.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Каква козметика използвате ?

Каква козметика използвате в ежедневието си ? А каква козметика използвате през зимните дни ? Аз лично в ежедневието си използвам един почистващ гел на Нивеа и от време на време Акне Аут .

Banned Мега фен
    най-често ползвам гарниер пюр актив за почистване на лице,бб крем на гарниер ( 1-2 пъти в седмицата) , този балсам за устни http://www.bulgaria-tiande.com/image...stni-menta.jpg а за коса много неща - не ми се изброяват ... зимата добавям крема за ръце

[color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Хей Hayashi да си мисля ли , че си фенка на козметиката ?

Супер фен Аватара на paradosou
    Коректор АртДеко, обикновена водоустойчива очна линия, спирала, рядко пудра (на Манхатън), ягодов балсам за устни на Nivea или едно червило в пепелив цвят и това е. Крем за ръце слагам, когато е наложително. Правя си сравнително често маски на косата, но не съм се спряла на някоя, която да ползвам редовно.

Супер фен Аватара на paradosou
    Сега видях, че сте коментирали и почистващите продукти. На мен розовата вода ми върши добра работа, а грима свалям с мицеларна вода на Bioderma.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ох,така:
    гел за лице (в момента: Ивостин или биофреш пробиотик,забележете още колко пъти ще спомена серията:Д),Розова вода (икаров), крем за лице (Биотрейд 30 фактор+Биофреш пробиотик ), коректор на флормар (и буржоа,ама ми идва малко тъмен вече) , пудра Макс Фактор крем пуфф (слагам я доста често,но не всеки ден), руж (буржоа или флормар или перли ейвън), спирала (есенс,ейвън,cover girl),балсами/червила/моливи за устни най-различни,тоалетно мляко (биофреш пробиотик),очна линия (гелообразна на есенс).
    През зимата влизат кремовете за ръце+емулсия за ръце,предписана от лекар,много ми се напукват и болят ..

А аз се оплаквах , че съм отделяла прекалено много време за себе си !

Banned Мега фен
    боже аз направо ви се чудя как успявате тая козметика да я ползвате... и аз имам много много много козметика,но определено ползвам 1% от всичко по няколко пъти в седмицата

Супер фен Аватара на fizzyg
    Понякога,когато имам нещо,което се е задържало дълго време,въпреки честото ползване,си мисля '' Ах,кога ли ще свърши .. ''
    Чак ми омръзват някои неща :Д

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Аз използвам ексфолиант за лице на лидл :ДД и балсамче от есенс в тубичка. :Д

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ежедневно използвам ФДТ,черен молив и гланц за устни.. понякога и руж.

Иначе кремове,лосиони,парфюми и др. всичко е на Avon.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си