.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    "Очи, които не се виждат се забравят"
    дрънци.
    Не е вярно това нещо.
    maDamn

Мега фен Аватара на machoka
    Не е невъзможно, но определено не е за всеки.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Връзка от разстояние не означава само интернет. Бих, стига да знам, че си заслужава да бъда с този човек.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Имам приятелка, която започна връзка с момче по интернет. Запознаха се. Сега имат силна връзка, виждат се рядко, но много се обичат и държат един на друг, така че съм свидетелка, че такава връзка може да съществува. Аз обаче не бих започнала връзка с човек, преди да го видя или да бъде от разстояние.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Нито бих започнала такава връзка,нито бих се борила за нея. Мина времето,когато мислех,че 'за любовта граници няма'. Истината е ,че 'любовта иска присъствие' и това е.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    дрънци.
    Не е вярно това нещо.
    Te хората са ти го казали от преди мнооого време, когато още не си била родена и не си парадирала с остроумие, а ти сега спориш.....Срещу какво?
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

хората не винаги са прави,например?
    Споря защото съм ставала свидетел на хора,които не са се виждали маса дълго време,ама не са спрели да се обичат.Не виждам поради каква причина реши ,че парадирам,че на всичкото отгоре и с остроумие? Не съм дала повод , за да правиш наченки на заяждане.
    maDamn

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Te хората са ти го казали от преди мнооого време, когато още не си била родена и не си парадирала с остроумие, а ти сега спориш.....Срещу какво?
    Ебати аргумента извади, признавам те.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Всяко правило си има изключения.
    За някои е вярно твърдението "Очи, които не се виждат се забравят", за някои не е.

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ебати аргумента извади, признавам те.
    Мерси за признанието ти, сега се чувствам специална

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението

хората не винаги са прави,например?
    Споря защото съм ставала свидетел на хора,които не са се виждали маса дълго време,ама не са спрели да се обичат.Не виждам поради каква причина реши ,че парадирам,че на всичкото отгоре и с остроумие? Не съм дала повод , за да правиш наченки на заяждане.
    Не, виж, просто това е теория, която е изпитвана дълго време и не знам конкретно за какъв случай ми говориш, но едва ли връзката на въпросните хора е продължила без някой да кръшне през времето когато са били разделени. Даваш ми някаква уж случка от живота, но реално не се подкрепяш с аргументи, и защо да ти вярвам? Просто искаш или не с течение на времето спира да ти пука за тоя човек. Живота е твърде кратък, за да чакаш някого, с когото комуникираш само чрез скайп, телефон и др. екстри... Реалният контакт е на първо място.

Мега фен
    Не, виж, просто това е теория, която е изпитвана дълго време и не знам конкретно за какъв случай ми говориш, но едва ли връзката на въпросните хора е продължила без някой да кръшне през времето когато са били разделени. Даваш ми някаква уж случка от живота, но реално не се подкрепяш с аргументи, и защо да ти вярвам? Просто искаш или не с течение на времето спира да ти пука за тоя човек. Живота е твърде кратък, за да чакаш някого, с когото комуникираш само чрез скайп, телефон и др. екстри... Реалният контакт е на първо място.
    плюс 1

anonymous708973
    Guest
    Аз ще ти дам ситуация.
    Момиче в 10 клас се влюбва в брата на своята най-добра приятелка, по-голям с 2 години (мисля). Той заминава да учи в Англия, тя е тук. Той си идва веднъж на 3 месеца, чуват се всеки ден, пишат си, общуват, много хубава връзка като за разстояние. Познавам и момчето, през ум не би му минало да изневери. На нея - още по-малко. Участваше в разни организации, извънкласни дейности, срещала е много хора, доста момчета, но не можеше и да се загледа в друг. Момичето е набор '93 и завърши. В момента е в града на любимия си и са заедно. Ама те си знаят колко мъчително са ги изкарали тия 2 години.

Мега фен
    Град
    <3
    но едва ли връзката на въпросните хора е продължила без някой да кръшне през времето когато са били разделени.
    Живота е твърде кратък, за да чакаш някого, с когото комуникираш само чрез скайп, телефон и др. екстри... Реалният контакт е на първо място.
    Като видя нещо такова и ми иде да си изповръщам органите.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Имал съм сериозна връзка от разтояние . Виждахме се почти всяка седмица , но смея да твърдя ,че беше най-съдържателната ми връзка . И съжелявам ,че ще го кажа , но е безпреспективна такава връзка . Но понякога съдбата си прави такива шеги . Ама то не е шега , а гавра . Сега тя е с друг от доста време и се надявам да е щастлива , защото е единственото момиче, което съм обичал истински. Така че който не го е изпитвал на собствен гръб , няма право да коментира

Фен
    да

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Така че който не го е изпитвал на собствен гръб , няма право да коментира
    Много правилно !!

Фен
    Верно си е

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Добре, и аз ще си кажа историята. Да не кажете, че се говори само за приятелки и познати. Ето я моята история съвсем накратко, някои от тук я знаят.
    С приятелят ми се запознахме в неговият град, от където е и баща ми. Съвсем случайно беше, общи познати. Когато щях да си ходя вече, приятелят ми ми каза, че ще дойде при мене в моя град. Аз разбираемо първо не повярвах, той едва ме познаваше. След 2 седмици той дойде в град, в който си няма никого, той буквално дойде заради мен. Прекарахме един прекрасен уикенд, разбрахме се, че ще опитаме да бъдем заедно, въпреки 200те км, които ни деляха. Виждахме се всяка седмица и двамата пътувахме много. Вече сме 2 години и 8 месеца заедно, а от 1 година живеем заедно в неговия град.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен
    Отлично

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Стига да има перспектива, а в нея да е поместена идеята, че все пак ще бъдем заедно на едно място
    Не бих поддържала връзка, знаейки че никога повече няма да видя този човек..всъщност едва ли съществува някой с такъв ентусиазъм.
    +1

загубена кауза - имал съм няколко такива и просто няма смисъл

Супер фен Аватара на cweeet
    да, времето ще покаже.
    Ако човекът си заслужава, ще се бориш.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Преди да , повече не. никога отново.предпочитам живия контакт

Повече от фен
    Не ако става дума за "интернет връзките" със момиче,което не познавам лично и съм се запознал във нета,това за мен не е никаква връзка не ми допада идеята гледам реалистично на нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си