.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Значи, до сега, за 17те ми години живот съм виждала само едно момиче, което съчетаваше леопардови щампи добре и седеше стилно. При нея обаче бяха в по-убити бежови тонове и със сигурност не бяха по обувките. Точно тези ярки щампи на чизми с ток стоят НЕВЕРОЯТНО гнусно. И ако видя някой на улицата с такива, с каквото ще да ги е съчетал, като го подмина ще си умра от смях. В това чудо на модната индустрия стил НЯМА.

Не ми харесват тези животински принтове и това си е . Ако ще да са меката на модата пак не бих ги носила .

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Не изобщо не са хубави.Ако си някоя тъпа пръчка ок може и да ти отиват на село
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Повече от фен Аватара на Kyisi

НЕ, не и не. Мразя животинските принтове, имам чувството, че са одрали горкото животно и са го облекли. Седи супер изтъркано, селско и евтино..поне по мое мнение! До преди година.. г/д добре, но вече всяка втора ученичка ходи с такива измислици. Стана ми банално и безразлично. Но всеки с вкуса си..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Ако бяха ботички щяха да са по-добре, иначе тези са ми прекалено *********.

Голям фен
    Град
    София
    Курвенски са! Кажете си го направо.
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    много ми напомнят на това:

Много ще ти се смеят ако излезеш с тях... имай малко вкус, не си го причинявай!

На мен не ми харесват,но всеки с вкуса си.Щом ти харесват,какво те интересува мнението на другите.

Аз също не съм привърженичка на леопардовата щампа, въпреки че имам няколко аксесоара с такъв ефект но прочетох един материал, в който се споменава че леопардовата мода се завръща през лятото на 2013 година. Ето и цялата информация: http://sin.bg/moda-2013-leopardovi-o...k-da-gi-nosim#

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си