.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Може ли да е толкова проста...

Става въпрос за една много близка (да не кажа най-добра) приятелка. От един месец насам започна да ме игнорира лека-полека. Ок, казвам си, няма проблем, може да си дадем почивка и така нататък. Кофтито е там, че този понеделник ми правиха операция, от 2 месеца и бях говорила за това. И познайте какво. Идват събота и неделя и аз я каня да излезем малко, да се видим преди да замина. Каза ми, че майка й не я пускала заради лоши оценки или нещо такова. Същата вечер качи снимки във фейсбук как е излизала с някакви други хора. Сега, обяснете ми, тя сериозно ли е толкова тъпа или го прави нарочно??! Днес е вторник, един ден след операцията, а тя нито ми се е обадила, нито ми е писала да ме чуе как съм или да ми даде кураж. А не е като да не ми е звъняла посред нощите да ми плаче по телефона как се е скарала с баща си. Нормално ли е хората от класа ми, даже бившият ми да се сетят за мен, но не и най-добрата ми приятелка... Въпросът ми е дали директно да отида да я насмета и да я питам, аджеба, какво става тука, или да й давам пълен игнор. Вие сте

Цитирай Първоначално написано от turquoiseXpassion Виж мнението
    Става въпрос за една много близка (да не кажа най-добра) приятелка. От един месец насам започна да ме игнорира лека-полека. Ок, казвам си, няма проблем, може да си дадем почивка и така нататък. Кофтито е там, че този понеделник ми правиха операция, от 2 месеца и бях говорила за това. И познайте какво. Идват събота и неделя и аз я каня да излезем малко, да се видим преди да замина. Каза ми, че майка й не я пускала заради лоши оценки или нещо такова. Същата вечер качи снимки във фейсбук как е излизала с някакви други хора. Сега, обяснете ми, тя сериозно ли е толкова тъпа или го прави нарочно??! Днес е вторник, един ден след операцията, а тя нито ми се е обадила, нито ми е писала да ме чуе как съм или да ми даде кураж. А не е като да не ми е звъняла посред нощите да ми плаче по телефона как се е скарала с баща си. Нормално ли е хората от класа ми, даже бившият ми да се сетят за мен, но не и най-добрата ми приятелка... Въпросът ми е дали директно да отида да я насмета и да я питам, аджеба, какво става тука, или да й давам пълен игнор. Вие сте
    Остави я !! Никаква приятелка не ти е значи !

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Да, точно сега е моментът да отидеш и да я насметеш,както си с операция на 2 дни!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Остави я,повярвай ми пълния игнор работи по-добре.Защото накрая тя ще ти се обади когато има проблем(кога ли не се намират такива "приятели"),но ти ще решиш дали да й помогнеш или не.При мен такива "приятели" много...

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Оставяй я. Такива,като твоята "приятелка" хич не понасям...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Оставяй я. Такива,като твоята "приятелка" хич не понасям...
    +1
    Преосмисли си приятелството с нея. Ако те попита защо се държиш по-различно,тогава и кажи причината и не се занимавай повече с нея. Ако пък въобще не те попита,тогава просто .... думите за излишни.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Моме, ти трябва да си си отговорила на този въпрос отдавна. Ако искаш да постъпиш като селска пръчка-иди я насмети. Но ако искаш да постъпиш като цивилизовано момиче, зарежи я, излизай с други хора-не е само тя на света.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    ако не знае че си видяла снимките във facebook я попитай къд е ебила ако те излъже значи не ти е прителка

Мега фен Аватара на strawberry88
    Просто не иска да излиза с теб и те лъже.Никаква приятелка не ти е.Още по-малко пък най-добра.Игнорирай я!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами явно не ти е никаква приятелка тогава,не си заслужава .. Има и вариант снимката да не е от въпросния ден,но силно се съмнявам.Възстанови се спокойно от операцията,без нерви.После си поговорете хубаво и виж тя какво ще ти каже,така ще прецениш дали искаш още да сте приятелки.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Тегли й една майна!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ти сигурна ли си,че не си я обидила нещо? Или да си говорила зад гърба и? Ако с нищо не си я обидила,не знам защо още се питаш какъв е проблема. Такива "приятелки" не са ти нужни. Отърви се от всякакви такива и повярвай ми живота ти ще стане много по-лек. Заобиколи се с малко,но напълно достатъчно приятели,които си сигурна,че можеш да наречеш-приятел. Приятелството е много силна връзка,която си е за цял живот в повечето случаи.

От един пост малко по горе .. защо пък да е селска пръчка ако иска да си каже всичко право в очите ? Странна логика.. колкото по въпроса ти, за момента е по-добре да я игнорираш. Оправяй се от операцията и не я мисли толкова, не си заслужава да се хабиш за приятели ментета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си