.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    marble сенките на ГР като пигменти ли са или кремообразни? не мога да преценя по снимката.
    И аз отдавна се точа на Нейкид,но все си харча парите за други глупости и не стигам до нея ;д
    И на Инглот съм си харесала няколко цвята и мисля скоро да започна с направата на палитра от там,но не знам колко голяма да е.
    Пигменти са, не са кремообразни.
    Kamice, мисля, че бяха 6.50 или нещо такова.

Супер фен
    Maцки, някоя от вас има ли отзиви за тези сенки. http://www.ebay.com/itm/15-Color-Shi...item2ec4818050

Някак ми харесаха, пък и отдавна си търся минерални. Уж казват, че не запушват толкова много порите.
    Вече си ги поръчах, де, но да си питам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Как ви стиска да си поръчвате анонимни китайски?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Честно да ти кажа ми харесаха цветовете. Пък и в последствие видях "Китай".
    Ако не ми допаднат, отиват в кофата. Непременно.
    Съжалявам само, че вече ги поръчах и после се сетих да разгледам тези на wet'n'wild

И аз знам, че Инглот са много хубави, за Нейкид да не говорим, ама много скъпа, освен това не мога да реша 1 или 2 :Д.
    Бубз, от продавалник ВСИЧКО е реплика, което продават като ново, там и Нейкид я има, ама струва 40 лв., което аз намирам за мааааалко съмнително... Ама нали казваш, че били много хубави и наситени, тогава какво ти пука дали са оригинални?
    Някой ползвал ли е гел очната линия на Есенс?
    "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз. Няма мърдане, лесна за нанасяне. Имам лилава и черна, обожавам ги. Ужасно голямо количество, за мнооого време стига.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Аз. Няма мърдане, лесна за нанасяне. Имам лилава и черна, обожавам ги. Ужасно голямо количество, за мнооого време стига.
    И аз имам лилавата и черната ;д. Наистина нямат мърдане, много са издръжливи, но как се маха после...голям зор.

Супер фен Аватара на musS
    Страхотна е.. 2ро шишенце ползвам вече (направих грешката да оставям първото отворено докато си гримирам и взе че изсъхна)

Супер фен Аватара на fizzyg
    И аз съм с гел-очната линия на Есенс. Черната имам. Много издръжлива,наистина.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    И аз имам лилавата и черната ;д. Наистина нямат мърдане, много са издръжливи, но как се маха после...голям зор.
    Да, обаче поне нямаш притеснения- цяла вечер, цял ден- с нея съм спала(инцидентни случаи)-грам размазано :Д Само с мицеларна водичка е лесно махането. Иначе директно с гел/пяна- всичко пада, очната си стои. Трябва да се търка...
    Everything changes, but beauty remains ...

това, че трябва със зор да се сваля не е много добре... като търкам за да свалям някакаъв грим ми падат миглите и ме хваща страх да не оплешивечт ;д ама може да я пробвам;
    а тея сенките на Лореал нещооо колор рич дето са хубави ли са?
    "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Последната палитра на руби роуз ли е katetohita?
    Последно редактирано от nor4eto99 : 01-03-2013 на 17:49

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Абе и аз я имам тази очна линия на Есенс,много съм доволна,но свалянето е просто мъчение.Не мога да я махна с лосиона за премахване на грим или ако се махне е съвсем малко.Чух,че имало някакъв лосион за премахване на водоустойчив грим..някой да е ползвал такъв?

BuBy

katetohita тези последните по-хубава снимка можеш ли да им направиш? и всъщност продаваш ли ги или какво?

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Последната палитра на руби роуз ли е katetohita?
    ами не е на руби роуз, а е на w7 paintbox
    Последно редактирано от katetohita : 01-04-2013 на 06:45

Цитирай Първоначално написано от lorager0va Виж мнението
    katetohita тези последните по-хубава снимка можеш ли да им направиш? и всъщност продаваш ли ги или какво?
    ами не ги продавам те са ми подаръци всичките
    https://www.chemistwarehouse.com.au/...riginal_CW.jpg
    https://s3.amazonaws.com/luuux-origi...aded/1_145.JPG

Цитирай Първоначално написано от katetohita Виж мнението
    ами не ги продавам те са ми подаръци всичките
    https://www.chemistwarehouse.com.au/...riginal_CW.jpg
    https://s3.amazonaws.com/luuux-origi...aded/1_145.JPG
    Доволна ли си от тях?наситени ли са?

BuBy

И аз съм доволна от очната линия на Есенс, много е трайна наистина. За свалянето - аз ползвам един продукт на Есте Лаудер за смъкване на грим или мицеларна вода и нямам проблеми.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Може ли снимка/снимки на хубава очна линия, която се нанася лесно? Принципно съм перфекционист в това отношение и просто не мога да се понасям, ако не съм си я сложила както на мен ми харесва. На Есенс ползвах:

и просто ми отнема много време да я нанеса. Не мога да свикна. Иначе съм доволна като издръжливост.
    После ползвах:

Много лесно се работи с нея.. Просто за минутка и двете ми очи са готови, обаче връхчето и изсъхна страшно бързо. Купих си още една, след 2 използвания, пак изсъхна. Сега съм се отчаяла.. Мислех да си взема на Мейбълин, понеже много я хвалят и пак е писалка, но ме е страх, че и тя ще изсъхне толкова бързо. Аз ли бъркам някъде, има ли начин да се оправи или просто ми предложете някаква хубава?

Какво ще кажете за тези сенки? http://www.bgunique.com/shop/profesi...ochi-88-cviata
    Ще следя темата!

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Доволна ли си от тях?наситени ли са?
    ми не знам колко са добри,защото не съм се гримирала с тях,а ги имам от 2 год. някъде

и какво само си ги складираш? ;д
    А каква е тая мицеларна вода??

Цитирай Първоначално написано от lorager0va Виж мнението
    и какво само си ги складираш? ;д
    А каква е тая мицеларна вода??
    еми да :Д

Цитирай Първоначално написано от katetohita Виж мнението
    еми да :Д
    пхахаха

BuBy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми