.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 230
    Голям фен Аватара на I love Music
    Не изневерявам защото се страхувам да не ме убие от ревност

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Боже... :д
    Как пък не. Не мога да повярвам, че го мислиш.

До голяма степен съм съгласна иначе

Пантерата
    С него се познаваме маааалко по-добре отколкото всички подозират. Така че говоря от съвсем различна гледна точка, не на база мнения във форум.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Е, пусна мухата, сега спираш. Направо си казвай.

Пак Пантерата
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Е, пусна мухата, сега спираш. Направо си казвай.

Пак Пантерата
    Седя си и си мисля. Дали все още те вълнува темата за изневярата, която така ревностно пазеше ? Дали се интересуваш от това какъв съм всъщност и какво мисля, макар че това вече го определихме. Да не би всичко това сега да е изместено от напиращо любопитство или пък желание за някакъв вид клюка. Нали в крайна сметка се чувстваш щастлива от това което правиш ? Какво значение има в това да искаш да разбираш привидно безполезни информации ? И защо след като отново демонстрираш, че си в твоя така обичан приятел, все пак не се занимавате с нещо по-приятно от това да стоиш в някакъв форум ? Не е ли малко странно ? Изневяра е само дума описваща деяние извършено от един единствен човек, подбудена от лично негови желания и виждания. И все пак кой може да съди друг освен себе си. За какво ли аз пиша отново в тази тема ? Какво ли може един глупец да каже на един слепец ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Всъщност голяма част от отговорите в подобни теми са почти съвсем хипотетични, защото вариантите за ситуация са адски много и всеки гледа от коренно различен ъгъл.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Естествено, това е въпрос на мислене, а не на оправдания.
    Bingo.

anonymous708973
    Guest
    Седя си и си мисля. Дали все още те вълнува темата за изневярата, която така ревностно пазеше ? Дали се интересуваш от това какъв съм всъщност и какво мисля, макар че това вече го определихме. Да не би всичко това сега да е изместено от напиращо любопитство или пък желание за някакъв вид клюка. Нали в крайна сметка се чувстваш щастлива от това което правиш ? Какво значение има в това да искаш да разбираш привидно безполезни информации ? И защо след като отново демонстрираш, че си в твоя така обичан приятел, все пак не се занимавате с нещо по-приятно от това да стоиш в някакъв форум ? Не е ли малко странно ? Изневяра е само дума описваща деяние извършено от един единствен човек, подбудена от лично негови желания и виждания. И все пак кой може да съди друг освен себе си. За какво ли аз пиша отново в тази тема ? Какво ли може един глупец да каже на един слепец ?
    Продължавам да твърдя, че не си удава да мислиш.
    Интересно ми е на каква база е породено това различие в моето мнение и мнение на потребителка, която уважавам. Щастлива съм в момента, да. Но бъди далеч от мисълта, че съм била щастлива, когато съм изневерила, или че ми е било особено лесно да щракна с пръсти и да обидя човека до себе си по такъв начин.
    Това как си прекарвам времето с моя приятел, някак не те вълнува. Смятам, че няма нищо нередно в това от плътно 27 часа, прекарани заедно, да съм драснала пост или два от неговия профил, докато е бил в тоалетната, например. Така че... не, не е странно, благодаря за загрижеността. А аз седя и си мисля теб какво те бърка... дали е желание за вид клюка или пък отчаян опит за доказване на някаква несъвместимост? Невъзможност да повярваш, че човек, който е изневерил веднъж, няма да го направи непременно отново? (което, впрочем, е малоумно твърдение)

Изневяра е само дума описваща деяние извършено от един единствен човек, подбудена от лично негови желания и виждания.
    С това съм съгласна.
    И абсолютно се опитвам да се дистанцирам от хората, които лепят личностни етикети/характеристики на база действени такива - тоест, дистанцирам се от половината потребители в този форум. В конкретната ситуация ти също принадлежиш към въпросната група.
    Пример - изневеряваш - курва си.
    крадеш - боклук си.
    и прочее. Не. Всичко е въпрос на ситуация.

