.
Отговор в тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 230
    anonymous708973
    Guest
    Аз се чувствах добре, имаше едно голямо нещо, което не ми харесваше и ми липсваше. Мислех, че беше в период, мислех, че ще отмине. Не исках да го режа с идеята, че не ми е дал нещо си, защото щях да му оставя белег (психически), а той беше/е чувствителен, интровертен и тия неща си ги премята из акъла.
    Сигурно е грешка, да. Но щетите, нанесени върху него, са в пъти по-малки точно заради тогавашното ми решение. Той може да подозира, че съм изневерила, но няма как да е сигурен. Нещата замряха - буквално, ние никога не се видяхме, за да скъсаме. Той намери друго момиче, което му ангажира вниманието и така имаше доста плавен преход. От тази гледна точка не съжалявам.
    Радвам се, че имате топките да режете ей така хората, да не давате втори шансове и така нататък. Аз не мога така. Давам втори шанс на всеки, не защото съм нерешителна и страхлива и не знам си какво (което е пълна глупост и би го потвърдил всеки, който е дори в периферния ми кръг на познати), а защото вярвам, че всекиму трябва да се предостави възможност да се поправи. Това е.

На сегашния си приятел и през ум не ми минава да изневеря като решение на дадена ситуация, но той е такъв тип човек, че няма да остави връзката да "умре", няма да ни остави скарани, нещата - недоизказани или пък да ме подмине, когато му кажа, че ми липсва нещо.

Наистина вярвам, че е вина и на двамата в (общо взето) всички ситуации, различни от "напих се и изчуках някоя/някого".
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-19-2012 на 08:52

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Отказвам се да споря по тази тема, в крайна сметка просто исках да видя нещата от твоята гледна точка, но не. Не го разбирам и това си е. :Д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Радвам се, че имате топките да режете ей така хората, да не давате втори шансове и така нататък. Аз не мога така. Давам втори шанс на всеки, не защото съм нерешителна и страхлива и не знам си какво (което е пълна глупост и би го потвърдил всеки, който е дори в периферния ми кръг на познати), а защото вярвам, че всекиму трябва да се предостави възможност да се поправи. Това е.
    Аз казах вече - бих дала втори шанс. Това донякъде ми е недостатък обаче, че давам още шансове на хората, защото в повечето случаи изходът е да си изпатя пак. Но все пак бих дала (тя надеждата умира последна). Просто се познавам и знам, че това вече няма да е връзката, която съм имала и харесвала (и силно се съмнявам да ми изглежда по-хубава след това) и ще дойде момент, в който просто няма да я искам вече.

едит, че щях да се обосновавам,а забравих :
    Изградих си това мислене, защото бях от другата страна на барикадата с човек, който е имал подобно мислене на твоето явно. С ръка на сърцето си казвам, че не давах всичко от себе си (дори съм била далеч от това понятие) за връзката ни и честно казано не ми и пукаше толкова много за него, но когато ми изневери само ми потвърди думите от преди да тръгнем, че не мога да му имам доверие. Защото си е бил женкар винаги и съм ставала свидетел на това как е изневерявал на предишни свои приятелки и знаех, че не мога да се отпусна в такава връзка, което си беше и причината да не си позволявам да задълбая. Преспокойно можеше да ми каже "Не ми харесва връзката ни, не искам да сме заедно" пред това да се хване с някоя зад гърба ми. Щях да разбера.
    Последно редактирано от Azoria : 12-19-2012 на 09:16
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Да кажа, да кажа, може ли да кажа :Д
    Втори шанс, и трети шанс, ако щете и десети шанс, са хубави неща. Виждате че човека иска да се поправи, иска ви мнението как по да ви се хареса, как да ви провърви, как да ви направи щастлива и етц неща.
    Ама да давате шанс, щото се е подиграл с вас няма смисъл. За това и не виждам смисъл от връзки точещи се по една година с безброй разговори, раздели, караници, натъкмявания и т.н., които убиват страстта, влюбеността, романтиката.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Изневярата е избор. Като такъв главен отговорник е човекът, направил дадения избор.
    Причините за изневярата може да са налице по вина и на двамата. Но това не променя факта, че изневеряващият е разумен човек, който е избрал да действа по начина, по който е действал. За този му избор никой друг не може да поеме отговорност и/или вина.

