.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Удължители за коса.

Можете ли да ми кажете къде се продават изкуствени кичури/удължители за коса из София? И колко струват горе-долу? (Бях чула, че в мола на Стамболийски има, таа някой ако знае колко пари са...)

и аз искам да си взема , гледах в продавалник има нови , които могат да се третират до 120 градуса .. аз искам само да са прави без да ги къдря или нещо подобно .
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Да на мен също ми е все тая дали са истински и дали могат да се третират. Само да са дълги поне до средата на гърба и да са прилични на вид, да не личи много, че са изкуствени...
    Гледах едни от истинска коса по 100 лева, по 80...не разполагам с толкова, затова търся по-евтини.

Ако разглеждаш продавалник , разрови се има за по 20 лв такива които не са истински и в различни нюанси

Искам русоляви, такива тъмни...че да са ми същите като косата, защото стана един инцидент и сега е къса и искам по-дълга а не ми се чака да порастне.

Не ги слагайте тия изкуствените, много грозно стоят.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз попринцип ги искам защото понякога искам да е по - дълга и за по специални случай , не мисля да ги нося всеки ден със сигурност.

Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    Аз попринцип ги искам защото понякога искам да е по - дълга и за по специални случай , не мисля да ги нося всеки ден със сигурност.
    Ами дори за по -специални случаи пак стоят горозно. Като коса на кукла барби. Много личи, че не са естествена коса и сякаш имаш пластмаса на главата. Ако даваш пари по-добре си купи някакви естествени, има из продавалник оферти, а и тук едно момиче наскоро беше писало тема, че продава.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

"Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си