.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 127
    Аз взех скоро книжка и тате ми подари ауди а3 1.9 тди перфектна кола много удобна , икономична и има доста добра форма . Препоръчвам ти я !

За първа кола голф 3 е прфектен.Изглежда прилично евтина подръжка, много издръжлива кола и най-важното като я ударите няма да ви е скъпа поправката.Аз не познавам начинаещ шофьор без катастрофа.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от holdema Виж мнението
    За първа кола голф 3 е прфектен.Изглежда прилично евтина подръжка, много издръжлива кола и най-важното като я ударите няма да ви е скъпа поправката.Аз не познавам начинаещ шофьор без катастрофа.
    Ами аз съм без катастрофа..за няма 2 години имам 110 000+ (г/д 50/50 - градско/извънградско) километра зад гърба си заради работата и не само...по темата - голф 3 наистина е добра кола, само че по издръжливост голф 2-ката я бие...има и много, много други коли, които са подходящи...всяка кола си има предимства и недостатъци...има обаче някои неща, които са много по-важни от това каква кола караш...първо трябва хубаво да си набиеш в главата, че шофирането е ОТГОВОРНОСТ преди всичко останало...като седнеш зад волана трябва да си сигурен в себе си (което ще рече да си вътрешно спокоен и да знаеш какво правиш (което НЯМА да рече да караш със 100 км/ч в града...това не те прави готин...нито пък да си сложиш тръба от комин за ауспух)) Та..щях да кажа, че пътя не е опасно място, просто адски многото олигофрени го правят опасно, но се сетих, че сме в България и има и едни вдлъбнати неща в земята, дето се размножават като ромско семейство и също спадат към опасностите на пътя, така че ако чувстваш, че нещо не е както трябва - с придружител на полигон или на някое място с по-малко трафик, докато не свикнеш...И ЗАПОМНЕТЕ - Ш*БАНАТА КНИЖКА НЕ КАРА КОЛАТА !

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от holdema Виж мнението
    Точно... зимайте голфове и ги блъскайте ! Или пишете в фолЦФАген (пернишкия) клуб - гоуфо гасне... запушена дюза на моното ? препоръчайте близка морга да си я сменя...
    Вчера съседа дето доста мрази опеларския ми, се мъчи да запали 3-ката, горката не пали аз гледам през терасата и рева от смях
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-19-2013 на 19:21

Голям фен Аватара на s40t4
    Зимай те жигули бре...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Може да се ебавате, но моите родители чакаха 11 години за лада 5-ца.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Точно... зимайте голфове и ги блъскайте ! Или пишете в фолЦФАген (пернишкия) клуб - гоуфо гасне... запушена дюза на моното ? препоръчайте близка морга да си я сменя...
    Вчера съседа дето доста мрази опеларския ми, се мъчи да запали 3-ката, горката не пали аз гледам през терасата и рева от смях
    Мале, колко сме вървежни.
    Фолксваген е суперстабилна марка. Най-малкото е немска, целта, заложена при създаването на колата, е постигната. Много знаете, бе...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    То и Опел е немска кола...
    Ама аз си предпочитам голфецът явно съм му привикнала вече. Има си и име моя - Галфонсо.
    Карала съм и пасат 2002/3 (5-6 пъти), по-стабилна ми беше , по-тежка е естЕ , ама моя пич ми е по-удобен в градско!
    Последно редактирано от granger : 03-19-2013 на 18:42
    maDamn

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мале, колко сме вървежни.
    Фолксваген е суперстабилна марка. Най-малкото е немска, целта, заложена при създаването на колата, е постигната. Много знаете, бе...
    то хубаво че са ауди да ги поддържат като марка че... новите файтони 1 към 1 с а8

Град
    Beyond reality
    Малееееееееееееее тва Файтона като го видях за първи път и ми окапаха оченцата...много добро!лудница е.
    maDamn

Град
    Като за VW си е топ модел. Обаче 90% От файтона е ауди, 10% VW... Двигател ауди, дизайн ауди, вътре интериора всичко като на ауди... файтоните мисля че имаха 6.0 V12 версия (пак ауди двигател) които са меко казано изроди... но все пак не може да се сравнява с Audi S8, Benz S65 AMG, BMW 760Li... но за сметка на това са по-надеждни

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Малееееееееееееее тва Файтона като го видях за първи път и ми окапаха оченцата...много добро!лудница е.
    Беги с тоя ковчег...

http://www.autohansa.ru/upload/iblock/73a/3.jpg
    http://market.autoua.net/data/catalo...003-p3935b.jpg Открий те разликите......

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Като за VW си е топ модел. Обаче 90% От файтона е ауди, 10% VW... Двигател ауди, дизайн ауди, вътре интериора всичко като на ауди... файтоните мисля че имаха 6.0 V12 версия (пак ауди двигател) които са меко казано изроди... но все пак не може да се сравнява с Audi S8, Benz S65 AMG, BMW 760Li... но за сметка на това са по-надеждни
    Файтоните,ако не ме лъже паметта са 5.0 в10 или в12 конете са около 300 и 450 коня, но мисля,че бяха 315-350. Алдито се с 6.0 в12.. поне новите а8-ци. Алди а8 и фолксваген файтон са си копи/пейст....

