.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 138
    Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

Сенки ,пигменти,бази и всичко останало за грима на очите

Понеже си нямаме тема за сенки,започвам тази . Какви сенки харесвате? Какви използвате? Споделяйте всичко за всички видове и марки сенки

Каква база за сенки ползвате?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Слагам база на Нивеа. Ползвам сенки от една палитра 120 цвята от ибей.

Базата, която използвам е на Etude House Proof 10 eye primer

Изключително доволна съм от нея. Дори и най-евтините сенки които имам с нея държат по 10 часа и цветовете не мърдат.
    Имам страшно много сенки! Обожавам да си експериментирам с тях и да ги смесвам.
    Най-новата ми любов е палитрата на tianDe Fantasy, която има невероятни цветове и са много наситени.

http://www.tiandeherb.com/wp-content...10-300x207.jpg

Друга много любима палитра ми е ето тази на Avon.

http://images.gittigidiyor.com/6346/...63466331_0.jpg

Като цяло много харесвам неутрални тонове, зелени и лилави нюански.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Любими сенки много. Темата е интересна, ще я следя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ползвам базата на АртДеко... харесва ми като цяло и ми държи сенките бая време...
    Иначе ползвам една палитра 120 цвята... Едни от любимите ми палитри са на flormar, обаче ако не се лъжа са само 4ки .. иначе са много наситени и много ги харесвам

Аз съм чувала страхотни неща за Urban decay`s Naked palette, ама трудно се поръчва от БГ, а и доста скъпичка.... все още е само блян за мен.
    Иначе ползвам палитрата на някаква италианска фирма, от която съм доста доволна за момента Основата ми е на Есенс
    "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

Мерилин, сенките на Буржоа изглеждат страхотни, не съм ги ползвала досега, дали ще може някой път да качиш снимка как седят нанесени?
    "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

Цитирай Първоначално написано от lorager0va Виж мнението
    Мерилин, сенките на Буржоа изглеждат страхотни, не съм ги ползвала досега, дали ще може някой път да качиш снимка как седят нанесени?
    Хубави са много, струват си парите. Тези дни, като имам повече време ще се нагримирам и ще ви кача снимка. )
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Аз съм чувала страхотни неща за Urban decay`s Naked palette, ама трудно се поръчва от БГ, а и доста скъпичка.... все още е само блян за мен.
    Иначе ползвам палитрата на някаква италианска фирма, от която съм доста доволна за момента Основата ми е на Есенс
    Тя беше с едни по-убити, кафеникави цветове, нали?
    Аз съм див фен на цветните им неща, според мен naked не си струва особено - каквото с стане с нея може да стане и с много други палитри.

От тази най-много ползвам зеленото и розовеещото, заедно с едни много приятни бели сенки.
    Последно редактирано от BlackMeow : 12-12-2012 на 22:16
    Das Feuer liebt mich

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Аз също преди много исках Нейкид,обаче вече определено мисля,че не си заслужават парите. Да,хубава марка,хубави цветове,но нищо особено. Сега съм се зарибила по татутата на Мейбълин

Супер фен Аватара на musS
    нали знаеш, че имаме sephora? там продават

Цитирай Първоначално написано от kamice Виж мнението
    Аз също преди много исках Нейкид,обаче вече определено мисля,че не си заслужават парите. Да,хубава марка,хубави цветове,но нищо особено. Сега съм се зарибила по татутата на Мейбълин
    А татутата готини ли са, че и аз ги гледам от известно време

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    База на Арт Деко, както и сенките им. Може да си направиш собствена палитра по избор в хубава кутийка. Парите си струват! Харесвам четворките на Флормар. Есенс са доста качествени за малко пари.
    За база съм гледала в клип как използват червило, а общо взето и фдт ще ти свърши работа, крем и т.н.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на j_adore2
    Сенки имам на Inglot, Douglas, Catrice, Gosh и още някакви. Основите са ми на ArtDeco i Gosh, като и от двете съм много доволна. Общо взето на тези основи каквито и сенки да сложа - не мърдат, докато аз не ги махна. А пък Inglota и без онова са наситени и дълготрайни.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

[QUOTE=musS;10526974]нали знаеш, че имаме sephora? там продават

Имаме Сефора?! Така ли, идея си нямах

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    нали знаеш, че имаме sephora? там продават

А татутата готини ли са, че и аз ги гледам от известно време
    Страхотни са.Много издръжливи и имат страхотни цветове.

а тези Артдеко къде ги продават?

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Артдеко има в халите в Пловдив, тук http://beautyshop.bg/manufacturer/21/artdeco.html ,а това им е вносителя http://www.nardis-bg.com/index.php?f...im&razdel=ochi

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Много обичам сенки - не ползвам засега много скъпи,имам палитра 120 цвята,флормар,мейбълин,кат ис и други.
    Четворките на Flormar са много добри,имам една с бежово-кафяви цветове,които не мърдат даже без база.
    Татутата на Мейбълин също са много добри,особено тоуп цвета използвам много често
    Имам и разни сенки на неизвестни марки,но мисля скоро да инвестирам в няколко цвята от Инглот.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Обичам сенките. Обичам да експериментирам, имам всякакви видове, различни марки, цветове. Сега съм на вълна по-матиращите тонове.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Някой използвал ли е новите пигменти на есенс http://www.essence.eu/bg/produkti/oc...lour-arts.html ? много се колебая дали да си взема

BuBy

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Аз имам блестящия пигмент. Не мога да кажа нищо за цветните щото нямам :Д, но блясъчко много ми харесва :Д

Голям фен Аватара на BuBzzz
    http://prikachi.com/images.php?images/58/5636058n.jpg
    Горещо ви ги препоръчвам!Толкова са наситени и стоят уникално

BuBy

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Базата ми е артдеко, а сенките/очната линия са ми от евтинките- руби роуз, флормар/есенс.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Едни страхотни и евтини сенки,които горещо препоръчвам са на Флормар - от розовите четворки,тези в кафявата гама - уникални са!
    Много харесвам и татутата на Мейбълин - особено тоуп цвета е страхотен за ежедневен грим,носен самостоятелно

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    И аз да похваля базата на АртДеко,сенките ми са като бетонирани

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си