- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За закуска
Това,че за теб киселото мляко с овесени ядки и плодове е гладуване,понеже организма ти е свикнал да нагъваш мазни принцеси и сандвичи не значи,че и за други хора е така. Овесените ядки са доста хранителни ..поне за мен.И като изключим факта,че пълнея от подобни неща е доста по-полезно от колкото да нагъваш мазнотии понеже смяташ,че няма да се наядеш с нещо далеч по-добро за организма ти. Напротив..просто това,че не напълняваш от тези неща те кара да смяташ,че са много полезни и не можеш без тях .
Първоначално написано от amk933
че то сиренето е мазно,защото има мазнини!! SO?
Това е МАЗНА храна,НЕ Е нужно да го сравняваш с нещо ! Нямаш си напредстава за какво иде реч и стреляш на посоки
Дали сиренето е с палмово масло, или не, то пак си е мазна храна. Затова ако търсиш отслабване, просто го намаляш, щото не е като да е без калории..
А овеса съдържа пренебрежително количество мазнини - сигурно не повече от 5 грама. Той е храна, богата на въглехидрати, а не мазна, лол...
Сиренето НЯМА съставки,които горят мазнини.Проучване 'гов',за да ме опровергаеш..
Овесът има около 7 грама мазнини по далечни спомени ,от много време не съм ял овес,не виждам и голям смисъл да ям..
^ нали каза да не сравняваме кое колко мазнини има и колко не.... спорите за полезно хранене,а отхвърляте сиренето,в същото време ядете овесени ядки забележи с мляко...никой не опровергавам - айде не
Кой отхвърля сиренето и как разбра, че ям овесени ядки забележи с мляко?![]()
Че то си Е мазно.Къде намираш сирене без мазнини,колкото обезмаслено да е минимум 15% ще има .
"за мен една нормална закуска включва поне една принцеса/сандвич" ...дали си измислям?! Да не би докато съм спала принцесите да са станали Номер 1 в списъка с полезни храни?!
Колкото до филиите със сирене...ако хляба е бял то той е доста вреден,защото води до повишаване на кръвната захар в организма и има риск при жените от поява на рак на гърдата.
Това,че според теб нормалната закуска включва куп вредни неща не значи,че другите не искат да се хранят здравословно.Разбрахме ,че не ти се лепи и нямаш нужда да се съобразяваш какво ядеш,но има хора,който не могат да си позволят да се хранят с боклуциОтносно хляба..има значение какъв е! В белият хляб няма абсолютно нищо полезно,а в ръженото брашно например има цинк,желязо,магнезий и други полезни съставки. В пълнозърнестите хлябове мазнините са по-малко от 3 %. Вредата от алкохола,цигарите и тн. е неуспорима,но защо като можем да заменим вредните храни с далеч по-полезни и също толкова вкусни да не го направим? Аз лично се чувствам много добре от както спрях да ям тестяно,пържено,газирано и тн.
![]()