- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли на партньора си?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
дигаш ми се в очите , много те уважавам.
тоя форум все още е бая западнала работа. курви се утешават една друга как не били евтини. кое друго ви прави евтини рофл ? и малкото странно дебилче , което си е падало на главата , не знам на какъв дракон от приказка е излъгало да изневери , ама е толкова жалка , че чак не е смешно. претенциите са хубаво нещо , ама не когато вие не ставате.
Последно редактирано от DragonLady : 12-12-2012 на 19:44
Тука изобщо не става въпрос за това дали си отдаден на възлюбения или не. Ако си човек с принципи, ако си умен и умерен, то ще знаеш какво трябва да се направи. Не ми се оправдавайте като някакви путки, за изневярата. Не ми се опитвайте да замажете това долно и грозно нещо, тотално предателство. Ако ще изневеряваш се раздели с човека които е с теба не да ходиш да се тъпчеш с други зад гърба му и на всичко от горе да ми обясняваш, че той е виновен че не ти дава всичко. Е като не ти го дава, защо си с него ? Или Ви е шубе да не останете сами ? Тъжна картинка сте...
Надменност ли ? Има разлика от това да си надменен и да знаеш, че не би направил нещо. Ти вземи малко стъпи на земята с двата крака и не се обяснявай как можеш да бъдеш такава или друга. Написаното по-горе важи и за теб с пълна сила.
Защото понякога сякаш 2ма ти дават всичко, което не получаваш нито от единия, нито от другия.. ама някак си събрано... става.
Така ми е било добре, така съм правила, пак казвам не съм се вричала на тези хора във вечна вярност. Ако някой ми задоволява потребностите.. на дали ще си помисля за друг.
И никога не казвайте 'никога'. Не знаете какво ви чака.
Ти не може да знаеш мен какво ме чака, нито какво съм преживявал, така че недей ми дава наклон на оная работа какво да мисля и казвам. Като ти дават двама това което искаш, ходи и си намери двама дето ще ги кефи да се ебеш с тях. Не ми се оправдавайте. Давали и те... А как се чувства приятеля ти а ? Или на теб не ти пука особено, щото си гледаш само собственият кеф ? Такива най-обичам да се обаждат. Било и така добре, ами на приятеля ти може да му е добре да ти строши главата след това, значи ли че трябва да го прави ?
Не, не съм. Но са ми изневерявали.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И какво излиза? Ако си изневерявала си курва, ако не си изневерявала си надменна моралистка, хвалеща се с нереално перфектната си връзка. Забавно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Доста, не се смятам за моралистка, не смятам и че тези,които са изневерявали са курви,но не ги и оправдавам. Мразя думата курва и не смятам,че определението може да се даде за такъв тип действие.
Тук не съм съгласна.Когато покажеш на някого ,че си негов изцяло и този някой също те обича и е безрезервно твой ,няма да си позволи да си играе с теб по никакъв начин.но когато покажеш на някого, че си негов изцяло... веднага му ставаш безинтересен и може да ти се 'подиграва' както си иска, дори без да го иска...
Последно редактирано от granger : 12-13-2012 на 10:52
maDamn
Да съдиш някой, който не познаваш защото е изневерил без дори да знаеш какво се е случвало с него в този момент тов е най-тъпото нещо! Всеки си има причини, всеки е изживял нещо различно и конкретно. И на мен моралистите са ми малко в повече. Трябва да сме малко по-широко скроени все пак.
А за да отговоря на темата. Не, в сегашната си връзка не съм изневерявала и не изпитвам такава нужда. Но съм изневерявала в предна връзка и тук няма да се обяснявам и оправдавам, защото няма смисъл.
Не е до широкоскроеност , а до разбиране. Не е да махнеш с ръка и с усмивка на уста да кажеш-" майната му , случва се".Не водя морал на никого. Изказах се по-горе,само това изречение ми бръкна в очите с кол. За понятието имах предвид.Не за самата идея на изневярата.Трябва да сме малко по-широко скроени все пак.
maDamn
жалки сте , курви . това не е до разбиране или до принципи , а до достойнство. вие самите се имате за евтини да направите нещо такова . когато нямате желание да бъдете с някого , трябва да имате топките да се разделите. евтина работа