.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    да като пръснеш една камара пари и си направиш собствен фитнес - става..Иначе нищо няма да стане.
    not true

дядо е направил зала в работилницата му от тротоарни плочки, дървена мейка за лег, заварени винкели за стойка за лега, успоредка-стойка за клек, лост за набирания, кожена мешка за тежести
    лостовете са водопроводни тръби 2/3 с арматура и цимент вътре - до 180 кг на клек съм ги пробвал, оттам нагоре стават на U ... а на тягата държат над 200
    и последния път като ходих имаше някви планове за скрипец с ролки и въже за дърпане на коли - ся като ида да го видя ша видим кво е направил

и в тая зала аз мога пълноценно да тренирам, само че не мога да хръвлям тежестите, че стават на прах

и тва всичко струва по-малко от 200 лева
    Последно редактирано от firstdiesel : 12-19-2012 на 19:27
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Да,знам..Говоря за чисто оборудване марки пластмаса плочки и тн..

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Да,знам..Говоря за чисто оборудване марки пластмаса плочки и тн..
    e тогава 20 хил лв - 2ра употреба
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на Illusion772
    Понеже до тук не видях нито един конструктивен съвет или мнение , ще се опитам да помогна
    По-горе каза че правиш по 150 лицеви - 2 пъти седмично , това според мен е нищо - искам да кажа че ако искаш да направиш гърди само с лицеви и уражнения вкъщи трябва да правиш много повече. За пример докато уча за почивка или ако е късно вечер за разсънване правя лицеви - серии от по 40-50 , и ако тръгна да смятам по колко правя на ден стават над 150 If you know what I mean
    Горе каза че имаш и дъмбели - така с тия дъмбели можеш да правиш наистина много неща , аз ти препоръчвам да правиш следното - предполагам че нямаш лежанка у вас ,така че вземи например 2 таборетки събери ги една до друга и легни с дъмбелите - и започваш да дигаш дъмбелите на нивото на гърдите (ако не си разбрал пиши ще ти пратя клип с това упражнение) .
    Повярвай ми има много упражнения които можеш да правиш с тези дъмбели в домашни условия --- така че вземи се разтърси из интернет ,бб-теам е един много полезен сайт в това отношение .
    Успех

Мега фен
    Ти пък даде много конструктивен съвет ,всеки ден да прави лицеви,ама няма що.. ББ-теам отварял ли си го някога или просто си го дочувал ей така ?

Град
    село Горно надолнище
    над 25 повторения са си чисто горене на мускул .. но пък за сметка на това отговорът беше "конструктивен"
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

При желание мога да кача снимка на тялото си, и на програмата която спазвам да я оцените..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    над 25 повторения са си чисто горене на мускул .. но пък за сметка на това отговорът беше "конструктивен"
    така е , лицеви се правят за издръжливост

Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Понеже до тук не видях нито един конструктивен съвет или мнение , ще се опитам да помогна
    По-горе каза че правиш по 150 лицеви - 2 пъти седмично , това според мен е нищо - искам да кажа че ако искаш да направиш гърди само с лицеви и уражнения вкъщи трябва да правиш много повече. За пример докато уча за почивка или ако е късно вечер за разсънване правя лицеви - серии от по 40-50 , и ако тръгна да смятам по колко правя на ден стават над 150 If you know what I mean
    Горе каза че имаш и дъмбели - така с тия дъмбели можеш да правиш наистина много неща , аз ти препоръчвам да правиш следното - предполагам че нямаш лежанка у вас ,така че вземи например 2 таборетки събери ги една до друга и легни с дъмбелите - и започваш да дигаш дъмбелите на нивото на гърдите (ако не си разбрал пиши ще ти пратя клип с това упражнение) .
    Повярвай ми има много упражнения които можеш да правиш с тези дъмбели в домашни условия --- така че вземи се разтърси из интернет ,бб-теам е един много полезен сайт в това отношение .
    Успех
    Граматиката ти куца !
    По темата : Преди и аз бях като теб.. правих в къщи всякакви лицеви, бягах на стадиона, ходих на лостове, но сега се уверих, че истинската тренировка е в залата !
    Only God Can Judge Me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си