Моето мнение - не задължавам никого с него, не е отправено към никого конкретно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на draid
    Давай. Уверявам те, че не съм те пропуснала умишлено

Азория, помисли малко. Аз казах как е било при мен. Бях готова да дам шанс, с триста зора успях да се накарам да кажа на тогавашния си приятел какво не ми харесва и защо е важно за мен (а е нещо, което наистина не е въпрос на претенции), а това е нещо, безкрайно трудно за мен. Имам чувството, че наранявам човека с всяка дума, когато казвам какво не е наред. Той реагира тъпо... всъщност, никак. Мълча, мълча, мълча. След 10-15 минути дойде и каза "ще се постараем повече". Резултат - никакъв. АЗ направих каквото се искаше от мен. Той - не. Затова е виновен. Сега разбираш ли?
    Спри да се оправдаваш и застани открито и кажи, да аз го направих това грешка или не, решението беше мое. Какви са тия щуротии, че изневярата била вина на двамата. Или се правиш на изключително глупава да тъпчеш на едно място или наистина си. Никой не може да споделя отговорността ти за това, че си изневерила, също както никой друг не носи отговорност, че си дръпнал спусъка, защото си го дръпнал ти, а не тоя дето ти е обяснявал да го дръпнеш.

anonymous708973
    Guest
    Затова ли подтикването към престъпление също се наказва законово? Наказанието е по-малко, естествено, но го има. И двамата са виновни.
    Вземи си избери аргументи като хората, щото е смешно просто.

Аз казах, че съм го направила. Ако кажа, че не съм, трябва да се обявя за невменяема. Заставам си зад решението. Дали е грешка, или не - моя работа си е.

Затова ли подтикването към престъпление също се наказва законово? Наказанието е по-малко, естествено, но го има. И двамата са виновни.
    Вземи си избери аргументи като хората, щото е смешно просто.

Аз казах, че съм го направила. Ако кажа, че не съм, трябва да се обявя за невменяема. Заставам си зад решението. Дали е грешка, или не - моя работа си е.
    Моите аргументи винаги са избрани като хората. Това че ти не ги разбираш е съвсем отделен въпрос. Има голяма разлика м/у подтикване и извършване. Ама не мисля че успяваш да хванеш тънката граница.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Смешна си.Като гледам на никого не му пука защо си изневерила , как си изневерила и т.н, така че спирай да се обесняваш. Изневярата е признак на слабост, а ако е от момиче , е и курвенско изпълнение.Стига се излага като не разбираш разликата между подбуда към престъпление (направи събитието абв , за да ти дам 111 сума пари или яверт )и причина за изневяра.Тя се корени само в човека , който го прави , а не в отсрещната страна.Здравата връзка се гради на повече от 1 човек , ама да си курвентия е собствен избор.

п.с. Не знам кво се намесвам , все едно са ми изневерявали.

anonymous708973
    Guest
    Да, явно, освен дебела, съм и курва. Скрий се.

draid, единственият човек, с който ще споря (евентуално) по темата, е Violenza. Глупавичък ми идваш.
    Наказанието е по-малко, естествено
    Eто ти я тънката граница и разликата, умнико.

Да, явно, освен дебела, съм и курва. Скрий се.

draid, единственият човек, с който ще споря (евентуално) по темата, е Violenza. Глупавичък ми идваш.

Eто ти я тънката граница и разликата, умнико.
    Хахаха фамилията ми е Глупав, ти не знаеше ли.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ти искаш да се заяждаш или?Пак питам,защо се опитвате да убедите другите в собствените си възгледи. Едните мислят така,другите иначе.
    Ми не виждам някой някъде по някаква причина да се заяжда!Ама такива като тебе не зачитат другото мнение и барабар с още няколко всезнайковци и всезнайки , другите различно мислещи от ВАС са тролове, фейкове и какви ли не още.Ама понеже речника ти е беден и не може да измислиш още епитети се ограничаваш само с тези!Айде завирай си главата в пепелта и замълчи - това се отнася и за оная наивница дето вече клони към изкрейзила фантазьорка пантерката ли ква е там!

