.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    А сЪмненията от какво са породени? От разтоянието! Не можеш да си с човека, да се видиш с него, да излезеш и почваш:
    -Ама той сега сигурно е с друга...
    -Ама той може да ме лЪже, че си ляга толкова рано...
    -Ама той по принцип по това време е в скайпа вече...

Почваш да звЪниш, да разпитваш, това дразни, почвате да се карате... Докато ако сте близо, т.е. в 1 град примерно - грабваш се и отиваш да се видите.
    Тези въпроси можеш да си ги задаваш и ако живее отсреща. Непрестанното звънене и разпитване също не се срещат само при връзките от разстояние.

По темата - едва ли бих започнала такава връзка.
    Ако обаче се наложи единият от двамата да замине за известен период от време - ще направя всичко по силите си, за да запазим връзката. Но в разумни граници.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Неписан закон при мен - такива връзки - НИКОГА!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на cyclops
    Не бих се захванала за такава връзка.Просто не е за мен. Искам да усещам близостта му. Искам да се опознаваме наживо. Но ако след 1-2 или поече годишна връзма му се наложи да замине временно ще го чакам. Или ще отида при него. Но общо взето с моето момче тези неща ги съгласуваме.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    А сЪмненията от какво са породени? От разтоянието! Не можеш да си с човека, да се видиш с него, да излезеш и почваш:
    -Ама той сега сигурно е с друга...
    -Ама той може да ме лЪже, че си ляга толкова рано...
    -Ама той по принцип по това време е в скайпа вече...

Почваш да звЪниш, да разпитваш, това дразни, почвате да се карате... Докато ако сте близо, т.е. в 1 град примерно - грабваш се и отиваш да се видите.
    Доста е тъжно, че смяташ такива паранои за нещо толкова нормално. Когато даден човек не ти е дал повод да се съмняваш в него, трябва доста да се замислиш ако продължаваш да се съмняваш. Освен това никой не обича да се държат собственически с него и да го контролират, а още по-малко да му нямат доверие.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Доста е тъжно, че смяташ такива паранои за нещо толкова нормално. Когато даден човек не ти е дал повод да се съмняваш в него, трябва доста да се замислиш ако продължаваш да се съмняваш. Освен това никой не обича да се държат собственически с него и да го контролират, а още по-малко да му нямат доверие.
    И на мен много ми се иска да бахя паранои, но не са. Тези неща сЪм си ги мислел, защото е имало повод. Освен това аз сЪщо мразя да се дЪржат с мен като да сЪм нечия вещ, за това не го правя сЪщото.
    Давам ти само бегЪл пример и то от последната ми врЪзка:
    Мацката беше от 1 пазарджишко село. Аз сЪм в Пловдив. Тя ми казва, че отива на стадиона да тича. Няма проблем - нали? ПоддЪржа се момичето. Там обаче 1 познат, който е от селото и който преди е бил тук в Пловдив, изучавал джиу-джицу (колко го е изучавал - историята мЪлчи). Почна да показва на хлапетата хватки. Няма проблем, нали? Тя се загледала и й станало интересно. Отишла и тя, почнали да й показват и на нея. ПЪрвите дни, тя екзалтирана такава, учи нови работи, интересно й е - няма проблем, нали? Аз се радвах, защото аз ходя на карате и ми е яко, че и приятелката ми се интересува от нещо такова. Тя всеки ден ми говори как е минало, какво е правила, какво е научила... Всичко ток и жици. Да обаче, почна да ми говори много за вЪпросния, който ги "учи". И на мен ми стана интересно защо ми говори за него и за живота му - ако ги знае тия работи, значи са си говорили за друго освен за хватки.
    Няма проблем - не й направих проблем, не й казах "спри да ходиш". Просто й казах да спре да ми говори за него, защото се дразня. Мацката продЪлжи да си ходи. После ми каза (след около месец), че го харесва. Пак не й направих проблем да спре да ходи. Не виждам нищо собственическо в това... Но когато започна да се отнася с мен като просто с човека от скайпа, с когото се вижда 2 пЪти в седмицата, а не като с човека, с когото има 2 години врЪзка... Е тогава вече й направих проблем! Казах й, че не мога повече така, казах й че кЪсам с нея, да си отива при онзи, да си имат каквото имат и да не ме занимава. Тя направи точно това. След месец се вЪрна при мен и ми каза, че той не бил това, което е мислела. ТрЪгнахме. Почна да излиза с брат си и с 1 от неговата компания. Не й направих пробле. Почна постоянно да ми говори за него. Не й направих проблем. И когато отново почна да се дЪржи гадно с мен...
    Е, сега вече си нямам приятелка и не смятам да си хващам такава от друг град! Най- много от сЪседна махала! Ако ще да е родена с табелка с моето име и фамилия + ЕГНто - не ме интересува! Не сЪм тесногрЪд, знам, че както мЪжете излизат по мЪжки, така и жените излизат по женски. Знам, че 1 момиче и сЪответно 1 момче не могат да имат приятели само от своя пол и не виждам нищо лошо в това приятелката ми (евентуалната) да излезе на бар с момчета и момичета, които не познавам. Не я ревнувам от всеки, който я заглежда, защото реално тя не е виновна за това кой как я гледа. Но да - когато се чувствам пренебрегнат, когато тя е навЪн, свободна е и има време да ми звЪнне и по принцип го прави, а в конкретната ситуация не, значи има защо да не ми звЪни. В най-лошия случай й се е случило нещо лошо, но в най-добрия???
    Така че мога да кажа само - параноята не винаги е параноя и както е казал Кърт Кобейн - "Само защото си параноичен, не си мисли, че не те следят"