Никога не съм и никога няма да го направя.Едва ли има нещо по-долно в една връзка..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    в сегашната ми връзка ми минава редовно през акъла, имайки предвид обстоятелствата
    но т.к. имам съвест и искам да я запазя чиста, а и той е казал, че при нещо такова -край
    по-добре да си седя на гъза и да мирувам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Продължавам да твърдя, че не си удава да мислиш.
    Интересно ми е на каква база е породено това различие в моето мнение и мнение на потребителка, която уважавам. Щастлива съм в момента, да. Но бъди далеч от мисълта, че съм била щастлива, когато съм изневерила, или че ми е било особено лесно да щракна с пръсти и да обидя човека до себе си по такъв начин.
    Това как си прекарвам времето с моя приятел, някак не те вълнува. Смятам, че няма нищо нередно в това от плътно 27 часа, прекарани заедно, да съм драснала пост или два от неговия профил, докато е бил в тоалетната, например. Така че... не, не е странно, благодаря за загрижеността. А аз седя и си мисля теб какво те бърка... дали е желание за вид клюка или пък отчаян опит за доказване на някаква несъвместимост? Невъзможност да повярваш, че човек, който е изневерил веднъж, няма да го направи непременно отново? (което, впрочем, е малоумно твърдение)
    Скъпа ми абитуриентке, или може би вече горда първокурсничка. Има много неща които не ми се отдават в тоя живот. Това какво ти мислиш е много далеч от моите представи за оценка спрямо моята особа, аз не смятам да търся одобрение или признание във форум от човек който има още доста да поучи. Различието във вашите мнения е породено, само и единствено защото ти си попаднала точно там където трябва и съм искал. Нищо не разбираш нали ? А иначе , мен какво ме бърка ли ? Ми нищо особено не ме бърка, освен да си почеша потребността да направя някоя и друга партия.

Дистанцираш се от мен, защото съм ти лепнал етикет ли ? Курва може би ? Не мисля. Дистанцираш се по съвсем други причини.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    в сегашната ми връзка ми минава редовно през акъла, имайки предвид обстоятелствата
    но т.к. имам съвест и искам да я запазя чиста, а и той е казал, че при нещо такова -край
    по-добре да си седя на гъза и да мирувам
    Щом имаш нужда да изневериш,защо просто не го разкараш този?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^И на мен това ми мина през акъла.

Не бих изневерила, защото на първо място бих унижила себе си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Скъпа ми абитуриентке, или може би вече горда първокурсничка. Има много неща които не ми се отдават в тоя живот. Това какво ти мислиш е много далеч от моите представи за оценка спрямо моята особа, аз не смятам да търся одобрение или признание във форум от човек който има още доста да поучи. Различието във вашите мнения е породено, само и единствено защото ти си попаднала точно там където трябва и съм искал. Нищо не разбираш нали ? А иначе , мен какво ме бърка ли ? Ми нищо особено не ме бърка, освен да си почеша потребността да направя някоя и друга партия.

Дистанцираш се от мен, защото съм ти лепнал етикет ли ? Курва може би ? Не мисля. Дистанцираш се по съвсем други причини.
    Много писа и пак нищо не каза. Ама нормално де, като нямаш какво.
    Конкретно от теб се дистанцирам, защото си първосигнален и вечно категоричен. А аз съм била такава, развила съм се в положителна посока и нямам желание да се връщам назад. Това е.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много писа и пак нищо не каза. Ама нормално де, като нямаш какво.
    Конкретно от теб се дистанцирам, защото си първосигнален и вечно категоричен. А аз съм била такава, развила съм се в положителна посока и нямам желание да се връщам назад. Това е.
    Казал съм това, което съм искал. Относно това кой колко пише си проличава ясно, само като отместиш поглед под аватара. Дали съм първосигнален? Не, не съм, изобщо даже. Дали ме забавлява това, че ме мислиш за глупав и определено смяташ себе си за много умна и видяла много неща в живота - определено.

От draid. Не си помня паролата, а пиша от лаптопа на кака ви Виоленца.

Не ми се е случвало да изневеря на дясната си ръка.
    С лявата никак не е удобно.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    А такааа...завързахме интригата
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Казал съм това, което съм искал. Относно това кой колко пише си проличава ясно, само като отместиш поглед под аватара. Дали съм първосигнален? Не, не съм, изобщо даже. Дали ме забавлява това, че ме мислиш за глупав и определено смяташ себе си за много умна и видяла много неща в живота - определено.

От draid. Не си помня паролата, а пиша от лаптопа на кака ви Виоленца.
    Плосък си бе, човек.
    Опитваш се да ме затапиш с това какво правя с приятеля си, отговарям ти свястно, ти пишеш 10 реда несвързани глупости... Не ти говоря за количество мнения, а за качество. Наистина ли не загряваш? Ето това е първосигналност.

