ми харесва, но не съм контролираща (нито Mind-контролираща, нито никак) - поне не в леглото. предпочитам мен да ме контролират gently.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Харесвам и двете - да "подчинявам" и да ме "подчинява". Разменяме се за разнообразие.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Разменяме се за разнообразие.
    Ама какво значи 'за разнообразие'? Точно разнообразието в това отношение не го разбирам. Все едно да кажеш 'аз съм жена, ама за разнообразие понякога ставам мъж' ... I mean.. звучи ми безлично да си ту един, ту друг (в това отношение). ^^

П.П. Не коментирам специално твоя пост, а всички, които споменаха разнообразието. Защото не си представям един човек, който иска да има власт над нещата и да контролира положението, който в главата си има настройката, че е по-силния, в един момент да иска да го подчиняват...
    Аз не си се представям например като някоя, която ще иска да завърже някой мъж и да има пълен контрол над него (психически и физически). Та сигурно и на него няма да му хареса. Може би ще ми достави удоволствие да съм активна, ако чувствам човека до мен (независимо от какъв пол е), като по слаб, фин, нежен, уязвим.. от мен..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз пък не мисля че в това може да има разнообразие и да се разменяте на собствена глава. Според мен това е до... характер, личност и не избираш какъв да си, просто си такъв. Според мен може да има някаква смяна, но по-скоро ще е следствие на нещо силно емоционално и за момента цялото ти същество не е каквото е по принцип.

Аз не си се представям например като някоя, която ще иска да завърже някой мъж и да има пълен контрол над него (психически и физически). Та сигурно и на него няма да му хареса. Може би ще ми достави удоволствие да съм активна, ако чувствам човека до мен (независимо от какъв пол е), като по слаб, фин, нежен, уязвим.. от мен..
    "Ийл". Супер анти-възбудно ми е т'ва (измислих си нова дума, даже ми я подчерта).

Но да започна по ред:
    1. Съгласна съм с теб. Ако ти е "заложено" да си еди-какъв-си в леглото, едва ли ще искаш по другия начин. Може всъщност да искаш да пробваш, но няма да ти доставя същото удоволствие. Допускам го ако си "граничен" - по средата, без ясно изразен уклон към едното или към другото.

2. Да си продължа за мъжете, които искат да ги контролират. Олеле, ужас. Не. Само не и това. Забелязвам, че тези, с които съм била, харесват да съм отгоре (като поза), да ги дера, целувам, хапя и те да лежат - о не, благодаря. Веднага ми пада възбудата. По- ми харесва те да са активни, нападателни, а не аз. И това не значи, че съм дърво. Просто не ми харесва тая роля на господарка, подчинителка, ездачка. Не е за мен. Аз в живота гледам доколкото мога да се налагам където мога, но в леглото това просто не е за мен.

А
    по слаб, фин, нежен, уязвим.. от мен..
    дума да не става. Имам предвид - обожавам чувствителни момчета, обожавам романтици. Харесвам красивите, тъжни, нежни хора от всякакъв пол. Но в леглото не искам аз да доминирам!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ^ знаеш ли, че се имаме в ластфм? :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Защото не си представям един човек, който иска да има власт над нещата и да контролира положението, който в главата си има настройката, че е по-силния, в един момент да иска да го подчиняват...
    Ще те запозная значи
    Има го и тоя момент с преобразяването.

^^Сигурно, най-вероятно ти си ме добавила

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ама какво значи 'за разнообразие'? Точно разнообразието в това отношение не го разбирам. Все едно да кажеш 'аз съм жена, ама за разнообразие понякога ставам мъж' ... I mean.. звучи ми безлично да си ту един, ту друг (в това отношение). ^^

П.П. Не коментирам специално твоя пост, а всички, които споменаха разнообразието. Защото не си представям един човек, който иска да има власт над нещата и да контролира положението, който в главата си има настройката, че е по-силния, в един момент да иска да го подчиняват...

Ами затова му се вика разнообразие. Аз не се приемам като само активна или само пасивна (спрямо условието). Ако трябва да избера кое ми е повече на сърце - може би пасивността. Харесва ми да ме подчини, да ме притисне силно, може би малко грубо, да ме бутне на леглото, да ме налегне и да ме прави каквото си иска, НО понякога изпитвам нуждата и аз да съм доминиращата. Може би, защото ми харесва да съм подчинена , искам и аз да дам същото усещане.
    Тук вече е хубаво, че с приятеля ми сме на едно дередже и на него му харесва да е активния, но се наслаждава И когато аз съм в тази позиция.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Започнахте много да философствате.

В една голяма част от времето всичко, което искам е той да е активния, да определя "правилата", да ме държи в ръцете си и да прави, каквото си иска с мен. Харесва ми дори в леко по-груби форми. Да ме връзва, да ме хапе, да ме одере, да ми остави синини, да ми дърпа косата назад, няма се разсърдя и да ми удари някой по-здрав шамар, макар че досега не го е правил. Играли сме си много пъти на невинното, срамежливо момиченце и големия лош вълк /не буквално/. Фантазията за изнасилване едва ли се среща за пръв път при мен. Това е донякъде и стил на живот - той да води.

Това не пречи рядко, но все пак достатъчно често, да ми се ще да застана на високите токчета, да му сложа белезниците и да си правя аз, каквото искам. Не го чувствам по-нежен, уязвим и каквото Щрудел си мислиш, напротив. Да подчиниш по-слаб от теб е свръх скучно. Фактът, че го чувствам по-силен, по-доминиращ и все пак е в моя власт, е много по-възбуждащ, вероятно, от самия акт на подчиняване. Мисля си, че макар да му харесва да доминира, тези моменти му действат като адски приятна изненада и си умира от кеф. Зачудих се за момент дали да дам някой малко по-ясен личен пример, но ще се въздържа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Фактът, че го чувствам по-силен, по-доминиращ и все пак е в моя власт, е много по-възбуждащ, вероятно, от самия акт на подчиняване. Мисля си, че макар да му харесва да доминира, тези моменти му действат като адски приятна изненада и си умира от кеф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си