- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За почистването на момичетата
Темата е главно към момичетата
Така,всички знаем,че дори и най-красивите момичета ходят до тоалетната..и то по голяма нужда. Въпросът ми е какво правите след като се изходите,какви грижи и процедури правите,за да сте винаги "свежи" и чистички отзад и да не се притеснявате във всеки един момент,ако някой реши да ви награби :Д
Брат, ти не знаеш ли ,че жените акат замразен ягодов йогурт ? Аз само дебна някоя да я фане дизентерия и почвам вървя след гъза й с вафлена фунийка !
Последно редактирано от Foxa^ : 12-10-2012 на 10:16
![]()
Еми мием се бе, човек, ти не се ли миеш?![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
абе знам ли ви...може с нещо да се ароматизирате или мокри кърпи ала бала...вие жените...хаха ;д
Тва като в каталога на Avon - "интимен дезодорант"
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Правят същото, което всеки човек с хигиена на ниво прави - мият се.
еми ако не съм си вкъщи няма как да се измия сеш' се, ама тъй или иначе си слагам душ и гото0 ^^ ебати темата![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Е добре де,не ви ли се е случвало да трябва да ходите някъде където нямате възможност после да се измиете...и какво правите после,а? Да не би да се стискате до вас винаги...
А е ти някъв фетишист-копрофил ли си ? В замундата има много азиатски воайорски филми на скрити камери в кенефите, ако ти е интересно може да надзърнеш . Пък може и да си го разпънал вече на СКАТ жанра !
Кво та ебе кво прават ? Ще те касае само ако тръгнеш да й правиш шпакли и усетиш ,че нещо не е както трябва.
Нали си носат мокри кърпички . Бършат и те кво да прават ... и те сутрин псукат по 2 пъти казанчето ...
Е не...![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
В даскало ми се е случвало да акам и няма как да се измия, но мокрите кърпички са винаги с мен след тоалетната хартия.
Изключително полезна тема.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чудно ми е темата защо е предназначена само за момичетаЩе кажеш да ни е различна физиологията, ама до колкото ми е известно ануса ни е еднакъв и еднакви неща излизат от там
sorry че изгрубявам така, хах
Обикновено ходя сутрин у нас. Което ще рече, че имам възможност за душ след това, което и без това ми е включено във сутрешната програма. Мия си се с интимен гел. Не прилагам други философии.
Ако не съм у нас и ми се наложи - ползвам мокри кърпичкиАко нямам, като се прибера си взимам душ и си слагам чисто бельо и се прераждам...
Ебати темата честно, даже се чудя що ги написах тия простотии...
обикновено не ползвам тоалетна хартия, че имам алергия... говоря сериозно
Ама се случва като съм на гости/навън, ползвам и салфетки от тия в пакетчетата, ама избягвам