Повече от фен Аватара на Foxa^

Фен
    не

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Ми не виждам някой някъде по някаква причина да се заяжда!Ама такива като тебе не зачитат другото мнение и барабар с още няколко всезнайковци и всезнайки , другите различно мислещи от ВАС са тролове, фейкове и какви ли не още.Ама понеже речника ти е беден и не може да измислиш още епитети се ограничаваш само с тези!Айде завирай си главата в пепелта и замълчи - това се отнася и за оная наивница дето вече клони към изкрейзила фантазьорка пантерката ли ква е там!
    Както виждаш,а може би не си, с draid разменихме именно няколко мнения по темата с "приемането на мненията и лепенето на етикети.Не ми казвай какво да правя. Не си сред особено умните. Откакто дойде се заяждаш с всичко живо, чак ми е жал за хора като теб,които излъчват злост.Имай си собствено мнение,както и аз си имам. Нито ти го налагам,нито нищо.
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Интересната част е , че си всичко , което казвам е обективно, но си толкова наивно-простовата , че дори за секунда не си се замислила, че мнението ти за себе си се различава много , ама наистина много от истината.Има разлика между подбуда и подсрекателство.Ако ме ядосаш , независимо дали нарочно или не, и те строша от бой ,само аз съм подсъдим , ти не носиш никаква вина , поне не юридически.Ако обаче кажеш , че ще дадеш нещо на някого , ако извърши нещо , тогава си подсъдима дори ПОВЕЧЕ ,отколкото физическия извършител.Същото е и във връзките , не можеш да обвиниш някого , че не ти е давал достатъчно пишки през седмицата , за да те накара косвено да изневериш.Спори с някои по-тъпички от теб, колкото и да бъде трудно да ги намериш , в тоя сайт има такава вероятност.
    Стой си в Пловдив , подай документи в ПУ , там има доста сестри като теб.

Фен
    И пак НЕ

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Изневярата е признак на слабост, а ако е от момиче , е и курвенско изпълнение.
    'Що? А ако е от мъж какво изпълнение е?
    Иначе не съм изневерявала.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Както виждаш,а може би не си, с draid разменихме именно няколко мнения по темата с "приемането на мненията и лепенето на етикети.Не ми казвай какво да правя. Не си сред особено умните. Откакто дойде се заяждаш с всичко живо, чак ми е жал за хора като теб,които излъчват злост.Имай си собствено мнение,както и аз си имам. Нито ти го налагам,нито нищо.
    Напротив - казвам Ви истината в очите!Айде госпожице ГУРУ на научната мисъл ми кажи, защо винаги когато някой потребител пише по дадена тема с различни мнения от твоето на щрудела и още няколко надъхани форумни "герои" с още няколко подгласници му лепвате етикета фейк, мейк, трол, мрол?Някога някоя от вас умници - грозници да си е задавала въпроса "Ами ако това дето пише тоя човек е истина?"Ама си нямате и най-малка представя за какво иде реч и зеете срещу него.Но в същия момент малоумните теми седят и им се кефите!Когато 2007 се регистрирах тук беше съвсем различно и такива като тебе и оня духачка Щрудела дето се продава ги нямаше.Ама ся колко сме силни тук, че навън не ни зачитат мнението!Айде хващай гората над Сопот.И не се заяждам ами ще правя това с вас и другите, което правите вие с някои потребители!Разбрали ме мис Овчи мозък сега?!