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от sweetka_96 Виж мнението
    Мисля, че въпросът е ясен тъй че давайте..
    Аз не бих щото ми се вижда тъпо.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    истинските връзки от разстояние ли имате предвид или тези детските само по скайп ? защото тези 2 са коренно различни...нашата връзка с моя е от разстояние но се виждаме почти всяка събота и неделя

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    асд
    Предположих че в мнението ти са били замесени някакви минали преживявания, но дори и в този случай който описа не може да обвиниш разстоянието. Просто такова момиче си си избрал и това би се случило дори и да бяхте в един град. В края на краищата дори и да не е връзка от разстоянието, и двамата си имате собствени компаниии и среди, излизате с тях и покрай тях е твърде вероятно да се запознаете с някой нов, който впоследствие да ви хареса повече от гаджето ви. Или ако не ви хареса повече от гаджето, да се отдадете на някакъв флирт или афера, защото нямате достатъчно самоконтрол да не сядате на два стола. Но тези неща, първо не остават скрити-покрити за дълго, второ още в самото начало на връзката е ясно, че гаджето ти може да е предразположено към такива неща.

Когато бях с бившата, бях сигурен, че каквото и да прави докато e във Франция, ще разбера. Все пак почти през цялото време беше на компа. Дори и когато излизаше, беше рядко и знаех горе-долу до кога ще се прибере. И когато излизаше ми казваше всичко което е правила.

Ако беше започнала да изчезва от скайп спонтанно, по никое време и без никакво обяснение и след това да дава противоречива информация, щях да разбера, че има нещо.

Ако гаджето ти прави така и на всичкото отгоре знаеш, че е склонна на спонтанни и необмислени неща като ѝ завъртят главата, ако има хаотичен график, който не можеш да следиш, ако има история на изневери зад себе си, параноите са оправдани. Но аз лично не се виждам с такова момиче така или иначе, затова и нямам проблем с разстоянието от тази гледна точка. Колкото до теб - не е задължително да стане както с бившата ти, има различни момичета и имаш различни опции и ако стане каквото е станало с нея, то ще е било заради характера ѝ, не заради разстоянието, и дори и да сте на едно и също място, не би имал контрол върху това как се развиват нещата и не би могъл да ги предотвратиш.
    Последно редактирано от PainMonopoly : 02-11-2013 на 11:19

В момента съм в такава връзка.. В началото бях супер объркана и не знаех какво да правя, да бъда ли с него или не.. всеки ми повтаряше, че въобще не си струвала такава връзка или че (както някъде прочетох) не била пълноценна... Видяхме се няколко пъти.. и сега сме заедно .. Той е от Пловдив, аз от Габрово километрите са 130, не са много но все пак..Заедно сме вече от почти половин година и честно казано нито на мен ми е омръзнало нито на него..Като се видим сме си 9639193191 пъти по-сладки от предния път.. и всеки следващ път е все по-хубаво и по-хубаво.. не съжалявам че съм с него, макар че понякога наистина зверски ми липсва.. Не знам .. аз също не вярвах в тази любов, докато не я изпитах..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    PainMonopoly - сЪгласен сЪм с това, което написа, но в началото не беше такава. За това не можех и да предположа, че така ще стане. Дори когато почна да се случва ми беше странно. Както и да е - минало бЕшало. Сега вече сЪм си научил урока. Мацката да си чупи главата с бройкаджийте...

Не.Глупаво е.

Да започна не, но да продължа една връзка може би да ... В смисъл да съм разделена от приятели ми известно време защото аз или той е в чужбина или в друг град в България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си