.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Малки гърди и рамене

Здравейте всички, тренирам в домашни условия вече от 3-месеца но си мисля че програмата ми не е много добра. Тренирам 4-ри пъти в седмицата,разполагам с два дъмбела по 10кг и една гира 5кг.също така правя и по 150-лицеви опори два пъти седмично. Въпроса ми е може ли да ми предложите някакви упражнения които да правя у дома главно за гърди и рамене понеже си мисля че са доста малки. пп: Също така ако може да ми кажете и за коремните мускули понеже не съм дебел или нещо от сорта но имам много отпуснат корем. БЛАГОДАРЯ на всички !! Моля БЕЗ хейтърски коментари..!!

Мега фен
    аз ще пиша първият 'хейтърски коментар' НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИШ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ !

При интерес разполагам и с снимки

Мега фен
    само в къщи не може да направиш добри резултати
    с дъмбелите можеш да правиш флайс

Мега фен
    ако се оборудваш за няколко хиляди лева ще имаш нещо що-годе прилично,пак казвам 'що годе' .. Да си доволен и на това което си постигнал каквото и да е то,защото не влагаш АБСОЛЮТНО НИЩО !

Я дай снимки да видим Пък ние ще преценим

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    в домашни условия се постига около 70% от бодибилдинга ... тренировката не е в тия проценти
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Да бе хубаво тяло се прави само във фитнес, как пък не. Стига да знаеш как да тренираш, и вкъщи можеш да си направиш добро тяло стига да имаш стимул. Прави "диамантени" лицеви - натоварват канала и трицепс и са доста добро упражнение.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JuStIc3 Виж мнението
    Да бе хубаво тяло се прави само във фитнес, как пък не. Стига да знаеш как да тренираш, и вкъщи можеш да си направиш добро тяло стига да имаш стимул. Прави "диамантени" лицеви - натоварват канала и трицепс и са доста добро упражнение.
    и кво само с лицеви ще направи нещо?
    В човешкото тяло има над 500 мускули
    Няма начин да тренираш само едни мускули и само те да се уголемяват , защото всички са свързани
    Не може да направиш адски гърди, а пък останалите мускулни групи да са на 0- невъзможно е! Трябва всичко да се тренира

Град
    село Горно надолнище
    не казвам, че трябва да ходи във фитнес зала .... може в щангистка зала да ходи
    ама мускула без тежест не расте бате

волейболисти, футболисти, баскетболисти и т.н. всички имат тренировки с тежести!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Под домашни условия аз лично включвам лост и успоредка защото почти навсякъде има и мисля че с тях (айде може да не съм се изразил правилно преди) може да постигне супер резултати..

Мега фен
    Баш пък супер..

Град
    село Горно надолнище
    за вас не знам, но аз повече наблягам на беарстайл сила ... мене визията не ме ебе

а сила на гола успоредка и лост НЯМА!

може да се постигне доста с една пясъчна торба (български чувал)

Но това си е тежест!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Глупости, не съм специалист в тази област, но от личен опит съдя като казвам, че фитнес не винаги е необходим.
    В рамките на година се стегнах доста като единственото нещо което правех са редовно кардио на стадиона, лицеви, дъмбели, клекове и преси. Вярно няма да стане супер релефен, но той не е и казвал, че цели това.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    а сила на гола успоредка и лост НЯМА!
    Айде сега, не карай ловеца777 - аз отново да ти се карам!

На успоредка и лост също може да се постигнат добри резултати,но ако тренираш с добавена тежест след като напреднеш
    Иначе не всички целят да направят тяло на културист
    Йордан Йовчев виж как изглежда ! - само от лостове и халки
    Та на лостовете има какво да се желае

Мега фен
    ама той тренира от по над 20тина години и спазва много изчислен режим както сам казва..500 грама долу 500 грама горе и влияе на упражненията,които изпълнява..

Мега фен
    е то и аз тренирам от 2 години и си знам резултатите

Град
    село Горно надолнище
    добре
    аз казвам, че без тежести не може да се напредне,
    вие ми казвате, че не съм прав и ми казвате, че ползвате тежести
    БРАВО!

а колко се надценявате, това е друг въпрос.
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    аз казвам,че може на лостове С ДОБАВЕНА тежест към тялото да се правят мн добри резултати

Освен от правилна тренировка, мускулите се нуждаят и от необходимито количество енергия. Консумирай повече млечни, яйчни и месни продукти, както и ядки. Варени картофи, варен ориз, риба, червено месо, пилешко, риба, яйца, мляко, фъстъци, бадеми.

Aesthetic
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    аз ще пиша първият 'хейтърски коментар' НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИШ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ !
    Аз пък ще ти кажа че тренирам в домашни условия то 2-3 години и в момента съм с 43 ръка на тегло 70 със 112 гръдна,но мойте домашни условия са лежанки гладиатори лостове успоредки дъмбели всякви тежести. Домашни условия не се знае кой кфо има.

Aesthetic
    Guest
    За ОP
    Пич с тази програма н6 няма на направиш. Отиди в някой фитнес с тренирай, защтото твойте домашни условия са дроб.
    Нищо не спомена за диетата. Мускулите се правят в кухнята. 5-6 пъти на ден трябва да се яде. Ако искаш допълнително инфо пиши тука ще те образовам за диетие и дневния калориен прием,протейнов и въгрехидратен прием.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    х2

ДА аз се храня по 4-5-пъти на ден но ям каквото ми падне понеже сам слаб.. 170см сам и тежа 65кг..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aesthetic Виж мнението
    Аз пък ще ти кажа че тренирам в домашни условия то 2-3 години и в момента съм с 43 ръка на тегло 70 със 112 гръдна,но мойте домашни условия са лежанки гладиатори лостове успоредки дъмбели всякви тежести. Домашни условия не се знае кой кфо има.
    да като пръснеш една камара пари и си направиш собствен фитнес - става..Иначе нищо няма да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си