.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Бихте ли започнали връзка от разстояние и бихте ли се борили, за да я запазите?!

Мисля, че въпросът е ясен тъй че давайте..

Мега фен
    тоест нещо като интернет гаджета ?! не ми се занимава с детски истории

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    детски истории
    защо?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    щото това да си виждал само на снимка дадения човек и да имаш ,,връзка,, с него за мен са си детски игри ;d

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Не мисля,че една връзка от разстояние може да е пълноценна.
    Един влогър в youtube казваше нещо от сорта "Защо да имаш връзка с някой,който е далеч от теб.Нима от хилядите хора в твоя град няма нито един подходящ?". Та съгласна съм с неговото мислене.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не, не бих започнала такова "нещо".
    Друг е въпроса, ако преди това е била пълноценна връзка и се налага да се разделим за определен период(в рамките на максимум няколко месеца).

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако е от типа " не сме се виждали ,ама дай да тръгнем " -не.
    Ако сме заедно от известно време,но поради ред причини ни се налага известно време да живеем далеч един от друг и да се виждаме по-рядко - да , бих.
    maDamn

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Имах, борихме се, запазихме я.. и не беше само по интернет, виждахме се всяка седмица, докато съществуваше разстоянието между нас..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не мисля.

Мисля, че не. То зависи и какво е разстоянието де, но все пак за мен това е излишно натоварване и драма. Когато обичам някого и искам да съм с него, според мен комуникацията е много важна.... да се виждаме само събота и неделя или по-рядко е някакво кофти. Връзка по скайпа или по телефона не ми е необходима. Градът ми е голям, все ще се намери някой, който да ми пасне и тук.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    "Защо да имаш връзка с някой,който е далеч от теб.Нима от хилядите хора в твоя град няма нито един подходящ?"
    Да, няма. Подходящия е именно от друг град. Дели ни разстояние, но се виждаме и е само временно. Това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало и се радвам, че започнах тази връзка.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на NambyPamby
    При така поставено заглавие - не, не бих и не вярвам някога чак толкова да закопнея за любов и ласка, че да се хващам с първия срещнат от интернет. Да не говорим пък що за връзка ще е да се виждаш с някого няколко пъти месечно. Много ясно, че връзката ви ще е окей при все, че през повечето време сте разделени, не споделяте ежедневието си и не ви се налага да се справяте с най-различни битовизми.

Иначе на обратния вариант по бих се навила - да имам връзка с някого и да си я поддържам от разстояние, понеже на мен или на другия човек му се налага за определен период да е в друг град/държава.
    Последно редактирано от NambyPamby : 12-16-2012 на 16:13

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Имах, борихме се, запазихме я.. и не беше само по интернет, виждахме се всяка седмица, докато съществуваше разстоянието между нас..
    Същото, обаче ние се виждахме по 3 дена на месец, защото той беше в чужбина.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Стига да има перспектива, а в нея да е поместена идеята, че все пак ще бъдем заедно на едно място
    Не бих поддържала връзка, знаейки че никога повече няма да видя този човек..всъщност едва ли съществува някой с такъв ентусиазъм.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на zoreto
    Не бих започнала такава връзка.Аз съм такъв човек ,че една седмица да не се виждам с приятеля ми и изперквам тотално. Не харесвам този тип връзки, защото 3-4 дена в месеца да се виждаме за мен е убийствено,има дни ,в които искам да се гушна в нето и всичко друго да спре ,а в такава връзка е невъзможно.

Мега фен Аватара на draid
    Зависи дали си заслужава човека.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако има шанс да пренесем връзката от интернет пространството в реалния ни живот, бих опитала. Разбира се, ако 'пренасянето' стане за не повече от месец да речем. Ако няма такъв шанс, не бих се занимавала с глупости.
    Една приятелка имаше скайп гадже. Говореха с часове, той й изпращаше някакви плюшени играчки и цветя по пощата, представяха си далечното бъдеще... Сладка история беше, докато тя не започна да излиза с човек, който живееше на 5 минути път от нея. Вече трета година не е влизала в скайп.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    На този етап имам сериозна връзка,за която обмисляме да има и бъдеще,но ако все пак някой ден не съм с това момче,не мисля че бих започнала връзка от разстояние,тези неща не са за мен,но кой знае..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Много ясно, че връзката ви ще е окей при все, че през повечето време сте разделени, не споделяте ежедневието си и не ви се налага да се справяте с най-различни битовизми.
    Да бе да.

Защо за вас връзка от разстояние = връзка по интернет?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Вече не.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо за вас връзка от разстояние = връзка по интернет?
    +

GeryB , подписът ти ме заблуди
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на lubovvv
    Връзка от разстояние.....това е невъзможно! Ако не е много времето, в което ще сме разделени, като например не повече от месец и то да се налага по голяяма спешност, тогава да, но иначе постоянно да сме разделени, нали има една приказка- "Очи, които не се виждат се забравят"
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си