.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 230
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Курвенски номера ли чувам?
    bitch please
    Хората, които не са изневерявали и са големите моралисти нека да не правят такива остри забележки.
    Мда. Много е забавно да чета коментарите на наистина 'големите моралисти с перфектните връзки', дето винаги са толкова отдадени на възлюбения си, че не могат да помислят за друг.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да не започваме пак?
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мда. Много е забавно да чета коментарите на наистина 'големите моралисти с перфектните връзки', дето винаги са толкова отдадени на възлюбения си, че не могат да помислят за друг.
    Ама нищо против тях нямам, аз също мога да съм такава, просто ме дразни надменността, с която го казват.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    А на колко години сте?
    на по 18
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    мда
    дигаш ми се в очите , много те уважавам.

тоя форум все още е бая западнала работа. курви се утешават една друга как не били евтини. кое друго ви прави евтини рофл ? и малкото странно дебилче , което си е падало на главата , не знам на какъв дракон от приказка е излъгало да изневери , ама е толкова жалка , че чак не е смешно. претенциите са хубаво нещо , ама не когато вие не ставате.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Това, че вашите връзки не са такива, не значи, че нашите не може да са. Гроздето ви било кисело...
    Не съм изневерявала и на човек, когото обичам, няма да изневеря.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Това, че вашите връзки не са такива, не значи, че нашите не може да са. Гроздето ви било кисело...
    Не съм изневерявала и на човек, когото обичам, няма да изневеря.
    Ми тука ключовата дума е обичам. И аз не бих на някой, който обичам.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Не... в момента имам абсолютно всичко от което имам нужда с човека до себе си ... Нямам никаква причина да изневеря
    +1
    Това беше за в момента.
    За преди - да изневерявала съм, когато ми е липсвало нещо във връзката, или за отмъщение. Но не мисля, че за в бъдеще бих го направила пак.
    Последно редактирано от DragonLady : 12-12-2012 на 19:44

Мега фен Аватара на draid
    Тука изобщо не става въпрос за това дали си отдаден на възлюбения или не. Ако си човек с принципи, ако си умен и умерен, то ще знаеш какво трябва да се направи. Не ми се оправдавайте като някакви путки, за изневярата. Не ми се опитвайте да замажете това долно и грозно нещо, тотално предателство. Ако ще изневеряваш се раздели с човека които е с теба не да ходиш да се тъпчеш с други зад гърба му и на всичко от горе да ми обясняваш, че той е виновен че не ти дава всичко. Е като не ти го дава, защо си с него ? Или Ви е шубе да не останете сами ? Тъжна картинка сте...

Ама нищо против тях нямам, аз също мога да съм такава, просто ме дразни надменността, с която го казват.
    Надменност ли ? Има разлика от това да си надменен и да знаеш, че не би направил нещо. Ти вземи малко стъпи на земята с двата крака и не се обяснявай как можеш да бъдеш такава или друга. Написаното по-горе важи и за теб с пълна сила.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Тука изобщо не става въпрос за това дали си отдаден на възлюбения или не. Ако си човек с принципи, ако си умен и умерен, то ще знаеш какво трябва да се направи. Не ми се оправдавайте като някакви путки, за изневярата. Не ми се опитвайте да замажете това долно и грозно нещо, тотално предателство. Ако ще изневеряваш се раздели с човека които е с теба не да ходиш да се тъпчеш с други зад гърба му и на всичко от горе да ми обясняваш, че той е виновен че не ти дава всичко. Е като не ти го дава, защо си с него ? Или Ви е шубе да не останете сами ? Тъжна картинка сте...
    Защото понякога сякаш 2ма ти дават всичко, което не получаваш нито от единия, нито от другия.. ама някак си събрано... става.

Така ми е било добре, така съм правила, пак казвам не съм се вричала на тези хора във вечна вярност. Ако някой ми задоволява потребностите.. на дали ще си помисля за друг.
    И никога не казвайте 'никога'. Не знаете какво ви чака.

Защото понякога сякаш 2ма ти дават всичко, което не получаваш нито от единия, нито от другия.. ама някак си събрано... става.

Така ми е било добре, така съм правила, пак казвам не съм се вричала на тези хора във вечна вярност. Ако някой ми задоволява потребностите.. на дали ще си помисля за друг.
    И никога не казвайте 'никога'. Не знаете какво ви чака.
    Ти не може да знаеш мен какво ме чака, нито какво съм преживявал, така че недей ми дава наклон на оная работа какво да мисля и казвам. Като ти дават двама това което искаш, ходи и си намери двама дето ще ги кефи да се ебеш с тях. Не ми се оправдавайте. Давали и те... А как се чувства приятеля ти а ? Или на теб не ти пука особено, щото си гледаш само собственият кеф ? Такива най-обичам да се обаждат. Било и така добре, ами на приятеля ти може да му е добре да ти строши главата след това, значи ли че трябва да го прави ?