Не смятам, че съм видяла кой знае колко, но смятам, че се развивам в добра посока. Толкова от мен.

Благодаря ви за отговорите в темата, помогнахте ми да осъзная и допълнително да анализирам някои неща.
    Вече знам, че някои жени ги сърби повече от други и съответно това провокира аморални деяния, след което се търси добре аргументирано становище, което да оправдава постъпките им и да измие срама. Търсенето е безпредметно и обречено на провал.
    Вече мога по-добре да разбера някои от приятелите си, които третират приятелките си като кучета, въпреки че още има някои въпросителни.
    Аз подобни проблеми нямам, приятелката ми е страхотна, аз се държа също на ниво, не съм изневерявал никога, ще споделя как аз процедирах, когато настъпи момент, в който емоционално се отклоних от правия път.
    Имах сравнително дълга връзка, 1 година, съответно бях охладнял вече, но същевременно бях неопитен и нито знаех как точно трябва да процедирам, нито бях убеден в чувствата си. Отидох на море с приятели, напих се много в една дискотека и незнайно как едно момиче изключително много ме привлече, нещо, което не ми се беше случвало преди това. Запознахме се, предложих и да се разходим по плажа и момичето много ми допадна, съответно тялото ми изгаряше за контакт с неиното. Все пак независимо от количеството поет алкохол вътрешният ми глас ме назова по име и се убедих, че постъпката е неприсъща за мен, цялостно случката вече беше явен индикатор, че връзката ми се е изчерпала, но въпреки всичко не предприех никакви действия, импулсивно написах SMS на приятлката си в момента, в който разбрах, че вече не бива да сме заедно и бях убеден в това. На следващия ден проведохме телефонен разговор, с който окончателно се разделихме, но въпреки това следващата вечер отново не предприех никакви действия с въпросното момиче, защото дори приключила, връзката ми не беше обсъдена на четири очи. След като и това се случи се мина около месец, след който започнах вече да флиртувам с други момичета.

Мисля си, че ако в даден момент се усъмниш дали трябва да си с даден човек, трябва да отделиш известно време, за да анализираш ситуацията, а не да действаш първично и после да се оправдаваш с какво ли не.

Мега фен
    Вече знам, че някои жени ги сърби повече от други и съответно това провокира аморални деяния, след което се търси добре аргументирано становище, което да оправдава постъпките им и да измие срама.
    Първо и най-важно - никаква необходимост няма Х да разяснява деянията си на У. В чуждите очи някаква постъпка може и да те превръща в "асдф", но в крайна сметка е достатъчно действията ти да са в унисон със собствените ти възгледи, а не с тези на кварталния бакалин.
    Второ - аз изневяра автоматично бих простил еднократно без оглед на обстоятелствата. Не за друго, ами 'щото като 20+ годишен човек имам ясната представа, че различните хора се справят с привързаността си към околните по различен начин. Особено когато се чувстват неудовлетворени от отношенията с партньора си.
    Не един от писалите в темата се опита да си избърше ръцете с твърдението, че стигне ли се до изневяра => се е стигнало до 'изчерпване' на взаимоотношенията между партньорите.
    Не ми е работа да споря по този въпрос. По-интересно е твърдението, до което достигат въпросните хора вследствие на тези си съждения, а именно, че е отговорност и задължение на 'изневеряващия' да прекрати взаимоотношенията си с другия преди! да продължи с намеренията си. Тук се връщаме обратно на предходния абзац И плюс това идва моментът, в който трябва да се позамислим как действат хората в състояние на емоционална криза.

Няма да ви изнасям лекции по въпроса, 'щото никак не ми е и в компетенциите, но пък ми е непонятно как не ви мина през акъла, че някои хора просто са неспособни да захвърлят с такава абсолютна убеденост времето, усилията, плановете и надеждите си с/за даден човек.
    Споменах и момента с привързването, но ще е хубаво и над него да се позамислите, тъй като (надявам се не е тайна) не са малко онези, които веднъж вложили очакванията си в някакво начинание, са неспособни да се оттеглят с достойнство. Някой от вас ако е играл покер сигурно му се е случвало да изгори доволно с някоя ръка, която макар знаейки, че е губеща, все пак държи докрай, надявайки се на някакво чудо.
    Та ако си имаш работа с подобен^ човек (като Пантерката и Сиси бтв, които нещо ми подсказва, че не са имали най-прекрасното детство, и в даден момент от живота си са се хващали като удавник за сламка за малкото хора, които са ги правили щастливи) е твоя отговорност да си имаш едно наум, че докараш ли го до подобно състояние, въпросният ще мъчи всячески и до последно да запази връзката ви, дори с цената на това да се унижи по един или друг начин.

