.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен

Често ли получавате комплименти

Здравейте,момичета.Искам да ви попитам често ли получавате комплименти как изглеждате,как се обличате ,колко сте красиви и тн...Мислите ли ги за искрени,ако са от непознато момче например.Ако получите комплимент от непознат (наприемр в социланата мрежа) мислите ли,че е искрен(а не просто изтъркан сваляч),радвате ли се ,че ви правят комплименти,дори и непознати.Аз лично изобщо не вярвам на непознат ,когато ми направи комплимент,защото мисля,че не е искрено...
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зависи какъв е комплимента и от кой идва. В социалните мрежи не контактувам с непознати и профилите ми винаги са добре защитени. Дали един комплимент е искрен обикновено си проличава по тона, с който е изказан.

На въпроса колко често - ами сравнително често. От гаджето, от приятели, от колеги. Радвам се на комплиментите от близки и значими за мен хора.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Да.

От половинката получавам почти всеки ден, но не ги приемам за много достоверни - пристрастен е човека (прави ги дори когато съм болна, с течащ нос и рошава коса ). Приемам за по-искрени комплиментите направени от приятели и колеги.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Schtefito Виж мнението
    От половинката получавам почти всеки ден, но не ги приемам за много достоверни - пристрастен е човека (прави ги дори когато съм болна, с течащ нос и рошава коса ). Приемам за по-искрени комплиментите направени от приятели и колеги.
    Ами обича те човека, затова. Щом те обича значи за него си най-красивата

Цитирай Първоначално написано от raia338 Виж мнението
    Здравейте,момичета.Искам да ви попитам често ли получавате комплименти как изглеждате,как се обличате ,колко сте красиви и тн...Мислите ли ги за искрени,ако са от непознато момче например.Ако получите комплимент от непознат (наприемр в социланата мрежа) мислите ли,че е искрен(а не просто изтъркан сваляч),радвате ли се ,че ви правят комплименти,дори и непознати.Аз лично изобщо не вярвам на непознат ,когато ми направи комплимент,защото мисля,че не е искрено...
    Получавам доста често и им се радвам, когато са от близки хора, защото знам, че са искрени. От непознати на улицата също доста често. Не мисля, че не са искрени, защото просто се разминавам с някой и ми казват имаш много готино яке, или обувки, или очи,или коса, или изглеждаш страхотно и тн. Харесват ми комплиментите, карат ме да се усмихвам, но разбира се зависи как са казани, ако е нещо просташно ще подмина и ще се направя, че не съм чула нищо. Аз самата правя комплименти само, когато наистина ги мисля.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    От непознати не получавам, от близки рядко.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Близките ми (в това число и приятелите естествено) знаят,че не обичам комплиментите и се стараят да ги свеждат до минумум,но напоследък все по-често ми се случва като съм някъде с приятели (било то кафене,магазин или разходка) някой непознат/а да ми направи комплимент (най-често май за очите и излъчването,които пък аз въобще не си харесвам)
    Иначе съм по-склонна да вярвам,че комплиментите от непознат са искрени,защото човека ей така се появява от нищото,изказва мнение и заминава ... Разбира се в случая не говоря за поредния псевдо-сваляч,който се чуди как да се запознае с момиче
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Достатъчно често според мен. Приятелят ми ми прави комплименти постоянно, въпреки че понякога аз нарочно си ги и прося от него де. xD По-склонна съм да вярвам на момиче от колкото на момче.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на tonssy
    Получавам доста често да. Радвам се и когато са от близки хора, приятели, както когато и непознат или не чак толкова близък ми направи комплимент (дали ще е за косата ми, усмивка, стил на обличане и т.н.) Такива малки неща винаги ме карат да се усмихвам.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Доста рядко,но когато получа и ги сметна за достоверни естествено се радвам.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Често ми правят комплименти, но много зависи кой точно ми ги е направил, за да му повярвам ... И не обичам по принцип да ми се правят комплименти от типа "много си красива" .. особено омразно ми е, когато един човек, постоянно ми прави комплименти от тоя тип... Все едно съм някаква кукла и ми гледат само външността

В интерес на истината, харесват ми само комплименти относно усмивката ми или някаква друга такава част от мен ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В последно време доста, което ме очудва, защото точно сега аз лично не се харесвам. Може би нямам вкус, де да знам.
    Последно редактирано от SisiStrange : 12-16-2012 на 16:33
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си