Фен
    шото са малки пишлемета,и си мислят,че света се върти около тех.Царете на тиййнпроблем бухахааххаха.Като пораснете и си прочетете мненията пак ще си говорим

Интересната част е , че си всичко , което казвам е обективно, но си толкова наивно-простовата , че дори за секунда не си се замислила, че мнението ти за себе си се различава много , ама наистина много от истината.Има разлика между подбуда и подсрекателство.Ако ме ядосаш , независимо дали нарочно или не, и те строша от бой ,само аз съм подсъдим , ти не носиш никаква вина , поне не юридически.Ако обаче кажеш , че ще дадеш нещо на някого , ако извърши нещо , тогава си подсъдима дори ПОВЕЧЕ ,отколкото физическия извършител.Същото е и във връзките , не можеш да обвиниш някого , че не ти е давал достатъчно пишки през седмицата , за да те накара косвено да изневериш.Спори с някои по-тъпички от теб, колкото и да бъде трудно да ги намериш , в тоя сайт има такава вероятност.
    Стой си в Пловдив , подай документи в ПУ , там има доста сестри като теб.
    Недей, че и ти ще и се видиш глуповат, на тоз капацитет.

Като не можете с един чеп , стойте си необвързани! На мен ако ми попадне такова момиче , не знам... И да , КУРВИ сте !! Какво значи "ами аз не знаех дали е сериозно"?!? Щом излизате заедно , значи е избран.. Иначе няма смисъл да се казва "това момче ми е гадже" , защото ако всичко е по вашата лайняна логика излиза "аз ще се еба с всички ,пък ще се гушкам с него"... Сякаш момчетата ,с които излизате са ви прикрития , за да не ви наричат "курви" , КУРВИ!!

Изневярата е признак на слабост, а ако е от момиче , е и курвенско изпълнение.
    Много ограничена гледна точка спрямо жените. Надявам се в бъдеще да има по-малко мнения като това и постепенно да се изчистят хората , които имат този начин на мислене.Все си мисля ,че ако мъж изневери би трябвало този етикет "курва" , който забелязвам да се използва толкова често в този форум, да може да се лепне и на момчето.Не разбирам мисленето на тези хора- че момчето е застраховано от този епитет, а момичето не.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Веднъж като протече , ще протече и друг път
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Съжалявам, че толкова късно отговарям, но имах изпит тази седмица, а и вчера най-после се прибрах вкъщи, та ми се насъбраха разни неща.

Нямам намерение да споря като цяло. За мен това "и двамата са виновни" е чисто и просто измиване на ръцете от страна на този, който е изневерил. Поведението на партньорът може да ме подтикне към раздяла, но не и към това да му изневеря и да продължа да бъда с него. В крайна сметка след като нещо не върви, то по-добре да бъде прекъснато. Поне за мен това е правилното нещо и аз бих действала така. Говоря в сегашно време, нека да уточним. Сега съм млада, имала съм сериозни връзки, но нито брак, нито деца са ме обвързвали с партньорите ми, т.е. била съм напълно свободна да ги напусна по всяко време. Именно затова и не разбирам смисъла на изневярата, погледната по този начин. Ами като не ви устройва връзката, като ви липсва нещо, просто излезте и намерете този, който ще ви го даде. Искрено се надявам това ми мнение да не се промени след години.
    За мен това е предателство и много грозна постъпка. И е лошо и в двата случая - когато го правиш с ясна мисъл и когато "уж" си сгафил веднъж. И двете говорят за слаб характер.
    Колкото до физическата и емоционална изневяра мога да кажа, че за мен физическата е по-тежката. Докато човек не може да контролира чувствата и емоциите си, то със сигурност действията си може. Те може би са едно от малкото неща, които в живота си човек може сам да контролира изцяло и които си зависят само и единствено от него. Не отричам, че емоционалната не е "опасна", разбира се, че е. Но ако той или аз вече имаме нещо към друг/а, то пак изходът е един - раздяла, а не изневяра.
    Сега обаче това са едни такива хиляди хипотетични ситуации и т.н., и т.н. Аз казвам, че за себе си не го приемам и това си е.

А draid честно казано на интелектуално ниво ни превъзхожда нас двете взети заедно... Съвсем искрено го казвам, без никакви лоши помисли.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

А draid честно казано на интелектуално ниво ни превъзхожда нас двете взети заедно... Съвсем искрено го казвам, без никакви лоши помисли.
    Боже... :д
    Как пък не. Не мога да повярвам, че го мислиш.

До голяма степен съм съгласна иначе

Пантерата
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си