- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране
Пак пиша в форума. Искам да ви питам какво ви е мнението за Мастурбирането при момичетата на моята вазраст(на 14 сам- в профила не знам защо пише 15 палничка сам и за това питам вас хората с повечко опит в нещата) Моля отговорете ми МОЛЯ ВИ
Последно редактирано от smiley8844 : 07-24-2012 на 19:45
Е, ако ти харесва си мастурбирайТо няма лошо, аз не съм пробвала не знам, но който и да питаш ще ти каже, че няма нищо лошо в това
![]()
На пАлничките хора им е заранено да мастурират.Не знаеше ли?
То наистина няма значение дали си пълен или слаб честно казаноАко не пробвала - пробвай, нищо няма да ти стане
само с мнения и обяснения от останалите няма да разбереш какво е
![]()
не не знам ако може да ми обясниш какво имаш предвид? вапрос камDeviL_AsS
Държавата забранява на всички пАлни хора да мастурбират,а ако мастурбират ще ги пратят в затвора.
Оскуби си младото путе и си го барай с кеф!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ама ти ебаваш ли се, или наистина си глупавичка?
Какво значение има какво е мнението ни за мастурбирането ти? То мастурбацията да не е като секса. След като го правиш сама, няма кой друг освен теб да знае! Така че не виждам смисъл от въпроса ти! Да беше секс, още някой да знаеше и да можеше да разтръби навсякъде, че го правиш е едно, от това няма какво да те притеснява.
Ок ок... Малко се обарках с вашите отговори ама горе долу разбрах какво искате да ми кажете
Що пък да не можеш, пробвай, яко е, особено ако не правиш секс...
не намирам нищо лошо в това ;дд и да смо ти си знаеш че го правиш и никой друг (ако не споделиш де)
За момичетат мастурбацията е много вредна,винаги може да си намериш някой да те оправи![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Прави си кефа като няма кво друго да правиш
Е на 14 си вече ти е време за деца минимум ... Каква мастурбация кви 5 лв ...
Т'ва е трол , не може да съществува толкова глупав човек (или греша...)
Поръчай си вибратор оттук : http://www.sexshop.bg/ и недей се впряга повече))
Много си неграмотна. Дано си трол. Иначе по темата мастурбирай си на воля, нищо лошо няма.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Каква връзка имаше това, че си пълничка с мастурбирането, ако ми обясниш само.
Ако ти харесва - какъв е проблема.
Аз съм нито за, нито против мастурбирането. Всеки си има глава на раменете и може да реши дали му харесва или не.
И моят вибратор е от sexshop.bg.. Подариха ми го за рождения ден ,има форма на гъсеничка и е забавен такъв
)