.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Самотата ме убива..

Здравейте, искам просто да разкажа моята история!
    На 17 години съм и до скоро имах приятелка на 20 години.. всичко беше перфектно, обичахме се много идвамата, но тя прекалено много ме задушаше, не ми позволяваше да излизам с приятели, постоянно проверяваше къде съм (звънеше на приятели, брат ми, майка ми... ) и така ни започнаха проблемите докато не се разделихме, бяхме заедно 10 месеца. Признавам си, че тя ме научи да обичам, тя ми показа много неща.. и да липсва ми, но всичко свърши. Проблема ми е, че се чуствам самотен и едновременно се чуствам готов за нова приятелка, имам нужда да споделя чуствата си с някое момиче, искам да съм отново щастлив. Тя си продължи живота, ходи си тук-таме, по дискотеки, от градче на градче... живее си момичето, а аз в момента имам огромни проблеми, точно след като се разделихме се замесих в големи проблеми с полицията, и в момента дори чакам дело, след като ми мине делото ще заминавам за Гърция при Леля ми и братовчед ми за месец, за да си почина малко от всичко, и се надявам, че като се върна всичко ще се е забравило и ще бъда нов човек, защото това ми целта, коренно да се променя, да сменя средата, да започна нов живот.... и много важна част от плановете ми да се променя, е да имам приятелка до себе си.... но не виждам как ще я намеря, как ще се получи... знам, че любовта не се търси, а сама идва, но когато имаш нужда от любов - търсиш я.....
    Последно редактирано от dragooooo : 12-07-2012 на 23:20

Мега фен
    Ами...освен успех да ти пожелая май с друго няма как да помогна

Успех, приятел. Вярвам, че ще се оправиш.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ами...освен успех да ти пожелая май с друго няма как да помогна

Успех, приятел. Вярвам, че ще се оправиш.
    Наистина ти благодаря!

Да бягаш от проблемите ти обикновено не ги решава,но в твоя случай,наистина мисля,че ти трябва малко почивка.Отдели се от средата ти,открий себе си,знаеш,такива философии.О и още нещо-получаваш нещо най-често когато се научиш да живееш и без него-личен опит,даже и при любовта така стана

Ами започни на чисто така да се каже. Намери си нова работа примерно или започни да учиш, абе прави нещо. Така ще завържеш много нови контакти и все ще намериш твоето момиче. Успех, не се отчайвай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си