.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Еми..свиква се
    Междудругото Корнито и Активията не са много здравословни. Корнито има много захар (е пак си е за предпочитане пред 45678 вида вафли и кексчета), активията си е чисто нишесте + разни вкусови добавки.
    не бих могла да свикна.. единственото,което гледам е какво съдържа,но май и това ще спра щото се отчайвам

Мега фен
    е как може да свикнеш като никога не си го правила o_O

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    е как може да свикнеш като никога не си го правила o_O
    не бих могла - тия времена по бг хич не ги отразявате.... не ми се е налагало,а и дори и да ми се наложи не бих и опитала освен ако не засяга здравето ми ... като виждам как някакви на по 12-13 ми спазват диети се отвращавам.. те не знаят още как ще изглеждат тръгнали диети да ми спазват...

Мега фен
    не би могла защото не ти се заминава/мързи те и нямаш никакъв опит с това..Какво имат общо тук диетите на 12-13 годишните?

Голям фен Аватара на monroe999
    само аз ли докато се прибера от училище вече съм яла 3-4 пъти

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    само аз ли докато се прибера от училище вече съм яла 3-4 пъти
    тц

Banned Мега фен
    не би могла защото не ти се заминава/мързи те и нямаш никакъв опит с това..Какво имат общо тук диетите на 12-13 годишните?
    кое ме мързи бе човек ? да се лишавам от нещо ? освен че ме мързи не го и искам... ям всичко,но това не означава че не ям здравословно... ако за вас мляко + овесени ядки сутрин + плод и сандвич на обяд + нещо пак като сутришното вечер е добре за мен не е .. и всички знаят че е ужасно вредно както многото ядене така и малкото ... аз не знам как организма ми би си добавил всичко от такова ядене ако ще и 1 месец да е

Мега фен
    Ти явно не разбираш за кво става въпрос.. Аз никъде не съм казвал че е здравословно мюсли овес сутрин плод и не знам си кво .. Казвам ти ,че можеш да изчисляваш калориите ,има таблици с макронутриенти,като придобиеш опит като пресмяташ аналитично,после всичко това ще го правиш на ум..

Banned Мега фен
    Ти явно не разбираш за кво става въпрос.. Аз никъде не съм казвал че е здравословно мюсли овес сутрин плод и не знам си кво .. Казвам ти ,че можеш да изчисляваш калориите ,има таблици с макронутриенти,като придобиеш опит като пресмяташ аналитично,после всичко това ще го правиш на ум..
    ми не сме се разбрали.. аз говорих за калории + храни като цяло,а не основно за калории.. а и само за калории да е за мен всичко се оправя със спорт,а не с пресмятане на калории така че вместо да смятам пак бих отишла да тичам/фитнес/упражнения у нас и етц.

Здравейте аз лично тренирам и понеже трябва да сваля около 2-3 килограма защото ми тежат докато тичам.. та искам да кажа, че не пазя диети по точно гледам да отбягвам някой храни като например хляба (белия) вафли, мазни и пържени храни.Но ми е много трудно да свикна със закуската в къщи сутрин ям мюсли с ниско маслено мляко след това в училище пия Данон с Белвита и си нося някакъв плод от вкъщи и пак се прибирам леко гладна.Моля кажете Данона изобщо трябва ли да фигурира и с какво да го заместя. Ако може пратете таблицата за калориите. =]]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ми не сме се разбрали.. аз говорих за калории + храни като цяло,а не основно за калории.. а и само за калории да е за мен всичко се оправя със спорт,а не с пресмятане на калории така че вместо да смятам пак бих отишла да тичам/фитнес/упражнения у нас и етц.
    не стигат упражненията,защото има хора,които ако не пресметят и не знаят в кое какво има стават свинчета

Banned Мега фен
    не стигат упражненията,защото има хора,които ако не пресметят и не знаят в кое какво има стават свинчета
    точно такива хора са рядко - говорим за такива,които наистина им се лепят килограми,камо ли за някакви болести свързани с това.. а повечето изобщо нямат нужда от чак такова ограничение.. просто има хора,които не предполагат колко по-зле могат да са нещата и си мислят че 6-7 кг са като 26-27

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ха, а да кажа ли аз, че съм убедена, че никога не си яла овес? 5 лъжици се надуват и стават двойно повече. Да не говорим пък за това как засища. Въпросното нещо + сирене, извара (всеки според режим и цели) - има вкус на попарата от детството ми, само дето чая го няма, или на макарони със сирене.
    Какво трябва да представлява една "нормална" закуска според теб? Половин хляб с маргарин и салам ли?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ха, а да кажа ли аз, че съм убедена, че никога не си яла овес? 5 лъжици се надуват и стават двойно повече. Да не говорим пък за това как засища. Въпросното нещо + сирене, извара (всеки според режим и цели) - има вкус на попарата от детството ми, само дето чая го няма, или на макарони със сирене.
    Какво трябва да представлява една "нормална" закуска според теб? Половин хляб с маргарин и салам ли?
    е не бъди толкова убедена.. имах месец,когато бях на антибиотик и ядях това + препечени филии + солети.... за мен една нормална закуска включва поне една принцеса/сандвич

