- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сенки ,пигменти,бази и всичко останало за грима на очите
о не едва ли ще дам 100 лв за сенки не съм им голям привърженик като цяло:Д,просто искам да имам някаква палитричка с що годе нормално качество.случва се 2 пъти в годината да си слагам сенки
http://www.lollipopcosmetics.com/ ето виж тука има много избор и сега са намалени
мерсии
а тези не са ли китайски ?? имаш ли опит с тях,защото аз съм имала една палитра 120 цвята от ебей и съм крайно недоволнa :/
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Повечето такива са все китайски,просто ребрандирани и на малко по-високи цени.
Полина не знам какви цветове търсиш,аз например съм много доволна от четворката на Флормар в бежаво и кафяво P045 - може да потърсиш снимки в гугъл,има и по българските блогове.Флормар имат също и попадения при единичните сенки,но не всички цветове са добри![]()
^благодаряами да точно бежави нюанси търси може би и черно. Също си търся и от тези кремообразните (не знам дали така се водят :Д ) сенки ,някакви предложения? За единични става въпрос
![]()
Flormar и Golden rose имат много добри попадения при единичните сенки. А по-високия клас са Inglot и за тях съм чела все хубави мнения.
За Inglot не е задължително да си купиш цялата палитра наведнъж. Може в началото да си купиш празната кутийка и 2-3 цвята и после да си я попълваш постепенно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мисля че нямат. Хубави кремообразни сенки са Color tattoo на Maybelline, но те са малко по-соленички от към цена, а и няма особено голям избор.
Значи на Инглот не е задължително да си купиш веднага всички цветове, които си харесаш, ами .....хм, разбрах. Странно, но пък ще мина през някой мол да погледна.
Чела съм много добри отзиви за тези сенки. На мен засега ми допадат най-много на wet'n'wild, защото чак след 6-7 вече започват да ми се събират на клепача или да не ми харесва как седят.![]()
Купих си едни сенки Мода и имат супер готин ефект.Само че много трудно ги намирам,ако знаете някъде добре заредено магазинче с Мода,а също и с единички на Флормар споделете![]()
Flormar ги има в Ivis, ако не си от София.
Иначе почти всичко зависи от базата. Дори със сенки от палитра на Ruby Rose за 5-6 лева ми издържа грима цял ден с моята база.
В София живея,забравих да кажа.Иначе това за базата е абсолютно вярно.Ходих скоро до Дъглас за тази на Артдеко,но я нямаше,иначе се чудя дали да не поръчам HD базата на NYX,но напоследък не мога да си ползвам Пейпал и трябва да правя нова карта.
Момичета има едни сенки на maybelline tattoo заслужава ли си да си ги взема?
Да! аз имам тези в цвят тоуп и са много добри и издръжливи![]()
Много ми харесват сенките на Инглот. Ползвала съм какви ли не, но на Инглот са най - наситени, най - издръжливи, особено с основа са страшно трайни. Скоро ми се случи - след тежка вечер като се прибрах нямах сили да си изчистя грима и направи си легнах - на сутринта сенките не бяха мръднали. Не са от най - евтините, но пък си заслужават. Един цвят е 8.50 и не е задължително да се прави палитра. Палитрите са за 2 цвята - 10 лева, за 3 - 11, за 4 - 12, за 5 - 13 и за 10 - 20.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не съм ползвала сенки на Инглот, но определено ме заинтригувахте. Аз последно си купих на Макс Фактор и съм много доволна и от тях. На мен ми се иска да опитам някакви блестящи сенки за очи. Дайте предложения
Да похваля матовите сенки на Голдън Роуз. Много наситени и трайни!