.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Повече от фен
    BonnieandClyde666 айде без селски истории ,ако обичаш.Дръж се добронамерено,защото нищо заядливо няма написано в темата ми,че да се правш на много оборотна,ти си използвай лафчетата на село ,аз село нямам
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Повече от фен
    http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater все още гледам ,че така наречените модни икони в България използват тези щампи за облекла и тн,така че просто ми беше интересно дали все още са модерни,харесват ли се на другите и тн...Не съм казала,че искам непременно да ги купувам
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от raia338 Виж мнението
    http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theaterтака наречените модни икони в България
    Не знаех,че в България има такива.
    Съжалявам,Николета Лозанова определено не модел за подражание(лично мнение),не се стърпях...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Не знаех,че в България има такива.
    Съжалявам,Николета Лозанова определено не модел за подражание(лично мнение),не се стърпях...
    Никой не е казал,че има..Просто има много подръжнички и затова визирам нея,а вие както винаги да се заядете и все недоразбрали,чети малко преди да пишеш
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Не, не ми харесват!
    Humans need fantasy to be human.

Попринцип тигровите и леопардовите щампи се готини, но тези ботуши са много лошо изработиени и не стоят много ефектно, по-добре си вземи накой по-скъпи и ще бъде много готино

не са смешни или грозни, но на мен лично не ми харесват

На мен не ми харесват,но всеки с вкуса си.Щом ти харесват,какво те интересува мнението на другите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си