Мега фен
    и кво точно ти помага принцесата или сандвича? Нормална е ,защото е стереотип,нещо както културистите ядат овесени ядки на закуска така и бебешоците да ядат принцеси и сандвичи с чайче за закуска.

Супер фен Аватара на tonssy
    Ама тия овесени ядки спор ли докараха ?
    Да, възможно е и съществуват такива храни като тях, които засищат колкото една принцеса, ако не и повече (тук вече зависи от количеството). А ако става въпрос за калории- те нямат малко калории, напротив, просто са здравословни и имат благоприятно влияние върху организма. Ии да вметна, че ако изядеш купа с мляко и овесени ядки няма да чувстваш глад по- дълго време, защото те се разграждат по- бавно, а същевременно съдържат разни минерали и витамини. Повечето видове пълнозърнесто брашно също съдържат овес.. така че принцесата, ако е от пълнозърнест хляб (но истински, а не разни бъкани с оцветители и т.н.) - то е почти същото

Нямам навика да закусвам. Знам, че това не е добре, веднага след като стана пия кафе. Първото ми хранене за деня е към обяд.

Banned Мега фен
    и кво точно ти помага принцесата или сандвича? Нормална е ,защото е стереотип,нещо както културистите ядат овесени ядки на закуска така и бебешоците да ядат принцеси и сандвичи с чайче за закуска.
    помага ми с това да не ми стърже корема до 10 часа и да не съм отпаднала щото ако не се наям както трябва все едно съм болна

Мега фен
    Питах как помага на тялото ти,а не на психиката ти..

Banned Мега фен
    Питах как помага на тялото ти,а не на психиката ти..
    не е отпаднало,доста добре откъм килограми хич не мога да се оплача,но естествено спортувам... всяко нещо,което ям ли трябва да помага на тялото ми ? не мисля... а това да се ограничавате как помага на телата ви ? дали успявате да си набавите всичко нужно ? като някой ми ядат активия дали не е едното нишесте ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    като някой ми ядат активия дали не е едното нишесте ?
    Има разлика между Активия и кисело и прясно мляко (дори и те да не са много истински). Ям здравословно от 2 години- всъщност да- при мен всичко започна заради здравословен проблем, който така си остана с неустановена причина (без бързи закуски, газирано, вафли- единственото, което продължавам да консумирам от сладките неща, които се продават са разни бисквити, като гледам да са пълнозърнести поне + шоколад) И да, смятам, че си набявам всичко нужно за организма- витамини, минерали, мазнини, протеини, въглехидрати. Откакто водя здравословен начин на живот (не само хранене, а и тренировки) въобще не съм боледувала (да чукам на дърво)- най- много носа да ми се запуши за 2-3 дни. Така че това, че се ограничавам от някои групи храни, определено ми помага.

Banned Мега фен
    ^ а аз от нищо не се ограничавам,спортувам и също ми е супер на организма .. вярно едното тичане е,но все пак...

Е да, то зависи от имунната система, цялостното състояние на организма.. Абе, всеки си е индивидуален (:

Мега фен
    Добре като не помага на тялото ти и може да го замениш с друго,което да върши работата да засища,да ти харесва на вкус и да не е калорично [е вероятно това искаш като масата болничави тийнове] Постави само въпросът колко пъти си целяла да наддадеш на килограми ,успявала ли си и как .

Banned Мега фен
    Добре като не помага на тялото ти и може да го замениш с друго,което да върши работата да засища,да ти харесва на вкус и да не е калорично [е вероятно това искаш като масата болничави тийнове] Постави само въпросът колко пъти си целяла да наддадеш на килограми ,успявала ли си и как .
    след като това ми харесва не виждам смисъл да го заменям с друго... одеве казах че никога не гледам калоричността и ти пак ми казваш че това искам ... и дам... след лични проблеми бях отслабнала с няколко килограма.. да,бяха 3-4 килограма,но аз така или иначе съм слаба,та доста си личеше и бях точно като болна... и да .. успях за около 2 месеца си върнах килограмите... как успях - ядох насила.. ама в пълния смисъл на думата .. колкото по принцип ям + още 2 пъти в деня си бях сложила задължително да ям.. и така,мина стреса,ядох повече и така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си