- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно Продавалник
Здравейте , ако съм закупила дадена стока от продавалник и искам да я върна , кой поема разноските по доставката . Може ли някой по запознат да ми разясни . Благодаря .
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
мисля, че би трябвало ти, но все пак се свържи с продавача
Защото на мен са ми връщали и купувача плати доставката , но не разбрах по негово желание или защото така е задължително.
ами май няма такива правила? а защо искаш да върнеш закупената стока? има ли някакъв проблем? ако да, предполагам продавачът, ако е коректен, ще поеме разходите...
По принцип доколкото знам купувача си поема доставката, така е и в ebay...
значи дори и да искам да го върна аз трябва да поема доставката. И аз мислех , че е така , защото ми се случи да отида в еконт един мъж не хареса това , което са му пратили след като го видя и служителят каза , че той трябва да си плати след като иска да го върне .
А относно ebay и за него имам въпросчета , защото съм нова с тия неща , възможно ли е нещо , което съм си поръчала от ebay да НЕ дойде?
Възможно е. Ако продавачът не се съгласи да ти върне парите, отваряш дело в ebay и ще го направят те. Но това трябва да е до 45 дена след поръчката.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз чакам да ми дойдат едни часовници вече месец , да чакам ли още или няма да дойдат как мислите.
От къде идват? Пиши си на продавача и му кажи, че ако не пристигнат до 40 дена искаш да ти върне парите.
От китай са всичките.
Ами на китайците по принцип им е по-бавна доставката. Случвало ми се е да чакам продукт 2 месеца. Което е много некоректно и последния път като се оплаках дори ми върнаха парите. Но все пак пиши на продавача си, комуникацията му е майката.
Еконт по принцип имат опция, да си заплатиш, за да видиш пратката ... и ако има някакъв проблем да я върнеш... Вероятно това е използвал тоя човек.. Но не знам кой поема разходите