.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 127
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Колата не е направена да се кара само през деня или лятото, просто зимно време трябва да се знае как да се кара + чифт хубави гуми и няма ядове.
    Мадамата я има книжка от 2 месеца, я не. Разбираемо е да я е страх малко.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Зимните гуми е добре да не са чифт, а каре. Опит се натрупва с каране и ако има страх може отначало да е с опитен водач за придружител. Просто не трябва да се спира при първата трудност или лошо време.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Зимните гуми е добре да не са чифт, а каре. Опит се натрупва с каране и ако има страх може отначало да е с опитен водач за придружител. Просто не трябва да се спира при първата трудност или лошо време.
    Да де, неправилно се изразих просто Никога не съм купувал по 2 гуми

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Колата не е направена да се кара само през деня или лятото, просто зимно време трябва да се знае как да се кара + чифт хубави гуми и няма ядове.
    Пък после що шофьорчета като мен с няма и 2 месеца стаж се помляли някъде. Правя си сметка кога да излизам с нея,а когато е много заледено и не е почистено , без баща ми съм,който все пак да ме напътства ,предпочитам да не карам на дълъг път в тая поледица, в града си излизам,както и до съседния.
    maDamn

Като за първа кола , погледни някои дизели. фиат стило или алфа ромео 156 jtd . Достъпни като цена и с добър двигател,също приличен разход.

anonymous708973
    Guest
    Що дизели?

Град
    Beyond reality
    Щото има мит ,че печките са по-икономични. Може и така да е ,но по-ясно тва се усеща при по-големи и тежки автомобили. Поне по тва дето съм си говорила с баща ми и инструктора.
    5цата,на която ми беше изпита беше дизелче. Не съм напред с материала, но нямаше проблеми с нея. Подръжката на дизелов двигател е малко по-скъпа.
    Пък аз си карам на газ/бензинов двигател/пълен инжекцион.
    Последно редактирано от granger : 01-09-2013 на 16:55
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Що дизели?
    по-лесни са за каране , дизела подхранва двигатела и като си на 3-та предавка,и си се разсеял ,можеш да вземеш завоя с скорост 15км , докато бензина ще загасне по лесно при ниска скорост - висока предавка.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Щото има мит ,че печките са по-икономични. Може и така да е ,но по-ясно тва се усеща при по-големи и тежки автомобили. Поне по тва дето съм си говорила с баща ми и инструктора.
    5цата,на която ми беше изпита беше дизелче. Не съм напред с материала, но нямаше проблеми с нея. Подръжката на дизелов двигател е малко по-скъпа.
    Пък аз си карам на газ/бензинов двигател/пълен инжекцион.
    Това никакъв мит не е, особено големите 2.5-3.0 Двигатели са в пъти по икономични от бензиновите, имат и доста др предимства, но аз не съм фен поради лошите ни горива и студена зима.

Град
    София
    Хубав дизел няма никакви ядове през зимата. Тествано до -25 градуса.

Да де, въпроса е да попадаш на такъв. Предполагам като цяло на големите бензиностанции им бива дизела.

Град
    София
    Премиум дизелите са супер, но цената им е неприлична. За обикновен съм доволен от Петрол.

Проблемът с дизел на старо е там, че заради ниския разход колата е съсипана от каране. Коли на по 5-6 години в Германия вече са чукнали 300 000км (почти със сигурност заминала турбина).

Град
    Beyond reality
    Така се изразих. Казах,че е мит ,щото не съм напълно запозната, а само съм слушала. Явно просто кофти подбор на думи
    maDamn

Голям фен Аватара на s40t4
    пернишки голф двойка... с тунинг джанти от десната страна

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз лично искам първата ми кола да е Голф, хем е лесна за каране, хем не е много скъпа, хем (за мен) е супер кола.

Град
    Beyond reality
    ^ Аз на Голф съм се учила и сега голф карам,симпатични колички като за млади шофьори, не са с най-скъпата поддръжка, не са много едри ,доволно.
    maDamn

Един приятел има голф.. всеки месец нещо му прави.... аз карам волво... освен нужните консулмативи като масло,ремаци друго не ми се налага да му правя... веднъж на 3-4 години плаче за лек ремонт

Град
    Beyond reality
    То и волвото може нещо да ти прави,зависи как се кара,на колко е години и поддръжката.
    Моята няма никакви проблеми,последно преди 6 месеца с баща ми сменихме ремъци ,защото вече си им беше време. Засега не ми е правила проблеми.
    maDamn

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Хубав дизел няма никакви ядове през зимата. Тествано до -25 градуса.
    Абсолютно. Преди карах кола дърта на 20 години, ръждива и счупена, ама палеше без проблем и то с нафта на черно за 2 лв. Само врътвам ключа (даже не влизам в колата) и почвам да си я чистя. Съвсем евтина е за оправяне, а ако си я оправяш сам.. още по-евтина. Нищо, че по-тромава, ама сипвам една туба от 10 кила и забравям.. отделно по-едно време като беше врътката с олиото ми беше супер. Аз лично си обичам дизелите и ги предпочитам.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    То и волвото може нещо да ти прави,зависи как се кара,на колко е години и поддръжката.
    Моята няма никакви проблеми,последно преди 6 месеца с баща ми сменихме ремъци ,защото вече си им беше време. Засега не ми е правила проблеми.
    Каране ли.. еми ръчкане и кво ли не. До преди няколко месеца беше тип топ жица, но сега плаче за ремонт, а и се замислям да я махна и да си взема нещо друго иначе е 90та год.. 1,7 пълна инжекция.. 13,5 градско с ръчкане ми удря, иначе кротко и спокойно на 12-12,5 газ

Полото е подходящо за начинаещи , а най-подходяща е Жигулата . Научиш ли се да караш този руски туч - после ще караш всякакви коли . И за Москвич важи също.

Мега фен Аватара на SurfSky
    В момента карам курсовете на golf 4 , хубава кола ...
    Става ли за 1ва кола примерно Opel Astra ? Чувал съм че й частите им са евтини , има много по моргите ( не дай боже нещо да се повреди ). Иначе и за Golf 3 мисля ...
    ПС:От коя до коя година са golf 3?

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Ква астра ? F-ка?

Вземи си кола,която да не те е яд, ако блъснеш или стане нещо...

Мега фен Аватара на SurfSky
    По нагоре някой беше предложил Fiat Stilo .... Гледам не са много скъпи ( 2-ра ръка ) и са след 2000 година .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си