.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Cool Какво ще ви подарят за коледа?

Просто питам.Дори не знам дали темата е за тук. :Д Тааа питам какво искате вашите да ви подарят за коледа ? Или ако вече са ви го взели то какво е ? :Д

Ами поради нужда от нов лаптоп-това ще ми е подаръка за Коледа и рожденият ми ден. Друго не искам, това е предостатъчно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз пък съм си поръчала на баба да ми изплете широк и топъл коледен пуловер, обожавам ги.
    А от нашите вече си получих голяма част от подаръка - едно красиво зимно яке, доста се изръсиха за него, така че ще ги оставя с някоя по-дребна покупка като допълнение.
    Очаквам също и няколко книги, tumbler от Starbucks, дрехи и пари
    Като цяло не мога да се оплача(:

Супер фен Аватара на tonssy
    Телефон, който вече получих ии дрехи (:

Супер фен Аватара на skate
    I Need Money

Мх... Исках анцуг, защото ми омаляват старите. Баща ми беше навитак да ми вземе нов екип на АС Милан обаче стария още ми става и като го израста ще ми вземат нов.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Баща ми вече ми даде пари, леля ми поръча бельо на VS, а другите не знам какво ще ми подарят.

Мега фен Аватара на xoxi
    Баща ми е събрал пари за таблет. Майка ми иска да ми направи пълен комплект с козметика, защото съм се била оплаквала, че едно по едно ми свършват всички неща.
    На мен ми трябват само още няколко карти памет за фотоапарата и една чантичка за него. Но май аз ще си ги самоподаря тези неща...
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Нищо няма да получа.
    Баща ми е без работа,а майка ми трябва да покрива сметките и да издържа сестра ми,която е студентка и не работи.Просто приказка!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си