.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Здравейте на всички читатели

Казвам се Николай и съм на 20 години... искам да ви пипитам нещо защото ми се случва за първи път а не знам какво да правя.Правих секс с приятелката си,а до преди 1 седмица тя беше девствена.. решихме да го направим без презерватив незнам защо :х та мисълта ми е знам за тази течност която членът отделя при ерекция затова преди да започнем сексуалния акт потърках няколко пъти главичката на пениса си докато не усетя че е сух и няма никаква течност по него не съм свършвал в нея и нищо от този сорт.Искам да знам възможно ли е да е бременна и дали след секс е нормално менструацията да и се забави с няколко дни защото вече минаха 4.И моля без коментари на някакви хейтъри и хора от сорта "хората са измислили търсачките и т.н.т"

Благодаря ви предварително !

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Възможно е да се забави(регулира) МЦ след първия път.
    Щом е трябвало да ѝ дойде 3 дни след като сте правили секс, едва ли е била в овулация, че да стане гаф.

Не е бременна, ама ако и тя се вкарва у филма, може и от това да ѝ закъснява. Ако иска да си направи един тест, за да се успокоѝ просто, не за друго.

Мхм благодаря много сега със сигурност ще ми е малко по спокойно и на мен и на нея А и аз не виждам от какво да се получи нежелана бременост след като внимавах толкова за да не стане гаф в нея и с тази течност която се отделя при ерекцията.А да попитам каква е възможността да забременее от тази течност като %
    И извинявам се ако въпросите са ми глупави но все пак съм мъж.

Мхм благодаря много сега със сигурност ще ми е малко по спокойно и на мен и на нея А и аз не виждам от какво да се получи нежелана бременост след като внимавах толкова за да не стане гаф в нея и с тази течност която се отделя при ерекцията.А да попитам каква е възможността да забременее от тази течност като %
    И извинявам се ако въпросите са ми глупави но все пак съм мъж.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Vendetta007, слушаш ли Pink Floyd? Предполагам не. Аз сЪщо, но все пак потЪрси информация за името на групата. Ще научиш нещо много интересно, което ще отговори и на вЪпроса ти за течността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си