Ти не може да знаеш мен какво ме чака, нито какво съм преживявал, така че недей ми дава наклон на оная работа какво да мисля и казвам. Като ти дават двама това което искаш, ходи и си намери двама дето ще ги кефи да се ебеш с тях. Не ми се оправдавайте. Давали и те... А как се чувства приятеля ти а ? Или на теб не ти пука особено, щото си гледаш само собственият кеф ? Такива най-обичам да се обаждат. Било и така добре, ами на приятеля ти може да му е добре да ти строши главата след това, значи ли че трябва да го прави ?
    Не знаеш дали няма да ти се случи и ти да кривнеш. Сега на никого не изневерявам. Как се е чувстваЛ? В някаква несериозна връзка, която дори трудно се нарича връзка.. изкарахте направо престъпление, че съм извършила... какво ли се хабя да ви пиша изобщо...

Не знаеш дали няма да ти се случи и ти да кривнеш. Сега на никого не изневерявам. Как се е чувстваЛ? В някаква несериозна връзка, която дори трудно се нарича връзка.. изкарахте направо престъпление, че съм извършила... какво ли се хабя да ви пиша изобщо...
    А не знам ? Ако имаш връзка с някого би следвало да си с него или не. Тук говорим за връзки не за просто секс с някой.

А не знам ? Ако имаш връзка с някого би следвало да си с него или не. Тук говорим за връзки не за просто секс с някой.
    Аз и в началото го казах, ако има обич да се изневерява е ужасно.

Не, не съм. Но са ми изневерявали.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Град
    <3
    и да знаеш, че не би направил нещо.
    ЗНачи си 100% сигурен, че никога не би изневерил?
    Евала. брей, брей
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И какво излиза? Ако си изневерявала си курва, ако не си изневерявала си надменна моралистка, хвалеща се с нереално перфектната си връзка. Забавно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ЗНачи си 100% сигурен, че никога не би изневерил?
    Евала. брей, брей
    Естествено, това е въпрос на мислене, а не на оправдания.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Мога да обичам много нездравословно, но когато покажеш на някого, че си негов изцяло... веднага му ставаш безинтересен и може да ти се 'подиграва' както си иска, дори без да го иска... което е все едно да те пребиват с душевни шамари. Сега ме е страх да обичам така. Страх ме е да се 'подаря' по начина, по който мога, страх ме е да не стана Нещо, което Някой ще знае, че със сигурност няма да изгуби.
    ..

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо смяташ, че е получила само пенис?
    Защото когато аз изневерих (не на сегашния ми приятел, разбира се) получих в комплект с него и доста други неща, от които имах нужда.
    Добре , получила си пенис .. и финансови облаги !

..........

Последно редактирано от Foxa^ : 12-13-2012 на 10:40

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И какво излиза? Ако си изневерявала си курва, ако не си изневерявала си надменна моралистка, хвалеща се с нереално перфектната си връзка. Забавно.
    Доста, не се смятам за моралистка, не смятам и че тези,които са изневерявали са курви,но не ги и оправдавам. Мразя думата курва и не смятам,че определението може да се даде за такъв тип действие.
    но когато покажеш на някого, че си негов изцяло... веднага му ставаш безинтересен и може да ти се 'подиграва' както си иска, дори без да го иска...
    Тук не съм съгласна.Когато покажеш на някого ,че си негов изцяло и този някой също те обича и е безрезервно твой ,няма да си позволи да си играе с теб по никакъв начин.
    Последно редактирано от granger : 12-13-2012 на 10:52
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    А на колко години сте?

И бтв ми е странно защо все има теми "изневерявали ли сте" "изневерявали ли са ви", а досега не съм попаднала на една за третата страна.
    Аз съм била от третата страна. Не си оправдавам мисленето тогава, но ако не беше станало така, вероятно нямаше да съм със сегашния си приятел от толкова време.

Супер фен Аватара на cyclops
    Да съдиш някой, който не познаваш защото е изневерил без дори да знаеш какво се е случвало с него в този момент тов е най-тъпото нещо! Всеки си има причини, всеки е изживял нещо различно и конкретно. И на мен моралистите са ми малко в повече. Трябва да сме малко по-широко скроени все пак.

А за да отговоря на темата. Не, в сегашната си връзка не съм изневерявала и не изпитвам такава нужда. Но съм изневерявала в предна връзка и тук няма да се обяснявам и оправдавам, защото няма смисъл.

Град
    Beyond reality
    Трябва да сме малко по-широко скроени все пак.
    Не е до широкоскроеност , а до разбиране. Не е да махнеш с ръка и с усмивка на уста да кажеш-" майната му , случва се".Не водя морал на никого. Изказах се по-горе,само това изречение ми бръкна в очите с кол. За понятието имах предвид.Не за самата идея на изневярата.
    maDamn

нее никогаа !!!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    жалки сте , курви . това не е до разбиране или до принципи , а до достойнство. вие самите се имате за евтини да направите нещо такова . когато нямате желание да бъдете с някого , трябва да имате топките да се разделите. евтина работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си