- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля, Ви без тъпо отговори, просто ми е интересно :)
1вия ви път с девствено момче ли беше и колко време ви трябваше, за да започнете и двамата да се наслаждавате на секса?
Не.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Защо си мисля, че на момчето не му е трябвало време, а дупка, за да се наслаждава.
..а на момичето пенис.
абе има нещо вярно май, май
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Още не съм правил секс но имам намерение в най скоро време да си направя сефтето![]()
Аз пък няям намерение на правя сексове още съм много млад
Ами аз първият път бях с опитен, но след това съм правила секс и с девствен. Не му трябваше някакво особено време да почне да се наслаждава на секса...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да. Наслаждавахме си се и от преди да почнем да правим секс. ИнаК после нямаше нищо неприятно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не съм го правила с девствено момче
Според вас когато ме питат кога прави за първи път секс да си призна ли че съм го направил на 23-24 години или да излъжа като кажа на 15-16 примерно за да не ме сметнат за задръстен? Имал съм 5-6 предложения от момичета но все не ми допадаха все им намирах косури та затова сега съм на това дередже![]()
При момичетата има обикновено известен период през който все още не могат да се насладят като хората на това.... Докато на момчетата им трябва само къде да си го мушнат, за да им е кеф ...
И при всяка е различно![]()
Да и не ни трябваше време. Стана веднага![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Някои от тука да не са хермафродити, че говорят от името и на двата пола?!?! Бахти надменните дет сте станали, чесно.
Schhh! Hear the silence...