Супер фен Аватара на minchorna
    Защо сравняваш колите по външен вид само ? Фаетона споделя обща платформа с Бентли,не с А8

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Downsizing вече има и при Audi A8. W12 се предлага само в топ версията, а другите са си V8T мотори.

Супер фен Аватара на Oldschool
    ха-ха-ха на опелистчето.. да си кюта там осмата ръка бангия и да се мисли за готин...

Град
    аз поне имам кола на МОЕ ИМЕ... ти ко имаш ве дрисня снимки на бугати феерон и си мечтаеш как като вземеш книжка след 5 години ще караш на татьо ти гоуфо
    лапенца мръсни не разбрахте ли че има ли Kadett E GSi / Astra F GSi/ OPC ще ви насере 80% от "бегачките ви във форума"
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-31-2013 на 19:27

Аз пък бях свидетел как Пежо 106 рали дет е 1.6 116коня наака Ауди 90 куатро 2.0 160коня. Вървят горе долу колкото астра жси си ай 150-тка, но пежоте след 150км/ч еее като сувалка.. тъй де като самолет... ще литне още малко

Супер фен Аватара на Oldschool
    льек,

спри да мислиш с анцуга си на адидас, ами осъзнай, че има хора, които можем да си позволим нови коли и не ни интересува да се надбягваме с някакви тънкопишковци, дето се чудят как да се направят на мъже. Сега можеш да загънеш цирка и да се върнеш в Меден рудник, където да се правиш на интересен пред другите примати...

Супер фен Аватара на Pug_306
    xXxAngerfisTxXx - дриснята си ти и вземи се спри малко с тея счупени опели вече, и ти си мечтаеш да караш кола ама караш .... Опел. Като е на твое име кво герой ли си къв си, аз като имам 4 кво да идвам да те замярам с тях ли? Стига се прави на паляк и че много разбираш от коли защото изобщо те няма никъде, че тръгнал и хората да оприличава на дрисня и тем подобни - видях те колко си в час с тема двигатели с вътрешно горене и развитие на автомобилния спорт, стига толкова се излага. До автора на темата - с това пързаляне къде си тръгнал като нямаш никакъв опит, искаш да се пързаляш към някое дърво ли ? Вземи купи си някоя кола до 100 коня, покарай я, свикни малко на това как реагира колата ти и тогава почвай да мислиш за пързаляне, освен и ти ако не искаш да се разписваш в хрониките с ПТП. Що не разберете, че да караш бързо не означава че може да караш. Всеки тъпанар може да кара с 150-160, важното е как може да си овладееш колата и как преценяваш ситуациите, а не аййй караме с 150 ухааа голямата работа сме И гледам тука все разбирачи и шофъори - я като знаете толкова и БМВто много вървяло - колко процента има загуби по кардана съпоставено със загубите по предното предаване, да си поговорим малко в числа, че сте ми много интересни
    Последно редактирано от Pug_306 : 04-01-2013 на 09:16

Град
    Beyond reality
    още ли я дъвчете темата?
    За първа кола, на млад шофьор, нещо до 100 коня макс, което да не гори супер много. пежаците, Голфче 3 или някой друг дребосък на VW са идеални.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    още ли я дъвчете темата?
    За първа кола, на млад шофьор, нещо до 100 коня макс, което да не гори супер много. пежаците, Голфче 3 или някой друг дребосък на VW са идеални.
    Опел Корса, Рено Клио...

Мега фен Аватара на draid
    Няма смисъл да скачате срещу определени марки. Истината е че за всяка кола си има любители и тачещи марката. Много от хората които са слепи фенове, обикновено не са карали много коли за да преценяват адекватно. Карах и опел, доволен бях. Двигател без грешка, окачване също. Както всички знаем на опела проблем голям му е ламарината. При италианските коли проблема често е в окачването, при други коли пък поддръжката. Това е положението, да не говорим че много малко хора са се докосвали до 3-4 различни НОВИ автомобили, за да могат да съдят за качество, защото кола 2-3-4 ръка дето не си знае годините е изцяло късмет каква ще се падне.

Всички сме били начинаещи, аз започнах да карам 2.0 115 коня и сега знам, че такава кола не е за начинаещи. Всеки си мисли, че ще е внимателен че иска да кара голяма кола и т.н. обаче истината е че това са пълни глупости. Ще карате внимателно 1-2-3 месеца и тогава идва най-лошото, защото младият дришльо най-вече става въпрос за мъжки пол, започва да си мисли, че владее колата перфектно, че всичко знае, а истината е че даже не знае какво е феродо. Та не се мятайте на големите бегачки, на големите двигатели. Не се правете на големи разбирачи, като едва имате 18-20 години. Едно момче специално, а и не само трябва да започне да се учи да кара на по-стара кола, да се научи кое какво и къде е на тая кола, да смени едни накладки, едни дискове, да пооправи това онова за да има някакви познания за тая кола. Колата не е само газ и спирачка в ламаринена кутия.

Град
    Beyond reality
    Човек , няколко пъти се качвах в колата на баща ми БМВ, тежко возило ,доста...вярно по-стабилна ми е , но не е кола за мен. Карала съм и новичък пасат 5 ,6 пъти. Но засега по-малки и не толкова мощни коли, по-малки кубици.
    Баща ми ме бъзика ,че ще ми взима смарт, че да мога да се паркирам навсякъде ,където си пожелая,ама с колелото щял да ме мине
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си