.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Подходяща първа кола?

Здравейте,
    скоро ми предстои избор на първи автомобил и съм ужасно притеснен и объркан! Знам какво искам от даден автомобил но не винаги съм напълно сигурен и т.н. много ми е трудно да избера, а и не съм толкова компетентен, а същевременно искам качествен автомобил. Ориентирал съм се към Ауди А3 , БМВ 318и / 320и (с газ) или алфа ромео 147. Това са моделите и марките, които най-ми допадат но не съм най-сигурен, кое е най-добро. Искам колата да е: Подходяща за начинаещ, да не е "умрял кон" 60-70 коня, да не гори някакви нереални цифри от сорта на 14-15 градско, да е по издръжлив за нашите пътища ( казвам го заради алфата ) и БМВ то ме блазни защото е много подходящо за "пързаляне" заради задното предаване, а и не много здрав автомобил, но не знам не съм сигурен за нищо.Моля ви давайте съвети,предложение, било то и други марки и модели, това което вие карате или смятате за най-добро и подходящо за изискванията ми и т.н. Всичко ще е от помощ!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хем подходяща за начинаещ,хем да не е умрял кон. Ти искаш бмв 318 да ти харчи 6 извънградско ли?Баща ми кара в момента 320 и тва 14-15 градско хич не е нереално,тва е кола бегачка. Не е за теб, аз съм начинаещ шофьор и карам сега голф 3ка. 95 коня. Перфектно си е на газ. харчи 8 извънградско максимум.
    Тия бмв-та дето си си ги наумил бива да си ги избиеш от главата. Колата е тежка и в тия зимни условия трудно се кара,пробвала съм,не е за начинаещ шофьор.
    На мен баща ми възнамерява да ми вземе нещо Поло или друга 3ка щото тая в момента ,освен мен и дядо ми я кара.
    maDamn

Доста си прав, но гледам и точка, че тази кола ще се смени най-рано след 5-6 години кат завърша и затова търся нещо средно..

Много ми е интересно как така избираш първа кола и как ще я караш като си на 16. Съмнявам се да живееш в Америка. Той не знае да кара още, обаче не искам да е "умрял кон" 70 коня, да е със задно да се дрифти ахахахахахаа. Абе лапе, първо почни сам да си изкарваш парите за гориво, тогава ще имаш притенции. Ти можеш ли да дрифтиш освен на NFS, еми и аз не мога, за тва не го правя, не ми и трябва. Аз имам Пежо 206 XS 1.4 75 коня и въобще не е умрял кон, даже е с газов инжекцион, както и с оптичен тунинг. Сигурен съм, че на пътя ще съм 100 пъти по-гъзар от тебе с тея дърти бмв-та и А3-та.
    Единствено Алфата го докарва като дизайн и класа, но все пак Алфа, не особено надеждна. Пежата са малко нежни от към електроника, но 206 за първа кола е екстра.

Абе мистър интелигенция .. не ми казвай мога ли не мога ли да карам не съм питал за кретенски коментари и т.н. имам рег от няколко години! ако пишеше дифтийн2 сигурно щях да съм на 2 години или ?? Баси простака .. и не се изказвай не на място карал съм пежо 206 .. когато можеш да си по-гъзар и от някой даже и с ауди 80 ми се обади .. с тия френски чикии да ми се прайш на мъж пред немската техника .. ай сиктир

Град
    Beyond reality
    Комплексиии,комплескиии...
    Не виждам какво му е кретенското на коментара му. Аз също харесвам немските возила много повече от френските,ама за първа кола, която не харчи много и върви пежо 206 е перфектно.
    Като почнете на 18 да се изхвърляте, че не карате "френски чекии" ,ами немски бегачки , които ви горят една средна заплата и ми се иска да се гръмна , в главата , с гранатомет.
    Хем така , хем иначе. Карай нещо по-обрано. И аз искам x6 да карам,ама кур. Карам си голфарата и хич ми не е в ушото. Даже си е пълен айляк.
    maDamn

