.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Exclamation За или против спиралата за очи?

Здравейте! Аз съм на 13 години и преди няколко дни питах майка ми дали може да си сложа спирала. Лятото си слагах спирала, но без тя да знае - бях при баща ми. Тя не ми позволява, защото щяло да ми пари на очите, да ми щипе... аз си слагах сама спирала и нито ми е парела, нито ми е щипело. Всички мой съученички носят спирала, а аз не. Не съм МИС свят и искам малко да се разкрася, но майка ми е против спиралата. Каза че може би ще ми позволи, когато завърша 8ми клас, а аз сега съм 7ми. Моля помогнете. При вас имало ли е някакво парене и щипене, или това са пълните измишльотини на майка ми за да ми попречи да си сложа спирала.

Banned Мега фен
    о.О тебе съм те запомнила с кофти темите...стига да я чистиш правилно и да не спиш с грим не виждам проблем.. и моята майка не се гримира,но никога не ме е спирала да си сложа спирала примерно.. аз също ходя с грим 5 пъти в годината,но и тези 5 пъти не ме е спирала - образно казано... така че ако го искаш - давай.. ако го правиш само щото тия от твоя клас го правят - те ако скочат от високо място и ти ли ще скочиш ?

Супер фен Аватара на tonssy
    Тези неща майка ти ти ги говори само защото не иска да започваш все още да си слагаш грим..поне според мен. Но една спирала не е голям проблем, ако искаш си слагай. Щом когато си пробвала не си изпитала парене/ щипене и т.н., значи и сега няма да е по- различно..

Аз също съм на мнение, че майка ми не иска да се гримирам и затова приказва тези тъпотии.... И FuCKkK13, казах, че не съм МИС КРАСАВИЦА... майка ми е стриктна, не ми дава и веждите си да скубя, дори и тя не иска да ги скуби.... не ми позволява нищичко....

Супер фен Аватара на lubovvv
    Майка ти ти казва така само, за да те откаже от спиралата. Просто не иска да започваш да се "клепаш" от 13-годишна, защото, повярвай, после ще ти стане навик и особено в тези години без грим няма да излизаш
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз пък си харесвам миглите много повече без спирала. И си добре така.Не се гримирай или скуби веждите още.

:] още мнения?? :]

Супер фен Аватара на lubovvv
    Аз на моите им слагам кафява спирала в ежедневието, много по ми харесва как стои от черната. Черната я ползвам само когато излизам на нощни заведения
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Всъщност в това с паренето си има нещо вярно.Моите очи,например,са адски чувствителни и от почти всяка спирала ми парят и сълзят.До сега само от една на Ейвън не съм имала проблеми амааа и нея не съм я ползвала от години ...
    Иначе съм на мнение,че ти е раничко за грим,но знам ли
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Не ми се е случвало да ми пари от спирала, гледам да купувам уж хубави, но ако стоиш цял ден от сутринта до вечерта късно с грим... е гадно.. натежава просто.
    Искаш спирала, защото всички други имат и не искаш да си по-назад. Ама това е тъпо. Физиономията ти е много детска и не мога да си те представя с грим. На 13 не знам кво ще си разкрасяваш?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Всъщност в това с паренето си има нещо вярно.Моите очи,например,са адски чувствителни и от почти всяка спирала ми парят и сълзят.До сега само от една на Ейвън не съм имала проблеми амааа и нея не съм я ползвала от години ...
    Иначе съм на мнение,че ти е раничко за грим,но знам ли
    да, по принцип парене е възможно да се почувства, но ако си алергична към някоя от съставките или просто очите ти са по- чувствителни. Но тя явно няма такива проблеми.
    Не знам дали й е рано за грим. Аз лично имах желание да си слагам спирала точно на нейната възраст само че майка ми нямаше против. И изобщо не съм съгласна, че ако започне от сега ще й стане навик и няма да може да се откаже. Аз и сега в ежедневието най- много само спирала да си сложа и то не всеки денс.

И аз съм си слагала някви сенки, спирала на нейните години.. по някой път де. Еми, аз изглеждах с няколко годинки по-големичка. Тя изглежда като на 10.. смисъл индивидуално е.

