.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    аз съм ЗА здравословното хранене,но не и за ГЛАДУВАНЕТО.. половината не правят разликата.. за това спорих за тия неща... едно е да се храниш здравословно,правилно и нормално,съвсем друго е да не ядеш почти нищо и да си мислиш.че водиш здравословен живот... така че май не си разбрала какво имам предвид
    Това,че за теб киселото мляко с овесени ядки и плодове е гладуване,понеже организма ти е свикнал да нагъваш мазни принцеси и сандвичи не значи,че и за други хора е така. Овесените ядки са доста хранителни ..поне за мен. И като изключим факта,че пълнея от подобни неща е доста по-полезно от колкото да нагъваш мазнотии понеже смяташ,че няма да се наядеш с нещо далеч по-добро за организма ти. Напротив..просто това,че не напълняваш от тези неща те кара да смяташ,че са много полезни и не можеш без тях .
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stelit0 Виж мнението
    Това,че за теб киселото мляко с овесени ядки и плодове е гладуване,понеже организма ти е свикнал да нагъваш мазни принцеси и сандвичи не значи,че и за други хора е така. Овесените ядки са доста хранителни ..поне за мен. И като изключим факта,че пълнея от подобни неща е доста по-полезно от колкото да нагъваш мазнотии понеже смяташ,че няма да се наядеш с нещо далеч по-добро за организма ти. Напротив..просто това,че не напълняваш от тези неща те кара да смяташ,че са много полезни и не можеш без тях .
    и на препечена филия със сирене кое и е мазното бе ? или филия с домат и сирене примерно ? никъде не съм казала че не мога без тях не си измисляй поне

Мега фен
    че то сиренето е мазно,защото има мазнини!! SO?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    че то сиренето е мазно,защото има мазнини!! SO?
    ти и сирене ли не ядеш ? има,но не колкото един салам примерно... а и аз ям хубаво сирене,не палмово масло

Мега фен
    Това е МАЗНА храна,НЕ Е нужно да го сравняваш с нещо ! Нямаш си напредстава за какво иде реч и стреляш на посоки

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Това е МАЗНА храна,НЕ Е нужно да го сравняваш с нещо ! Нямаш си напредстава за какво иде реч и стреляш на посоки
    само един въпрос... овесените ядки дали не съдържат мазнини ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Дали сиренето е с палмово масло, или не, то пак си е мазна храна. Затова ако търсиш отслабване, просто го намаляш, щото не е като да е без калории..
    А овеса съдържа пренебрежително количество мазнини - сигурно не повече от 5 грама. Той е храна, богата на въглехидрати, а не мазна, лол...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Дали сиренето е с палмово масло, или не, то пак си е мазна храна. Затова ако търсиш отслабване, просто го намаляш, щото не е като да е без калории..
    А овеса съдържа пренебрежително количество мазнини - сигурно не повече от 5 грама. Той е храна, богата на въглехидрати, а не мазна, лол...
    питах за съдържанието,защото той каза,че съдържа мазнини ..а да не говорим,че сиренето съдържа и съставки,които горят мазнините примерно... смесвате овесените ядки с кисело мляко примерно.. то не съдържа ли мазнини ?

Мега фен
    Сиренето НЯМА съставки,които горят мазнини.Проучване 'гов',за да ме опровергаеш..
    Овесът има около 7 грама мазнини по далечни спомени ,от много време не съм ял овес,не виждам и голям смисъл да ям..

Banned Мега фен
    ^ нали каза да не сравняваме кое колко мазнини има и колко не.... спорите за полезно хранене,а отхвърляте сиренето,в същото време ядете овесени ядки забележи с мляко...никой не опровергавам - айде не

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Кой отхвърля сиренето и как разбра, че ям овесени ядки забележи с мляко?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Кой отхвърля сиренето и как разбра, че ям овесени ядки забележи с мляко?
    някой казаха че ядат с мляко ... а иначе не помня.. някой каза че било мазно и нз какво...

Мега фен
    Че то си Е мазно.Къде намираш сирене без мазнини,колкото обезмаслено да е минимум 15% ще има .

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и на препечена филия със сирене кое и е мазното бе ? или филия с домат и сирене примерно ? никъде не съм казала че не мога без тях не си измисляй поне
    "за мен една нормална закуска включва поне една принцеса/сандвич" ...дали си измислям?! Да не би докато съм спала принцесите да са станали Номер 1 в списъка с полезни храни?!
    Колкото до филиите със сирене...ако хляба е бял то той е доста вреден,защото води до повишаване на кръвната захар в организма и има риск при жените от поява на рак на гърдата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stelit0 Виж мнението
    "за мен една нормална закуска включва поне една принцеса/сандвич" ...дали си измислям?! Да не би докато съм спала принцесите да са станали Номер 1 в списъка с полезни храни?!
    Колкото до филиите със сирене...ако хляба е бял то той е доста вреден,защото води до повишаване на кръвната захар в организма и има риск при жените от поява на рак на гърдата.
    казах,че за мен това е НОРМАЛНА закуска,а не че не мога без нея... как успя от това да си измислиш не знам... за хляба - какъвто и да е

Това,че според теб нормалната закуска включва куп вредни неща не значи,че другите не искат да се хранят здравословно.Разбрахме ,че не ти се лепи и нямаш нужда да се съобразяваш какво ядеш,но има хора,който не могат да си позволят да се хранят с боклуци Относно хляба..има значение какъв е! В белият хляб няма абсолютно нищо полезно,а в ръженото брашно например има цинк,желязо,магнезий и други полезни съставки. В пълнозърнестите хлябове мазнините са по-малко от 3 %. Вредата от алкохола,цигарите и тн. е неуспорима,но защо като можем да заменим вредните храни с далеч по-полезни и също толкова вкусни да не го направим? Аз лично се чувствам много добре от както спрях да ям тестяно,пържено,газирано и тн.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    кисело мляко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си