- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Подходяща първа кола?
аз си я карам щото МЕ КЕФИ, не я карам само за да я настъпвам и да си хабя бензина... добре щом казвате че пежо е повече кола от опел добре
Oldschool ти май говориш за себе си ? щото не съм от меден рудник и не се правя на състезател... ти май не разбра че опела ми не е бърз, просто е перфектен технически и външно ме радва... външно си го правя сам с вкус, вътрешно няма кво да се пипа. или вие дадена кола ви радва като я настъпвате самозатва стига сте ми говорили глупости и да ми се надъхвате с тия пежаци... щото една калибра заводска лет-ка awd 204 коня 6-speed ще ви насере повечето коли във форума... ама нали калибрата е селското ферари, затва е боклук. Маняци обичам си колата и въобще не ме ебе за мнението ви, камо ли от пежацаджии
![]()
Нали знаеш че от GSi до GSi има разлика... 115, 150 и 204 коня. Ако е XE (не че разбирате от двигатели на опел) си иска грижите. То не е по цял ден да я държиш на 5000 оборота и да ти върви нормално. Иии поздрав...
http://vbox7.com/play:68841a50d4 бахти гадната астра...
447 коня са нищо... тоя 2.0 16v turbo опелски е помпан до 800... за 2.0-ка май не е зле ? Пежака кво ще напрай, ? 300 коня и пръска блока.![]()
ай че не ми се занимава с професионални състезателиние простите опелджии сме по-ниско
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 04-01-2013 на 18:42
Аз мога да изредя много предимства на големите коли над 130-150 коня и знам перфектно, защо ги предпочитам, но тук иде реч за кола за начинаещ, а тогава съвета ми е ясен.
Както ти си харесваш опела, не се ли замисли че някой хора харесват така пежо ? Супер детско мислене имаш. Недей ми се изхвърля тука с двигатели на опели и да ми сравняваш ябълки с круши, достатъчно съм карал опели за да имам не бегла представа. Няма какво тука да ми сравняваш като някое лапе коя кола коя ще бие. Аз мога да ти кажа друго, аз ако се ударя в стена с Volvo може да оживея, а теб от ламарината на опела ще те изтъргват, това сравнение ли е ? Еднозначно или ? Има Хонди vti-ки за японския пазар който ще им дишаш прахта нищо, че са заводски и са с 1.6 двигатели. Стига сте се изхвърляли като палета пред майка си. Давайте мнения, но уважавайте и избора на другите. Ти колко Пежа, BMW, Honda си карал че да правиш такива заключения ? И то нови, не някви 5-та ръка.
Еми аз нямам и година зад волана официално. Затова бавно и славно се такъркам. Като придобия малко повечко стаж тогава ще си купя (ебаси , размечтах се) някое по-мощно возило,което все пак да ми е по Жоба.Не съм маркопоклонник , бих карала всичко, което ми е по дохода.
ПП: Случи ми се веднъж да карам Витара, десен волан , по черен път, някакъв ад беше.![]()
maDamn
Аз за първа кола ще имам или Puntо 75коня или някакъв Golf II или III. Мисля, че не са лош избор. Само да взема книжката.![]()
преди имахме E34 525i m50b25, карал съм го точто 4 пъти, понеже нямах книжка тогава. Замина си при един колега на баща ми, щото разхода под 15 не падаше. Аз уважавам, просто чашата преля като един от форума вика че течностите се проверявали всеки ден, аз викам че няма нужда, той почва да нарежда... добре ве. Аз първо не съм се заяждал, те почват - карай си гнилоча... добре ве пежо маняк карай си фреската тоалетна и нмз... Има фенове на всички марки... Аз коли уважавам стига и те да уважават.
бургадидасчето пак се изложи - хем не е състезател и пак ми говори за тоя опел с колко коня бил, оня опел щял да издуха някое пежо и т.н.
Първо се изясни със себе си, а после идвай да пръскаш слюнка по форумите
Много ясно, че твоята кошница не е в уравнението, ама темата е за подходяща първа кола, а ти се пънеш да покажеш, че опелите стават за бегачки или там каквато е обърканата ти и неструктурирана теза..
Opel Team RuuUllLzz ee ко плюете опела е с тез френски въшки на маже ли ще са праете ееещо куките карат Опели ?????? щото са истински мъже е а не кат французите меки киткии
ко прай кадетта
стъпковото моторче оправи ли се
да е, само тряя опрая тууурбото до събота и играча е на линия
C18XE ли беше ?
ми то и c18xe е gsi ве![]()
нали е двувалка е зако ти е табела![]()