.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 230 от общо 230
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Добре бе, майка му стара, колко пъти искаш да ти го напиша?! Въпреки че не си ми никакъв и не ти дължа обяснение, КОЛКО пъти да ти кажа, че аз не отричам и не бягам от отговорност, бе? Ти умееш ли да четеш изобщо?

Тежко детство далеч не значи само злоупотреба, алкохолизирани родители, да нямаш покрив над главата и прочее.

Пантерата.
    Аз не знам защо се припознаваш във всеки негов пост.

Добре тогава, хайде кажете ми що е то тежко детство? Че аз ако имам покрив над главата, храна в чинията, никога да не са ме пребили/насилвали и двама родители, какво може изобщо да ми е тежкото? Единствено DisappointedDreamer даде реални примери. Смъртта на родител също е тежко нещо, да.

granger, зависи. На фона на други случки от моето детство, това че израснах само с един родител беше точно дреболия.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Все пак - различни хора. При едни се отразява така, при други иначе,но винаги оставя някаква следа. Имам толкова примери около мен,но ще изменя темата много.
    maDamn

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Добре бе, майка му стара, колко пъти искаш да ти го напиша?! Въпреки че не си ми никакъв и не ти дължа обяснение, КОЛКО пъти да ти кажа, че аз не отричам и не бягам от отговорност, бе? Ти умееш ли да четеш изобщо?

Тежко детство далеч не значи само злоупотреба, алкохолизирани родители, да нямаш покрив над главата и прочее.

Пантерата.
    Душице, света не се върти около теб.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ЗНачи си 100% сигурен, че никога не би изневерил?
    Евала. брей, брей
    Не мога да проумея защо не можете да вденете, че МОЖЕШ да кажеш, че никога няма да направиш нещо, което абсолютно на 100% зависи от самия теб. (пък и да го изпълниш)
    В този ред на мисли, да, можеш да се влюбиш в друг или да ти липсва нещо,или ала бала, но ако имаш малко доблест, ще сложиш край на такава връзка, в която нещо не ти е наред, ще бъдеш честен с човека и чак тогава ще се впуснеш в други авантюри.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз не знам защо се припознаваш във всеки негов пост.
    Защото го пише след мен, а аз съм основният участник в спора от моята страна на барикадата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си