- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли на партньора си?
Баш до принципи е по принцип ...
maDamn
http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/12...rnostta.175369 -коментирайте))
И кво като го прочетем ,Тути? Всички жени ли правят така? Щото не мисля,че тва ,което е написано е достоверно.
maDamn
Извинявай ,но четейки мненията по-горе ,спокойно можем да направим представителна извадка на форумните посетители и колкото и да не ви се иска ,агенцията май е права?оО
P.S Плами -никога не поставям жените под общ знаменател))
Писали са момичета,които имат кво да кажат по темата, това не значи,че цялото женско форонно съсловие изневерява.
И пак казвам, тази статия не отговаря на истината. Колкото изневеряват жените , толкова и мъжете. Причините в повечето случаи им се различават.
maDamn
Не знам доколко ми се брои моето. Бях вече хлътнала много сериозно по ново момче, с тогавашния ми приятел много неща не вървяха, карахме се, не ми обръщаше внимание, вече бях спряла да го харесвам. Умирах си да го скъсам още на момента, но изчаках 2 седмици да му минат изпитите, за да не му проваля живота за момиче. Още ми е чудно кое е било правилното и дали е "курвенски номер" според днешните представи. Ако го бях скъсала директно на момента и после беше изгубил година от живота си до следващите кандидат-студентски изпити, дали щях да съм по-малко курва? Едва ли.
На сегашния ми приятел за нищо на света не бих изневерила по много причини. Дава ми всичко, обожавам го, топличко ми става на сърцето само като го видя. Не мисля, че някой друг би могъл да ме привлече така някога.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чакай ,чакай -кой е казал ,че мъжете не изневеряват???Малко по-късно ще споделя моето мнение по темата))
Какво значение въобще има секса в случая? За вас сексът ли е единствената изневяра? Значи аз може да съм влюбена в друг, да мисля за друг, да мечтая за друг, но ако не съм спала с него, значи всичко е наред? В случая мисля, че буквално е незначителна подробност. Със или без секс, нещата бяха приключили. Не бяха приключили още на думи, за да не се срине точно, когато му трябва да си ползва мозъка на 100%.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не, не е представителна извадката. Говоря от чисто статистическа гледна точка, без значение конкретната тематика на изследването. Прекалено малък брой са анкетираните (както и отговорилите по темата), няма данни за това по какви критерии са били подбирани и т.н. Това не позволява да се правят изводи за цялата генерална съвкупност.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Знам,че не визираш мен,просто ми направи впечатление изречението ,което написа и начина ,по който си го написала. Широкоскроеността не играе никва роля в отношенията между двама души,когато единия изневери. Ама тва вече е отделен въпрос, тва имах предвид.
maDamn
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не съм изневерявала,но са ми изневерявали........ Хванах ги на калъп и чувството не беше приятно
не
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
На този етап няма на кой да изневерявам, а ако имаше такъв човек предпочитам да споделя проблема с него и да го решим двамата. Ако не се стигне до компромис, по-добре ще е да се разделим и да намеря, това което искам при друг. Не толерирам особено такива прояви. Не казвам, че никога няма да го направя, защото имам доста време през себе си и не желая да говоря в дългосрочен план. Но като цяло не ми се струва морално да нараняваш друг, във връзка, която уж е само за двама ви и в същото време ти да се забавляваш с това, което правиш. Сега някой може да ме нападне, но пък не ми пука особено. Също така не бих разбрала, ако някой ми изневери на мен. Ако има такива намерения по-добре да спре връзката и да се наслаждава на това, което би му дала третата страна.
*сън*