- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли започнали връзка от разстояние и бихте ли се борили, за да я запазите?!
Мисля, че въпросът е ясен тъй че давайте..![]()
тоест нещо като интернет гаджета ?! не ми се занимава с детски истории
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
щото това да си виждал само на снимка дадения човек и да имаш ,,връзка,, с него за мен са си детски игри ;d
Не мисля,че една връзка от разстояние може да е пълноценна.
Един влогър в youtube казваше нещо от сорта "Защо да имаш връзка с някой,който е далеч от теб.Нима от хилядите хора в твоя град няма нито един подходящ?". Та съгласна съм с неговото мислене.
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не, не бих започнала такова "нещо".
Друг е въпроса, ако преди това е била пълноценна връзка и се налага да се разделим за определен период(в рамките на максимум няколко месеца).
Ако е от типа " не сме се виждали ,ама дай да тръгнем " -не.
Ако сме заедно от известно време,но поради ред причини ни се налага известно време да живеем далеч един от друг и да се виждаме по-рядко - да , бих.
maDamn
Имах, борихме се, запазихме я.. и не беше само по интернет, виждахме се всяка седмица, докато съществуваше разстоянието между нас..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мисля, че не. То зависи и какво е разстоянието де, но все пак за мен това е излишно натоварване и драма. Когато обичам някого и искам да съм с него, според мен комуникацията е много важна.... да се виждаме само събота и неделя или по-рядко е някакво кофти. Връзка по скайпа или по телефона не ми е необходима. Градът ми е голям, все ще се намери някой, който да ми пасне и тук.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
При така поставено заглавие - не, не бих и не вярвам някога чак толкова да закопнея за любов и ласка, че да се хващам с първия срещнат от интернет. Да не говорим пък що за връзка ще е да се виждаш с някого няколко пъти месечно. Много ясно, че връзката ви ще е окей при все, че през повечето време сте разделени, не споделяте ежедневието си и не ви се налага да се справяте с най-различни битовизми.
Иначе на обратния вариант по бих се навила - да имам връзка с някого и да си я поддържам от разстояние, понеже на мен или на другия човек му се налага за определен период да е в друг град/държава.
Последно редактирано от NambyPamby : 12-16-2012 на 16:13
Стига да има перспектива, а в нея да е поместена идеята, че все пак ще бъдем заедно на едно място
Не бих поддържала връзка, знаейки че никога повече няма да видя този човек..всъщност едва ли съществува някой с такъв ентусиазъм.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не бих започнала такава връзка.Аз съм такъв човек ,че една седмица да не се виждам с приятеля ми и изперквам тотално. Не харесвам този тип връзки, защото 3-4 дена в месеца да се виждаме за мен е убийствено,има дни ,в които искам да се гушна в нето и всичко друго да спре ,а в такава връзка е невъзможно.
Ако има шанс да пренесем връзката от интернет пространството в реалния ни живот, бих опитала. Разбира се, ако 'пренасянето' стане за не повече от месец да речем. Ако няма такъв шанс, не бих се занимавала с глупости.
Една приятелка имаше скайп гадже. Говореха с часове, той й изпращаше някакви плюшени играчки и цветя по пощата, представяха си далечното бъдеще... Сладка история беше, докато тя не започна да излиза с човек, който живееше на 5 минути път от нея. Вече трета година не е влизала в скайп.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Връзка от разстояние.....това е невъзможно! Ако не е много времето, в което ще сме разделени, като например не повече от месец и то да се налага по голяяма спешност, тогава да, но иначе постоянно да сме разделени, нали има една приказка- "Очи, които не се виждат се забравят"
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???