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ако изключим факта че често са в сервиза,пежата са много добри коли.Карам Пежо 306 2.0 HDi 138 hp от година и нещо,гори ми около 6-8 в града,извън градско пада до към 5,зависи как карам.Не се развалят сериозни работи иначе,ама пак за някоя тъпа част трябва да стой 1-2 дена в сервиз..И да,с моята "чикия" се чувствам по газар от някой охо-бохо с БМВ от 1990,който си мисли че щото е с бмв за 1000 лева е газар...
    >>DjBelev<<

Difteen16 големия мъж се изкара с на тати парите. Форумен плъх недоклатен.

Карал си ти, ама такова не си, нали ?

http://www.prikachi.com/images/228/5625228z.jpg
    Последно редактирано от aks13v : 12-18-2012 на 18:42

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Opel Astra GSi C20XE 2.0 16v 150hp или C20LET 204hp... другото - Vektra A GT, Calibra LET 4x4, (топа на LET-ките е +-280) Astra G 1.6 16v (минава 200 без проблем знам от личен опит) и така... ти кво искаш дрисливо 6 цилиндрово бмв 150 коня което върви 3 пъти по-малко 3 пъти по дървено и 3 пъти повече гори от GSi щото е великото BMW ?
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 12-18-2012 на 19:50

Град
    Варна
    Да взима Ауди А3,от изброените му то е най-добро.
    >>DjBelev<<

Мега фен
    Град
    Earth...
    Хахаха! Хем пита за чуждо мнение и съвети хем се дуе когато човек му каже това което той е преценил, че не иска да чуе. Ем хуу, и аз ще си трая...

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Баща ми кара в момента 320 и тва е кола бегачка.
    Ще ме прощаваш, ама това не е "кола бегачка". Само защото има дадена емблема, не означава, че е "бегачка"

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Взимаш си колата, която ти харчи най-малко. Щом си начинаещ няма практичен смисъл да взимаш по-бърза кола , защото един по-кофти завой на заледен участък и после не можеш да укротиш колата.Плюс това ще плащаш много пари за повечето коне. С 1 дума колата ще ти изяде парите за да можеш да се гъзариш. От доста време карам аз и съм свикнал на по-бърза кола. Имам BMW 330i за момента и просто, защото мога да си я позволя и я карам. Не мога да отричам,че ми харесва да карам по-бърза кола , но това си идва и със стажа зад волана. Аудито , ако е 1.8 или 1.8 турбо не е лош избор. Но за начало някой Голф,Поло , Нисан Микра и кола , която е с по-малки габарити е доволна за теб
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Хахаха! Хем пита за чуждо мнение и съвети хем се дуе когато човек му каже това което той е преценил, че не иска да чуе. Ем хуу, и аз ще си трая...

Ще ме прощаваш, ама това не е "кола бегачка". Само защото има дадена емблема, не означава, че е "бегачка"
    Добре,щом си рекъл. Ще се съглася. не съм толкова разбираща.

Все пак за това,което той е изписал, и при все ,че е начинаещ шофьор предполагам,без особено много стаж и с не големи финансови възможности, тия над 150 коня ще му дадат малко нанагорнище. Да не говорим данъци и части. Отделно на БМВ-тата не са им хич евтини частите.

Но за начало някой Голф,Поло , Нисан Микра и кола , която е с по-малки габарити е доволна за теб
    Аз сега съм на тоя хал и не се оплаквам
    maDamn

Мега фен Аватара на draid
    И от кога Немците правят коли "бегачки" (ебати и термина, ама хайде). Каква кола искаш пък ти за първа - над 90 коня да се даде на начинаещ е престъпление, даже това е много. Не съм сигурен, но се говореше и да се приеме закон за кубатурата на колите при начинаещите. Да не говорим че данъците над 105 коня стават едни хубави... . Ама на теб явно тате ще ти плаща данък, винетка, преглед, гражданска и бензин.

