- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква козметика използвате ?
Каква козметика използвате в ежедневието си ? А каква козметика използвате през зимните дни ? Аз лично в ежедневието си използвам един почистващ гел на Нивеа и от време на време Акне Аут .
най-често ползвам гарниер пюр актив за почистване на лице,бб крем на гарниер ( 1-2 пъти в седмицата) , този балсам за устни http://www.bulgaria-tiande.com/image...stni-menta.jpg а за коса много неща - не ми се изброяват ... зимата добавям крема за ръце
Като се замисля доста неща са. Ежедневно за почистване на кожата използвам горе-долу това.
Почисващ гел на Oriflame с зелен чай, Дълбоко почистващ гел на Garnier, Дегримьор за очи и устни на Etude House, Тоалетно мляко с краставица на Biofresh, Почистващ мус на Nivea , Розова вода, BB крем на Skin79 Lovely girl, Пудра на Maybelline Affinitone, Руж на Etude House в цвят #4 Carrot Cheesecake, Перли на Oriflame, Червило Oriflame Warm Fuchsia, Червило Oriflame Pink Coral, Глос на Essence Berry Sorbet, Глос на Essence Sparkling Papaya, Глос на Avon Plum pout, Червило на Golden Rose 53, Спирала на Rimmel Scandal Eyes, Спирала Avom Plump out, Очна линия Golden Rose, Молив Sephora Wild spirit, Молив Kiko 107, и доста палитри със сенки.
Овлажняваща маска на Avon, Подхранваща маска с папая на SkinFood
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Коректор АртДеко, обикновена водоустойчива очна линия, спирала, рядко пудра (на Манхатън), ягодов балсам за устни на Nivea или едно червило в пепелив цвят и това е. Крем за ръце слагам, когато е наложително. Правя си сравнително често маски на косата, но не съм се спряла на някоя, която да ползвам редовно.![]()
Сега видях, че сте коментирали и почистващите продукти. На мен розовата вода ми върши добра работа, а грима свалям с мицеларна вода на Bioderma.
Ох,така:
гел за лице (в момента: Ивостин или биофреш пробиотик,забележете още колко пъти ще спомена серията:Д),Розова вода (икаров), крем за лице (Биотрейд 30 фактор+Биофреш пробиотик), коректор на флормар (и буржоа,ама ми идва малко тъмен вече) , пудра Макс Фактор крем пуфф (слагам я доста често,но не всеки ден), руж (буржоа или флормар или перли ейвън), спирала (есенс,ейвън,cover girl),балсами/червила/моливи за устни най-различни,тоалетно мляко (биофреш пробиотик),очна линия (гелообразна на есенс).
През зимата влизат кремовете за ръце+емулсия за ръце,предписана от лекар,много ми се напукват и болят ..
А аз се оплаквах , че съм отделяла прекалено много време за себе си !![]()
боже аз направо ви се чудя как успявате тая козметика да я ползвате... и аз имам много много много козметика,но определено ползвам 1% от всичко по няколко пъти в седмицата![]()
Понякога,когато имам нещо,което се е задържало дълго време,въпреки честото ползване,си мисля '' Ах,кога ли ще свърши .. ''
Чак ми омръзват някои неща :Д
Аз използвам ексфолиант за лице на лидл :ДД и балсамче от есенс в тубичка. :Д