- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Подходяща първа кола?
АХА!^
Аз карам Корса и съм си ок,не съм умряла от тежкарлък,но всеки сам си избира!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Именно. Честно казано на всичко съм доволна, стига да мога да му сипвам и да се карам без проблеми от точка а до точка б.
maDamn
^^
Тука няма спор , но двете коли не са съпоставими реално.При положение, че от страна на Нисана имаш спортен GT модел, 4х4 , 2 турбини и всичко останали неща свързани с този модел. А М6 си е стандартен базов модел с малко по-спортна насоченост от обикновения стандарт. В случая GT-R отвява. Но да не се забравя и задкормилното устройство, защото тогава теста може да се промени.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Определено е така.И е глупаво да се спори така несъстоятелно. Спора нещо наподобява на голф 2ка с реактивен двигател и самата ракета.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
комбинират спортно с луксозно.
Определено М6 не е конкурент на ГТР и не е замислен като такъв.
GTR e страхотна кола, тва обаче не прави БМВ М-дивизия "спортно-насочени". Не знам от къде си го измисли.
Не съм фанатик на тема БМВ, но да кажеш, че не правят спортни коли е глупост, огромна. Принципно нормалните БМВ-та са по-спортно ориентирани, а М-сериите са си баш спортни. Вярно е че им слагат луди цени ама си имат пазар и то доста стабилен. Всеки според вкуса и възможностите си. Аз също бих избрал R35.
А немците правят и винаги са правели "бегачки". Примери много...
най-бързата серийна кола в света например.
Въобще не подкрепям рацерите с 20-годишни опели, бмв-та и голф-ове, дето си мислят че карат болид и пътя е техен.
Та към автора на темата, по-добре си вземи кола, която да е здрава, икономична и не мн мощна. Пък като се научиш да караш и ти стане бавна, ще я смениш.
BMW не са луксозни коли! В 21 век електрически стъкла и кожени седалки(нищо, че аз ги мразя) идват стандартно на много коли! Да не говориме, че модели като 3-ките са си направо спартански. И не М BMW също не са спортни коли.
BMW има толкова добър пазар точно защото е в класа на Honda, Toyota, Starbucks, Apple и тн...
Какви са М БМВ?
Ти си като развален грамофон. Подкарай го тоя старбъкс, като си толкова отворен!
Разбрахме, че бачкаш извънземна работа в щатите и че караше по едно време РС4. И кво? РС4 ли е най-великата кола на света. Аудито е по-различно от старбъкс и епъл? Дрън че пляс. Евала, че си се реализирал добре(ако тва дето си твърдял в тоя форум е истина), ама недей да ръсиш глупости.
Разбирам някой от тия, с които споря да караше Ферари, Астън Мартин... нещо екзотично и да ми говори, че коли, които си попадат в клас спортни са някви постни бавни каручки дето производителите се прецакват да произвеждат едва ли не. Пък хората се прецакват да ги купуват.
Много нерва има в тебе бе момче... Да не би някой да ти е накърнил егото което се състой от собственост на BMW?
Никъде в темата не съм говорил за Audi, RS4, моето материално положение, къде съм и що съм. Твоята намеса на такива неща е напълно не на място! Но след като спомена какво съм карал по 1 време ще ти кажа, че и BMW съм карал.
Моля те, прочети ето този ред отново и много внимателно! Ако трябва и повече от веднъж го направи.
Или казано по друг начин BMW-та които не са M ака 320/323/325/530/760 и тн не са спортни коли! Те не са в спортен клас! И да коли като 320/323 и тн са бавни!
Никъде не съм казал, че M са бавни или, че не са спортни! Никъде не съм говорил против M колите в тази тема!
С този си пост не казвам, че Starbucks(което до колкото знам, вече го имате в България и е много модерно) или пък Apple(без който в България си никой) са коли. В това мое изречение казвам нещо съвсем различно което докато си фенче никога няма да можеш да разбереш... И да, Audi няма място в този списък!
ЕДИТ: Преди да се заядете с мене се научете да четете и да се аргументирате. Много обичате да вкарвате информация някъде от въздуха която нито е в темата нито е важна в дадена тема...
Последно редактирано от Nakadah : 12-22-2012 на 01:56
Не ми е накърнено егото и не карам БМВ.
да, онова не го разбрах. Помислих, че си пропуснал запетаята след "не".
Моя грешка е, сори.
Прав си, че обикновените БМВ-та не са спортни коли.
Имаш предвид, че да караш БМВ, да имаш Мак и да пиеш кафе в Старбъкс е върховна гъзария за някои хора?
Ако е това, съгласен съм.
Защо коментарите са насочени срещу БМВ ? някакво мнение за Ауди А3 примеро или за фиат пунто ?