Double

Град
    Beyond reality
    Мда.Съгласна,ама биеш двоен пост
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Whyniser Виж мнението
    Взимаш си колата, която ти харчи най-малко. Щом си начинаещ няма практичен смисъл да взимаш по-бърза кола , защото един по-кофти завой на заледен участък и после не можеш да укротиш колата.Плюс това ще плащаш много пари за повечето коне. С 1 дума колата ще ти изяде парите за да можеш да се гъзариш. От доста време карам аз и съм свикнал на по-бърза кола. Имам BMW 330i за момента и просто, защото мога да си я позволя и я карам. Не мога да отричам,че ми харесва да карам по-бърза кола , но това си идва и със стажа зад волана. Аудито , ако е 1.8 или 1.8 турбо не е лош избор. Но за начало някой Голф,Поло , Нисан Микра и кола , която е с по-малки габарити е доволна за теб
    Мерси .. не съм обръщал много внимание на тези марки, но ще попрегледам какво предлагат

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    И от кога Немците правят коли "бегачки" (ебати и термина, ама хайде). Каква кола искаш пък ти за първа - над 90 коня да се даде на начинаещ е престъпление, даже това е много. Не съм сигурен, но се говореше и да се приеме закон за кубатурата на колите при начинаещите. Да не говорим че данъците над 105 коня стават едни хубави... . Ама на теб явно тате ще ти плаща данък, винетка, преглед, гражданска и бензин.
    откакто BMW имат рекорд за най-бърза кола на газ, на дизел, най-бързо комби и бивши рекордьори за най бърз седан... ???

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    откакто BMW имат рекорд за най-бърза кола на газ, на дизел, най-бързо комби и бивши рекордьори за най бърз седан... ???
    BMW са много далеч от това да правят бързи коли. Парадоксално е че М сериите стават за смях пред коли с цена на половината на тяхната.

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    BMW са много далеч от това да правят бързи коли. Парадоксално е че М сериите стават за смях пред коли с цена на половината на тяхната.
    хахаха
    ти вицове ли си дошъл да разправяш

Супер фен Аватара на Irti
    За мен BMW-то е една голяма кочина и това е, а че явно е гъзарлък да се кара такова в днешно време е ясно. Не ми харесва нито на вид, нито нищо. Джиповете са им пълна скръб, ако може да се нарече джип. При 10 санта сняг и заминава.. много пъти съм виждал какви ли не шитни с тези лъскави коли + това ДЖИП-а е за в гората. Ако е джип ще е Господин Паджеро, който гази навсякъде и сере на всичките нови трошливи боклуци. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ff-roading.jpg Ох, много се извинявам. Другата година живи и здрави и аз ще съм с такова джипче. И другата планинска коза е леля Витара - http://bgphoto.net/photos/7344/o633376792486790000.JPG .

Не мога да разбера манията за бързи коли и скорости и как повечето хора наричат коли на по 20 г примерно - бегачки.

Винаги съм обичал нормалните коли. До 101 коня, за да не се гърбя с данък и всякакви глупости.

Аз съм много доволен от фолксваген пасат и мерцедес спринтер (страхотни бусове). В момента съм с тези две превозни средства.

Аз се учих като малък на кола със скорости на волана, а вие искате някакви измислени машини..
    Последно редактирано от Irti : 12-20-2012 на 18:22

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Je7 Виж мнението
    хахаха
    ти вицове ли си дошъл да разправяш
    Гледай Топ Гиър,те там ги разказват много добре вицовете
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Гледай Топ Гиър,те там ги разказват много добре вицовете
    ко речи?

Мега фен
    Град
    Earth...
    BMW... BMW го славам в класа на Honda, Toyota, Starbucks, Apple и тн...

Град
    Beyond reality
    Оф, световен спор стана.
    Един голф ,поло ,пасат или некво такова перфекциозно го устройват.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си