Бих се радвал на допълнителна доза коравосърдечен и изсмукан от пръстите ви фийдбек, но за съжаление оставам с впечатлението, че повечето от вас са способни да обичат единствено убежденията си ;/ .
    Тъжно.

Голям фен Аватара на iwwo_
    Не съм до сега, нямам и намерение да го правя.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Не един от писалите в темата се опита да си избърше ръцете с твърдението, че стигне ли се до изневяра => се е стигнало до 'изчерпване' на взаимоотношенията между партньорите.
    Не ми е работа да споря по този въпрос. По-интересно е твърдението, до което достигат въпросните хора вследствие на тези си съждения, а именно, че е отговорност и задължение на 'изневеряващия' да прекрати взаимоотношенията си с другия преди! да продължи с намеренията си. Тук се връщаме обратно на предходния абзац И плюс това идва моментът, в който трябва да се позамислим как действат хората в състояние на емоционална криза.

Няма да ви изнасям лекции по въпроса, 'щото никак не ми е и в компетенциите, но пък ми е непонятно как не ви мина през акъла, че някои хора просто са неспособни да захвърлят с такава абсолютна убеденост времето, усилията, плановете и надеждите си с/за даден човек.
    Изразих мнение по въпроса. Не мисля, че вижданията са ми ограничени, тъй като не съм лепнал етикети на никого. Ако усещаш, че връзката ти се изчерпва, сядаш си кротко на дупето, превърташ си лентата няколко пъти, анализираш ситуацията и вземаш решение, без да правиш глупости. Това, че в момент на "емоционална криза" си податлив и съответно се оставяш на временното увлечение да надделее над вече установени взаимоотношения, показва единствено колко лабилен и слабохарактерен си, имайки предвид, че някакви елементарни нужди взимат превес в подобна кризисна ситуация.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Та ако си имаш работа с подобен^ човек (като Пантерката и Сиси бтв, които нещо ми подсказва, че не са имали най-прекрасното детство, и в даден момент от живота си са се хващали като удавник за сламка за малкото хора, които са ги правили щастливи) е твоя отговорност да си имаш едно наум, че докараш ли го до подобно състояние, въпросният ще мъчи всячески и до последно да запази връзката ви, дори с цената на това да се унижи по един или друг начин.
    Ми, общо взето, си прав. Което не е най-хубавото ми качество. Евентуално.

ПП. Не винаги става дума за елементарни нужди. Даже никак. Всъщност, жените рядко изневеряват, за да се "начешат". В повечето случаи главната роля се играе от чувства. Затова има нещо особено притеснително в женската изневяра. Вие може да минете някоя без въобще да ви интересува коя е и защо, а само как изглежда. При нас (естествено с редовните изключения) нещата не стоят така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ми, общо взето, си прав. Което не е най-хубавото ми качество. Евентуално.

ПП. Не винаги става дума за елементарни нужди. Даже никак. Всъщност, жените рядко изневеряват, за да се "начешат". В повечето случаи главната роля се играе от чувства. Затова има нещо особено притеснително в женската изневяра. Вие може да минете някоя без въобще да ви интересува коя е и защо, а само как изглежда. При нас (естествено с редовните изключения) нещата не стоят така.
    Не мога да се съглася с това, жените често изневеряват за да "накажат", особено тези с не голям умствен багаж.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от onanismus Виж мнението
    импулсивно написах SMS на приятлката си в момента, в който разбрах, че вече не бива да сме заедно и бях убеден в това.
    Скъсал си с приятелката си чрез смс? И съдиш?

Auriss - добър пост. Балансиран, човечен. Браво.

Бих се радвал на допълнителна доза коравосърдечен и изсмукан от пръстите ви фийдбек, но за съжаление оставам с впечатлението, че повечето от вас са способни да обичат единствено убежденията си ;/ .
    Безмълвна съм. Наистина бих се радвала да се запозная с теб.

draid, тя каза "начешат".

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Само като прочета за тежко детство и вече ми се гади. Ама измивате си ръцете по всякакъв начин.

PinkPan7her, брат и сестра сме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си