Казвам се Николай и съм на 20 години... искам да ви пипитам нещо защото ми се случва за първи път а не знам какво да правя.Правих секс с приятелката си,а до преди 1 седмица тя беше девствена.. решихме да го направим без презерватив незнам защо :х та мисълта ми е знам за тази течност която членът отделя при ерекция затова преди да започнем сексуалния акт потърках няколко пъти главичката на пениса си докато не усетя че е сух и няма никаква течност по него не съм свършвал в нея и нищо от този сорт.Искам да знам възможно ли е да е бременна и дали след секс е нормално менструацията да и се забави с няколко дни защото вече минаха 4.И моля без коментари на някакви хейтъри и хора от сорта "хората са измислили търсачките и т.н.т"
Възможно е да се забави(регулира) МЦ след първия път.
Щом е трябвало да ѝ дойде 3 дни след като сте правили секс, едва ли е била в овулация, че да стане гаф.
Не е бременна, ама ако и тя се вкарва у филма, може и от това да ѝ закъснява. Ако иска да си направи един тест, за да се успокоѝ просто, не за друго.
Мхм благодаря много сега със сигурност ще ми е малко по спокойно и на мен и на нея А и аз не виждам от какво да се получи нежелана бременост след като внимавах толкова за да не стане гаф в нея и с тази течност която се отделя при ерекцията.А да попитам каква е възможността да забременее от тази течност като %
И извинявам се ако въпросите са ми глупави но все пак съм мъж.
Мхм благодаря много сега със сигурност ще ми е малко по спокойно и на мен и на нея А и аз не виждам от какво да се получи нежелана бременост след като внимавах толкова за да не стане гаф в нея и с тази течност която се отделя при ерекцията.А да попитам каква е възможността да забременее от тази течност като %
И извинявам се ако въпросите са ми глупави но все пак съм мъж.
Vendetta007, слушаш ли Pink Floyd? Предполагам не. Аз сЪщо, но все пак потЪрси информация за името на групата. Ще научиш нещо много интересно, което ще отговори и на вЪпроса ти за течността.