Винаги искаш забраненото още по- силно, колкото и тъпо в случая да е спирала.. Да си сложи, да види, че не е кой знае какво и да й мине мерака ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    Аз също съм на мнение, че майка ми не иска да се гримирам и затова приказва тези тъпотии.... И FuCKkK13, казах, че не съм МИС КРАСАВИЦА... майка ми е стриктна, не ми дава и веждите си да скубя, дори и тя не иска да ги скуби.... не ми позволява нищичко....
    абе на 13 колко хубава искаш да си бе

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    И аз съм си слагала някви сенки, спирала на нейните години.. по някой път де. Еми, аз изглеждах с няколко годинки по-големичка. Тя изглежда като на 10.. смисъл индивидуално е.
    +.. и аз съм на 16 ама сенки или вечерен грим не ми отива.. детско ми е лицето

Докато бях ученичка ми беше писнало да гледам някви 8ми клас примерно, които изглеждат толкова ... по детски.. и с едни обеми на косите, с едни гримове, опечени от солариум, неклепани с фдт... то едно е малко грим, друго е една кофа... ама всеки си е различен и трябва да знае какво му седи и не. А и наистина някак си ако употребяваш грим вс ден и свикваш. Аз сега не знам какво трябва да се случи, че да изляза без спирала и молив навън.

Еми според мен няма нищо лошо да си слагаш спирала. И не е лошо една ужаважаваша себе си жена да използва грим - изглежда, че се грижи за себе си. Но естествено, че не казвам да си слагаш по 3 тона фон - дьо тен и от всичко по супер много. Но не мисля, че една спирала или едни ЛЕК черен молив ще ти навредят. Да, на 13 не всеки се гримира. Но при всеки е различно - едни имат по-детска физиономия, други - не. Така че сама прецени.

Мега фен Аватара на tori
    Виж сега, да не те отчайвам ама гримове няма да ти ходя. Просто си зависи от лицето на човек и трябва щеш, нещеш да се съобразяваш. Ако толкова много искаш да се видиш с грим, отдели 1 час сама в къщи и се намацоти със абсолютно всичко у вас и то по много. Айде сега кажи - харесваш ли се? Не, не го пиши на мен, кажи го сама на себе си. Запитай се приличаш ли на себе си и дали всъщност ти се ще да си част от някой цирк. Ако се харесваш - цапай се, но не мисля.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Не мисля, че спирала ще ти ходи сега. Изчакай още малко, не защото е вредна или нещо.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    ако имаш хубави мигли (дълги и гъсти и добре оформени) не ти трябва , а ако толкоз искаш помоли майка си

Щом казвате... аз съм си слагала спирала. Но това е, че майка ми не ми позволява... както и да е... благодаря ви за съветите и... наистина ли изглеждам като на 10??

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    Щом казвате... аз съм си слагала спирала. Но това е, че майка ми не ми позволява... както и да е... благодаря ви за съветите и... наистина ли изглеждам като на 10??
    да... ясно ни е на всички,че сега искаш да си голяма,като каките на по 17-18,но с това детско лице ще стои смешно ако се гримираш.. аз също имам детско излъчване,нищо че съм на 16 - и нда.. цял живот ще съм си така,но примерно на мен добре ми стои фдт. и спирала или фдт.,черен молив в външния ъгъл и светло сив във вътрешния ъгъл на окото + спирала,но въпреки това така ходя само на по-специални случаи.. т.е. 5 пъти в годината...така че защо примерно не си слагаш просто гланц ?

Мега фен Аватара на Зайче..
    майка ми никога не ми е правила проблем за грима ми, а специално със спиралата започнах от 5ти клас още.
    ноооо все пак всеки родител си има свои собствени правила.
    и ако чак толкова искаш да използваш спирала /или както ти казваш, че имаш нужда едва ли не/ проведи един нормален разговор с майка ти, в който и обясняваш защо искаш да си слагаш спирала и и се примоли малко, и най-вероятно ще ти разреши. ;d
    http://ask.fm/iwwkaa

Миличка, изглеждаш малка, наистина. Искаш да си слагаш спирала, защото твоите дружки си слагат. Да, ама на тях може да им отива, нищо, че са на 13... до човек си е. И Марти ти каза, че е на 16 и има детско излъчване. Аз на 16 изглеждах с няколко години по-голяма и си носех и по-силен грим в някои случаи. Ама ми стоеше.

Просто ако мислиш, че с едната спирала ще се разкрасиш много или ще почнат да те взимат за по-голяма- грешиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си