Ако имаш наистина мерак да пързаляш и да се учиш на контрол то "дъртото,гадно,закъсващо" БМВ е за теб.Има някакъв странен мит,че тези коли не вървят зимата и съм доказвал на доста хора,че грешат пък и доста коси съм изправил докато се забавлявам.Но наистина трябва да имаш желание да се учиш,защото е малко по-трудно за свикване от предняка.След като се научиш ще разбереш предимствата на задното пред предното,а именно контрола над предницата(волана) и над задницата(педала за газта)...освен ако не си огромен ентусиаст по-добре се насочи към нещо различно(с грешното предаване)...Вектра Б,Пасат,А4...И това ти го казва заклет RWD фен.Пo-добрия избор е задното,но просто не е за всеки.(не всеки иска да става по-бърз,да пързаля и т.н,а просто иска да кара без много усилия).
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
така... като човек дето преди 8 месеца продадохме старото Е34 525i 192 коня M50 93-та (за тия дет не знаят туй е BMW)мога да кажа че е супер здрава машина, лесно можеш да се убиеш с нея, въпроса е че разхода градско рядко падаше под 16. Всеки БМВ фен знае че БМВ спряха да съществуват след 2000 година. (бях фен, сега карам нещо по-икономично и по евтино за поддръжка) И не го казвам щото сме имали такова, ами чета по форуми, питали сме в сервизи... Имам познат с E60 530d 2007-ма пълен М пакет туй унуй ама през 2 седмици в сервиза... Та да кажа. Старите БМВ-та са доста по-корави от новите, а новите вървят предоволно. Стават да ги караш на писта 1 път в седмицата... казвам писта щото ако я настъпиш по наще пътища кекавите им окачвания направени за господарите на немските аутобани ще станат на сол за 1 ден... ако разчиташ за ежедневка да караш някое M3 E92 или M5 E60... по хуу я продай и си земи голф 2 дизел
![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 12-24-2012 на 16:19
Колега, в грешка си. Сериен автомобил на конвейерно производство казваме, най-бързия казваш е БМВ? Не е БМВ, Dodge Viper е, както и новия Крайслер Viper. Аз лично съм шофирал тази 10-цилиндрова машина и видях за какво чудо става дума. И не са немците със най-бързата кола. Дори и Бугати не е най-бързата вече, Saleen Mustang GT прототипен модел 2012 е най-бързата.
Цитирал съм казаното от теб за немците. А по-бърза серийна шосейна кола (над 500 бр. годишно производство) са Корвет и Вайпер. Там ги слагам... където на реални условия няма кой да им се опре. И не ми излизай с AMG и разни тунинг фирми, дето изменят заводското. Та ако не си шофирал Вайпер, пожелавам ти да се качиш, сам да се увериш коя е най-бързата серийна кола. Няма Тойоти, Мазди, Хонди и М-ки. Всичко остава назад!
Пълни глупости говориш. Първа кола, искаш да не е нормалните 70-80 коня, през това време да не ти гори, да не забравим задното предаване за да се правиш на гъзар. Не става нещо.
Schhh! Hear the silence...
Мерцедеса му е майката![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Едно Камаро или Чалънджър му е майкатаМоже да не са най-бързите,но звука от двигателите е божествен и определено ще съберат повече погледи
![]()
>>DjBelev<<
Що не спорите в тема, предназначена за това?
Влизам, майна, искам да видя колички, подходящи за начинаещи и тука ми спорят за БВМ-та, Бугати-та и някви подобни, дето не са коли, а бронирани ракети.
Идеалната първа кола гори малко и има евтина поддръжка, не е автоматик и е готина на цвят :д
Мда. Вчерашен пикльо... кой ще ти купи БМВ-то, бе? Кой ще му плаща сервиза, където, ако влезе, не ти мърдат 300-400 лв? Кой нормален родител ще те остави да караш кола, която е тон и половина - два?Като почнете на 18 да се изхвърляте, че не карате "френски чекии" ,ами немски бегачки , които ви горят една средна заплата и ми се иска да се гръмна , в главата , с гранатомет.
И аз получавам душевен оргазъм при мисълта да си имам голямо мъжкарско немско возило, ама си налягам парцалките и ще съм благодарна, ако изобщо видя кола.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-08-2013 на 12:30
Е, има и такива младежи - често ги пишат из черните хроники - онзи ден четох един на 19 с Х5-ца се е помлял на магистралата...
Според мен голф 3 е перфектна първа кола, както и подобните Рено Клио, Форд Фиеста, Опел Корса - вече всичко е и въпрос на възможности, така че няма да се обясняваме с години и т.н.
Съгласна съм , 3ката е пичовско автомобилче. Стабилничко ми е с него , въпреки,че не е тежко ,колкото БМВ-то на бащата,ама гледам да не карам бързо, че в тая поледица понякога си се чудя на акъла къде съм тръгнала с колата,ама като имам задачи доста...няма как.
maDamn