- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Слаби момичета с плоски дупета или момичета с големи дупета
Като две тарелки каймичка/ детско барабанче(за machoka)
Шепичка и нещо така
Искам като плесна жената сутрин по задника, вечер като се върна още да се люлее
Като на Ивет Лалова http://www.youtube.com/watch?v=1TGTm9HBKH0
Ще пусна снимка с идеалния задник
I like big butts and I can not lie
Аз съм гей и се заглеждам по мъжки дупета
На Ивет е суупер добро.
Още едно:
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
http://data.whicdn.com/images/475749..._500_large.jpg + тънка талия и среден размер гърди,а може и малко по-големи от средния. Атлетично коремче с леки плочки и дълга коса,вързана на опашка.![]()
Някак си ...да има къде да го пипнеш ,хем да е добре оформен,хем с клин да стои супер.
Последно редактирано от SuNsEt : 01-03-2013 на 22:48
Съгласна с Пантерата,специално онова не ме кефи,хич.
maDamn
Това е в моите представи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сашка имаше як задник доколкото си спомням
Вива канари...!!
А форумните звезди няма ли да ги видим с изглед отзад - мис Дупе за 2013![]()
![]()
![]()
Вива канари...!!
Я, вземете да сложите едно 16+ в заглавието, че има и малолетна аудитория..![]()
На ви хубав гъз :
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ирти, бате, по големи задници си падаш ;д ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
някои като на irti са ужасни ... може би като 1вата снимка на bloodf ...дупенцето тряаа да не е мн широко и да не е мн продълговато , да не е като ударено с лопата а изпъкнало ...в гоогле няма хубави,това на камелия от рекламата на бяла мечка е добро... а в мойта колекция на компа са страшни
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Т'ва твоя задник ли е ? xD
Мечти..
Нима ?
Що не ми отговори в "снимките". чувствам се пренебрегнат ;(