.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 230
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Баш до принципи е по принцип ...
    maDamn

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya

Град
    Beyond reality
    И кво като го прочетем ,Тути? Всички жени ли правят така? Щото не мисля,че тва ,което е написано е достоверно.
    maDamn

защоо някой би го правил тваа?? унизително ее

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Devil69 Виж мнението
    600 души, българи и сърби? Агенцията, провела изследването да се самозакрие официално. Как това е представителна извадка?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Bankya
    Извинявай ,но четейки мненията по-горе ,спокойно можем да направим представителна извадка на форумните посетители и колкото и да не ви се иска ,агенцията май е права?оО
    P.S Плами -никога не поставям жените под общ знаменател))

Град
    Beyond reality
    Писали са момичета,които имат кво да кажат по темата, това не значи,че цялото женско форонно съсловие изневерява.
    И пак казвам, тази статия не отговаря на истината. Колкото изневеряват жените , толкова и мъжете. Причините в повечето случаи им се различават.
    maDamn

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не знам доколко ми се брои моето. Бях вече хлътнала много сериозно по ново момче, с тогавашния ми приятел много неща не вървяха, карахме се, не ми обръщаше внимание, вече бях спряла да го харесвам. Умирах си да го скъсам още на момента, но изчаках 2 седмици да му минат изпитите, за да не му проваля живота за момиче. Още ми е чудно кое е било правилното и дали е "курвенски номер" според днешните представи. Ако го бях скъсала директно на момента и после беше изгубил година от живота си до следващите кандидат-студентски изпити, дали щях да съм по-малко курва? Едва ли.

На сегашния ми приятел за нищо на света не бих изневерила по много причини. Дава ми всичко, обожавам го, топличко ми става на сърцето само като го видя. Не мисля, че някой друг би могъл да ме привлече така някога.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Bankya
    Чакай ,чакай -кой е казал ,че мъжете не изневеряват???Малко по-късно ще споделя моето мнение по темата))

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не знам доколко ми се брои моето. Бях вече хлътнала много сериозно по ново момче, с тогавашния ми приятел много неща не вървяха, карахме се, не ми обръщаше внимание, вече бях спряла да го харесвам. Умирах си да го скъсам още на момента, но изчаках 2 седмици да му минат изпитите, за да не му проваля живота за момиче. Още ми е чудно кое е било правилното и дали е "курвенски номер" според днешните представи. Ако го бях скъсала директно на момента и после беше изгубил година от живота си до следващите кандидат-студентски изпити, дали щях да съм по-малко курва? Едва ли.

На сегашния ми приятел за нищо на света не бих изневерила по много причини. Дава ми всичко, обожавам го, топличко ми става на сърцето само като го видя. Не мисля, че някой друг би могъл да ме привлече така някога.

Ами сама казваш, че е било въпрос на 2 седмици, толкова ли не издържа да не правите секс с новия 2 седмици ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Какво значение въобще има секса в случая? За вас сексът ли е единствената изневяра? Значи аз може да съм влюбена в друг, да мисля за друг, да мечтая за друг, но ако не съм спала с него, значи всичко е наред? В случая мисля, че буквално е незначителна подробност. Със или без секс, нещата бяха приключили. Не бяха приключили още на думи, за да не се срине точно, когато му трябва да си ползва мозъка на 100%.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

не когато съм с един човек съм само с него

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението

Добре , получила си пенис .. и финансови облаги !
    Toва пък как го реши?!?!?!?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Foxa^
    http://prikachi.com/images.php?images/540/5606540r.jpg

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Извинявай ,но четейки мненията по-горе ,спокойно можем да направим представителна извадка на форумните посетители и колкото и да не ви се иска ,агенцията май е права?оО
    Не, не е представителна извадката. Говоря от чисто статистическа гледна точка, без значение конкретната тематика на изследването. Прекалено малък брой са анкетираните (както и отговорилите по темата), няма данни за това по какви критерии са били подбирани и т.н. Това не позволява да се правят изводи за цялата генерална съвкупност.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не е до широкоскроеност , а до разбиране. Не е да махнеш с ръка и с усмивка на уста да кажеш-" майната му , случва се".Не водя морал на никого. Изказах се по-горе,само това изречение ми бръкна в очите с кол. За понятието имах предвид.Не за самата идея на изневярата.
    Знам, аз не визирах теб. Не мисля, че си крайна, а просто си имаш мнение, което отстояваш. По-скоро се дразних на тия с обидите. Така или иначе всеки е допускал и ще допуска всякакви грешки. Било то изневяра или друго. Но пък важното е да се учиш от тях

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    600 души, българи и сърби? Агенцията, провела изследването да се самозакрие официално. Как това е представителна извадка?
    600 и то от интернет. Верно да се замозакрие.. глупости!

Град
    Beyond reality
    Знам,че не визираш мен,просто ми направи впечатление изречението ,което написа и начина ,по който си го написала. Широкоскроеността не играе никва роля в отношенията между двама души,когато единия изневери. Ама тва вече е отделен въпрос, тва имах предвид.
    maDamn

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    За тези, които казвате, че човек не знае дали ще изневери:

Баш до принципи е
    Поне за физическата изневяра е абсолютно възможно да си убеден, че няма да я допуснеш. Все пак не е голямата философия, ако връзката, която поддържаш не те удовлетворява да я прекратиш.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Знам,че не визираш мен,просто ми направи впечатление изречението ,което написа и начина ,по който си го написала. Широкоскроеността не играе никва роля в отношенията между двама души,когато единия изневери. Ама тва вече е отделен въпрос, тва имах предвид.
    Аа разбрах те Е да, това е ясно. По-скоро имах предвид когато някой съди друг страничен човек без да познава миналото му.

Не съм изневерявала,но са ми изневерявали........ Хванах ги на калъп и чувството не беше приятно

много гнусна постъпка ...

Голям фен Аватара на stambelan
    не
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    На този етап няма на кой да изневерявам, а ако имаше такъв човек предпочитам да споделя проблема с него и да го решим двамата. Ако не се стигне до компромис, по-добре ще е да се разделим и да намеря, това което искам при друг. Не толерирам особено такива прояви. Не казвам, че никога няма да го направя, защото имам доста време през себе си и не желая да говоря в дългосрочен план. Но като цяло не ми се струва морално да нараняваш друг, във връзка, която уж е само за двама ви и в същото време ти да се забавляваш с това, което правиш. Сега някой може да ме нападне, но пък не ми пука особено. Също така не бих разбрала, ако някой ми изневери на мен. Ако има такива намерения по-добре да спре връзката и да се наслаждава на това, което би му дала третата страна.
    *сън*

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    всеки ден по няколко пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си