.
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Threaded View

За първи път се чувствам така...

Здравейте! Значи заглавието на темета е малко тъпичко, но не знаех как да я кръстя. Като цяло се чувствам "празен". Сега ще се опитам да споделя за какво става дума.
    На 17 години съм, момче. Наскоро се разделих с приятелката ми, защото не беше мой тип (поне така я усещах). Ходехме по кафета, само секс, разправяше само за нейните приятелки разни клюки - беше ми безинтересна. Но като цяло това не е проблема. С всички момичета, с които съм бил, са като нея. Смисъл някакви абсолютни кифли, с които не можеш да си кажеш нещо свестно. И тука идва проблема. Напоследък се хващам, че имам нужда от човек до себе си, който ме разбира и подкрепя. Имам нужда от емоционално обвързване, а просто момичетата около мене явно не са такива. В случая възрастта не е фактор, щото на 2 пъти съм бил с по - големи. Но явно и те са на същия акъл. Не знам дали ми хващате мисълта, щото като пиша се опитвам да набутам всичко в 1 изречение. Но идеята ми е, че просто не мога да намеря момиче, което един вид да обичам истински, заради емоцията около нас, заради самата нея. Понякога имам нужда да споделя нещо с някой, да имам опора, да говоря за неща, важни за мене, а просто с тея около мене това някак си не става. Писна ми!!! Направо не знам какво да правя. А напоследък имам нужда точно от това! За това и написах, че се чувствам празен. Никога не съм предполагал, че мога да стигна до тук, защото не ми е такъв характера попринцип, но от около 2 месеца се усещам, че имам нужда от някоя не само за секс... Сигурно и тука възраста си казва думата де. А такава просто не мога да намеря. За последните 6 - 7 месеца бях с 5 момичета - провал...
    Не държа да отговаряте, просто исках някъде да си излея душата.
    И без тъпи коментари, моля .
    Последно редактирано от ThePainter : 12-08-2012 на 20:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си